Evlilikle beraber her şey son mu bulacak yoksa yeni kaoslar mi çıkacak?

25 yaşındayım bu zamana kadar pek yüzüm gülmedi. İstismar edildim, suçlandım, tepki gösterdiğim için problemli ilan edildim, uzaklaşıyım derken yağmurdan kaçarken doluya tutuldum... Öldüresiye dayak yedim, ölümlerden döndüm defalarca ve ben aileme söyleyemedim çünkü gördün mü diyeceklerdi buyuk konuştun diyeceklerdi başıma kakacaklardı...

Son vermeyi başardım kendime yeni bir sayfa açtım mutsuz değil de mutlu halim göze battı. Hayatıma çok iyi bir adam aldım. Her ne olursa olsun arkamda duran... Ailede çok sorun yaşadık ama bir şekilde kabul ettirdik. Aylar sonra evli olacağım peki şimdi ne olacak? Ben mutlu olabilecek miyim ailesiyle yapabilecek miyim? Onu mutlu edebilecek miyim? Geceleri uykum zehir gibi hicbirsey anlamıyorum ama ilk defa birinin yanında deliksiz sakın uyuyabiliyorum kendimi korumaya ihtiyaç duymuyorum. Bunca yorgunluk yaşanmışlık hayatı bu kadar erken sıralamanın bedeli sinirli bir insan olmak oldu...

Ailemi seviyorum ama onların bana benim onlara tahammülüm yok. Hep sorunlu ilan edildim hep kötü ben oldum onlar iyisiyle kötüsüyle bensiz daha mutlular. Ben onlara karşı çok sinirliyim kinliyim geçmiyor merhamet de etsem iyilik de yapsam en ufak şeyleri batıyor ben bu normalliğj kaldıramıyorum.

Evlilikle beraber her şey son mu bulacak yoksa yeni kaoslar mi çıkacak?