Tesetturum bir aliskanlik olabilir ki?

Merhabalar Ben 10.5 yasimda bir yaz tatilinden beri tamamen kendi istegimle tesetturluyum. Şu an 18 yasimin baslarindayim ve bu sure zarfinda hic tesetturu birakmayi hic aklimdan gecirmedim. Yani sacimi yapip ciksam bugun gomlek giymesem ne kadar kolay olurdu diye dusundum ama birakmak imkani yok asla dusunmedim. Ama son gunlerde aklima girdi. Cok guzel bir kiz degilim ne kadar bunu kabullenemesemde ve tesettur o basortusu beni daha da cirkinlestiriyor. Ben cirkin olmamama artik katlanamiyorum. Sadece bu da degil eskiden namaz kilardim kendimi daha bir musluman hissederdim son bir iki yildir onu da tamamen biraktim. Sanki bir aliskanlikmis gibi hissediyorum basimdaki ortunun amacini. Ve icimden gelmeyerek namaz kilmak kuran okumak bana iki yuzluluk gibi geliyo. Acilmamin imkani yok etrafimdaki herkes tesetturlu tum akrabalarim herkes. Komsularim bile akrabalrimdan olusuyo. Annem ve babam nasil tepki verir tahmin bile edemiyorum. Cunku ben hep tesetturlu olmak istedigimi bilerek buyudum. Normalde her seyimi arkadaslarimla paylasabilirim ama bunu nasil kime soyleyecegimi bilemiyorum. O yuzden ilk defa buraya bir sey soruyorum. Artik gorunmeyen gunahlarimi gorunen bir sevapla kapatmak istemiyorum. Lutfen bana yardim edin.

Güncellemeler
1 yıl
eskiden tesetturlu ama acilmis kizlar bunlari nasil basardi gercekten merak ediyorum
Tesetturum bir aliskanlik olabilir ki?