Eşim oyun telefon?

Sızce ben mı haksızım esım vardıyalı calısan bırı genel olarak bana ılgılı bır eş degıl ıkı çocuk var küçük. Adam tam bır telefon oyun tv hastası tam yani. Gece 11 de işten gelıyor ve gelır gelmez kulaklık kulağa hemen takılır gece 2 ye kadar oyun. Ertesi günde işe 2 de gıdecegı ıcın öğlene kadar yatar ya da ben kızarsam kahvaltıya kalkar ama geceden kalmış gibi suratsız... İş yerındede telefondan tv bakarken yakalanmış adam telefon tv hastası dedi arkadası. Benle sohbet sıfır inanın bırsey sorsam ağzından evet hayır cıkacakmı dıye bekliyorum genelde sorduğum tüm soruları ıkıncı soruşta cevaplar kesik kesik oda. Gece tel bakmasına ızın vermıyorum sanamı sorcam ben dedı ben kendime vakıt ayırcam sanane dıyo. Ne zararım var dıyo. Yahu dıyorum benle sohbet et gelınce mesela bıraz konusalım ne konuşcam ben naptığını bilmiyormuyum deyıp tersliyo. Aklı fıkri oyun. Bir kaç kere de acık sacık kadın resımlerıne bakarken de yakaladım özr dıledı. Bende ısrarla gece oyuna hayır desemde sen karısamassın zararım yok dıyo.

Eşim oyun telefon?