Kızlar az önce abimle kavga ettim annem geldi beni dövdü odadan kovdu şu an salonda yerde yatıyorum sizce kim haklı?

• Kızlar 18 yaşindayim akşamdan beri şerefsiz abim horluyor aynı odadayız yılardır otlama sesinden rahatsız olduğumu biliyor buna rağmen horluyor bide normal horlama da değil bütün ev duyuyor bende horlama sesine uyuyamiyorum sonra onu gece kaç kere uyardık horlama diye tamam dediği anda tekrar daha fazla horluyor en son sinirlendim bağırmaya başladım oda kaldı beni vurgu dövdü bende onu sonra beni odasının karşısındaki yuvada itti dışarda yat dedi bende onunla kavga etmeye girerken tekrardan babam bana bağırdı gel burada yat dedi bırak rahat yaysın dedi bütün gün yatiyorsun dedi sonra babamı dinlemedim onu odadan kovmak ici girdim hasta olan annem geldi yataktan sözde kalkamayan o geldi elimi aldı dondurdu bağırma dedi bütün herkes sesini duydu dedi inşallah olursun inşallah geberrirsin dedi beni dövdü sonra beni odadan kovdu git salonda yat dedi yer yok yerde yatmak zorunda kaldım bana yastığını verdi inşallah olursun dedi al şu yastığını defol git salonda yat dedi ben gece 2 kere geldim oğlumun uykusunu duzeltin dedi defol git salona dedi gittim aldım yastığını yerde yarim bu soğuk havada babamın beni örtmesini bekledim bi saat boyunca doğumdan döndüm kekliklerin titredi sonra annem geldi dediki babama oğlum bozulacaktı doğru düzgün yastığını koymamış dedi yazık direk gidip düzeltim dedi az kalsın oğlum boğmuyordu dedi yastığı başının altına yamuk koymuş dedi sonra odasına gitti bende babamın beni ortmesi için belki örter dedim bekledim ama örtmedi en son kalktım yatağındaki kalın olan paranoyayı getirdim üzerime koydum çok zoruma gitti şu an yerde yatıyorum ağlıyorum bunlar hep bana kötü davranıyorlar çocuklufumdab beri sizce kim hakli ailemden nefret ediyorum kafayi yedirdiler artik kizilcim şerbetindeki mustafa karakteri gibiyim yeminle aynısı oldum onların yüzünden sizce kim haklı
Kızlar az önce abimle kavga ettim annem geldi beni dövdü odadan kovdu şu an salonda yerde yatıyorum sizce kim haklı?