Arabaya binerken veya cenin pozisyonunda yatarken ondan sonra vücuduma huzursuzluk, başta kasiklar olmak üzere hafif ağrı ve titreme giriyor. Her arabaya bindigimde bu durum başına geliyor.
Acaba sebebi bağırsaklar olabilir mi? Var mı bu durumu yaşayan? Zaten nefes darlığım var bununla birlikte daha da artıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba geçmiş olsun öncelikle;
Geçmişinde Hani bazı çocuklar vardır ya “arabaya biner binmez uyuyor” der anne-babaları, bu çocuklar da büyük olasılıkla ilerleyen zamanda büyüdüklerinde migren adayıdırlar. Zamanla hareket hassasiyeti dediğimiz bu duruma kısa süreli başdönmeleri veya yer ayağının altından kayıyor veya için geçiyo diye ifade edilen baygınlık hissi de eşlik eder. Bu çocuklar bazen yıllarca hiç başağrısı çekmeden periyodik denge sorunları ile doktor doktor dolaştırılır. Tüm incelemeler yapılır ama makul bir neden bulunamaz. Bu noktada deneyimli bir doktorun migren öncüsü olarak kabul edilen benign paroksismal vertigo adı verilen masum başağrısı tanısını koyabilmektedir. Bu çocukların atak boyunca hareket etmeden, yemek yemeden, oynamadan mutsuzca bir köşede yatıp uyumaya çalışmaları dikkat çekicidir. Atak geçtiğinde kaldıkları yerden oynamaya ve her türlü aktiviteyi yapmaya devam ederler. İlerleyen zamanda büyük olasılıkla migren türü başağrıları da gelişecek olan bu çocuklar için ailenin hekimle kuracağı sağlıklı ilişki bu süreci daha az sıkıntı ile atlatmaları için hayati önem taşımaktadır
Bu baş dönmesi veya migrene benzemiyor. Kalp ve akciğerden kaynaklanmayan nefes darlığı var bende. Midemde de ödem var. Helikobakteri tedavisi gördüm 2 hafta boyunca. Günde 6 tane antibiyotik almak zorunda kaldım bu bakteri için.
Ondan sonra bağırsak mi diyeyim, gaz mi diyeyim karın ağrısı sorunu başladı. Sağa sola uzanıp yatamıyordum. Cenin pozisyonunda yatarken kasıklarıma inanılmaz bir ağrı giriyor. Arabaya binerken hakeza yine aynı senaryo oluyor. Ağrının yanında nefes darlığım daha da artıyor
Doktora gitmek ayıp mı
Yok ayıp değil tabiki de. Haftaya çarşambaya kadar doktor izinli. Gastroenteroloji bölümü.
Daha önce de sormuştum. Böyle bir şikayet ve böyle bir hastalık olamaz demişti. 😥😥😡😡