"Uzat hadi elini tut, sende tut beni …"
Hayat uzan bana, tut beni seninle de yaşayayım yaşayalım birlikte diyor. Birlikte çabalayalım, uğraşalım, didinelim, çırpınalım, ağlayalım güzelim, kah hüzünlenip kah mutlu olalım,
Yeter ki sen sev beni, yeter ki inan bana…
Senin için de bir hayat olayım, sen de gel "yaşanmış" ol.

Hayat ağacı... dalları dolu, dolu, tutunacak dalım yok diye yalan söyleme., görmezlikten gelme, eline uzatmayı bile denemeden.
"Ben yaşayamadım bu hayatı yaşatmadılar istediğim gibi bir hayatı."
Oturduğu yere oturmaktan bir yerleri uyuşmuş, uzanmış, yayılmış
Ya ben uğraşamam şimdi, hiç de çabalamam da...
Çok istiyorsan sen koş gel bana, sen uzat bana elini.
Olmuşsa hazırsa "Armut piş, ağzıma düş" veri ver, varsa birde gelirken yanında başarıları da getir, biraz mutlulukta olsun valla neşe de olur sa yanında tadından yenmez, hiç bir başarım da yok elimde, varsa onlarda da, olsun lütfen...
Ekmek mi yok... ya kaldırma beni yerimden şimdi, alın terli ekmek olmasa da olur, hiç uğraşasım yok çabalatma beni hazır da, kolayın da ne varsa onları ver idare ederim ben.
Sevdiğim bir şey mi? Yok yok… gerek yok. Severek, beğenerek istediğim bir şey yok. Hem kimse de fark etmiyor, ilgilenmiyor
sevince, beğenince değil herkes sevmediğin beğenmediğin, itip kakıp, kötü, biçimsiz, çirkin, hiç güzel değil, olmamış, yapamamış, saçma dediğim de daha çok ilgilerini çekiyorum. Bence varlığını hissettirmenin en basit ve kolay yolu bu. hiç gerek yok parlatmaya çalışma, karala...
Aydınlık bir gelecek diye karanlık da mum yakmakmış... Ya söndür gitsin mumları ne var her yer karanlık olsa ne olur.
Ya yapan yapmış benim işimi bu kadarı görüyor, Bana ne daha iyisini yapmaktan kim istiyorsa o yapsın bana ne.
Ne zaman ki Hayat bana da güler... ben de ancak o zaman gülerim hayatta.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer