Güncellemeler
+1 yıl
Benim durumumda olan yok mu yaa
Merhaba arkadaşlar bi sıkıntım var sizden de bilgi almak istiyorum benim gibi olan bayanlar var mı diye ya da esim gibi erkekler varmıdır ben 8 yıllık evliyim bu güne kadar eşimle facebook instagram hesaplarımız ortakdi telefon sifrelerimizi bilirdik esim önce sosyal medya hesaplarını ayırdı şimdi de telefon şifresini degistirdi sizce bu normal mi benim durumumda olanlar var mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir anda değiştirdiği için sakladığı bir şey ola bilir.
Yanındayken bakıyorum hani al bak falan diyor ama şifreyi bilme üzerimde baskı hissediyorum diyor
sebebi yeterince açık bence enişte keklik avına çıkmış :D
Yaaa korkutmasın ama başka sebebi olamaz mı hatta sende değiştir bende senin telefonuna girmeyeyim dedi
üzgünüm seebebi gayet açık ve net
Öyle bi şey yapamaz benden korkuyor çünkü biliyor bosanacagimi ve yüklü miktarda nafaka alacağımı sırf nafaka ödememek için yapmaz kendisi biraz cimridir de
ahhh aplacım çok iyi niyetlisin 😂 sen genede tetikte ol zirkon dediydi dersin sonra
İyi de ne yapabilirim ki zaten hersey telefonla yapiliyor
normalde sölenmezde neyse söliim sen eniştenin telefona android ise casus program kur kimle ne konuşuyo ne halt karıştırıyo anlık öğrenirsin
Ama nasil giremiyorum ki telefona nasıl olacak o
Yardımcı olsanız biraz
telefonu o duşta iken ele geçireceksin mobile tracker free adlı programı kuracaksın telefona youtubede nasıl kurulacağı var. hesap açacaksın ücretli versiyonunu kullanmanı tavsiye ederim herşeyine evdeki pc den ulaşıp bakabiliyosun haberi olmadan
Sorun şurada telefonunda şifre var giremiyorum
%100 bişiler gizliyo belliki
Hayır normal değil.
Değil mi ne olabilir acaba bir erkek neden böyle yapar
Baskı hissediyormus üzerinde sürekli takip edilmek hoşuna gitmiyormus
Seni aldatıyor olma ihtimalinin yanı sıra çekici kadınların videolarını izliyor da olabilir. Daha aldatmamış ama kaçamak arıyor da olabilir.
Cinsel hayatınızı soluk buluyordur, kendinize bakmıyorsunuzdur belki. Bilemem
Aldatabileceğini mi düsünüyosun?
Yok aslında onu yapamaz gibime geliyor o konuda benden korkuyor bense anlamadim işte o yüzden buraya yazmak istedim bir erkek neden böyle yapabilir
Neden yapamaz? Belki bazı arkadaslarını ekleyemiyor senden dolayı olamaz mı?
Karı kızla işi yok eklemez o konuda eminim hadi sosyal medyadaki geçtim de telefon sifresi kafamı kurcaliyor
Hadi o şifre koydu seni neden ilgilendiriyo sende sifre koy o zaman bakalım sorcak mı?
Bende koydum biraz tuhaf oldu telefonumu acsmayinca suratı değişti ama belli etmemeye calisti
Belki o da ondan değiştirmistir ama sizin özel hayatınız sıkıcı sanırım kopukluk baslamıs
Ya maalesef esim bencil bi insan sadece kendini düşünür bir gün olsun eşimle çocuklarımla vakit geçireyim demez hep ben ben der kendine arkadaş ortamı kurar ben bir gün bize vakit ayır dersem hemen kızar patlar
Cocunuz var mı? O halde sende görevi tamamlamıs et kesmeye baslıcak rahat bırak bence ☺️
O yuzden kopuk yoksa bir ailede ilgi sevgi birbirine zaman ayırmak birlikte aktiviteler yapmak evliliği eğlenceli hale getirir maalesef esim çok bencil
Nasil anlamadim
Neden rahat bırakayım ki
Burdan yazamam anla işte sen onu ya da mesaj at söyliyim
Ay bosverin içim karardı valla
Eşininkini de sen karartmıssın ama 😉