Bekar komşu apartmana her gün kız alıyor. Nasıl şikayet ederiz?

Ayak sesleri duyunca sürekli izliyorum kapının deliğinden evine kim girmiş kim çıkmış diye bir kaç kez de asansörde denk geldik. Sürekli mini etek giymiş ya da açık kızlarla evine gidiyor. Asansörde oğlum karşılaşmış gene bi kızı evine almış diyor. Oğluma resmen kötü örnek oluyor ben apartmanıma önüne gelenin alınmasını istemiyorum? Tam da karşımda evinin kapısı görüyoruz. Kendisine söyledim sanane benim evime gelenden sen kimsin diyor. Ne demek sen kimsin ya hergün farklı kız arada bazıları 3-5 kez geliyor. Ahlaksızlık diz boyu kim bilir evde neler yapıyorlar çocuklarımada örnek oluyorlar şikayet etmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim? Fotoğraf ve videolarını çektim gizlice kapı deliğinden hep kız getirdiğine dair
Güncellemeler
1 yıl
Sanane diyenleri anlayamıyorum. Apartman müstakil eviniz değil ortak alan. Kendi istediğiniz gibi kullanıp herkesi alamazsınız. Kızların kıyafetlerinden göğüsleri zaten acık, ucları ortada. Eteklerinin 1cm yukarısı cin sel bölgesi. Ve kendileri para ile çalışan escler. Eşimle asansörde karşılaşınca sohbet etmeye calısıyorlar müşteri çekmek için. Eşimde kimler diye sohbet etmiş. “telefonumu vereyim eşinden sıkılırsan ararsın.” Demiş. Ve bu tipler 20 yaşındaki çocuğumla denk geliyor.
Güncellemeler
1 yıl
Polis dahilinde evini bastırdık. Esc çağırmış. Fuhuş operasyonunda basıldı kendisi. Esc tutuklandı banka hesapları inceledi adamda para cezası almış. Yani hiçbir şey olmaz diyenlere kapak olsun. Aile apartmanında fuhus yapamazsınız
Bekar komşu apartmana her gün kız alıyor. Nasıl şikayet ederiz?