Sonu Hüsran evlilik?

Merhaba arkadaşlar ben 23 yaşındayım.

18 yaşındayken bir evlilik yaptım aile yüzünden ve şiddet gördüm 1 yıl 2 yıl boyunca sonunda ayrıldım. Uzun süre kimseyle görüşmedim.2 yılın sonunda biri çıktı karşıma 8 ay konuştuk görüştük sevdim o kişiyi oda beni sevdi ve ailem evlenin diye ısrar etti evlenme kararı aldık 2. kez dünya evine girmiş oldum. Evleneli 2 ay oluyor ama beni çok seven adam gitmiş yerine başka biri gelmiş beni evde hapis gibi tutuyor hiç biryere yollamıyor ailem dışında çalışmama izin vermiyor ve kendisi de hiçbir yere götürmüyor çıkartmıyor ona göre bunlar boş işmiş. Her tartışmamızda bana o…. u namussuz küfürler ediyor. Sürekli eski hayatımı kurcalıyor böyle zaten sen basit bi kızsın namussuzsun erkek meraklısısın sürekli önceki evliliğimi başıma kalkıyor dolardaki kızlar daha iyiymiş benden evlendiği için pişmanmış ve ruh hastası gibi işten gelince bu eve biri mi girdi sen dışarı mı çıktın kafasında kuruyor üstüme geliyor hergün yok kamera taktıracaksın ben hiçbir şey yapmadım arkadaşlar ve kendisine de hiç ihanet etmedim. Psikolojim çok bozuk 2. Evliliğim olduğu için ailem asla boşanmama izin vermez öyle bi durum olursa evlatlıktan sileceklerini söylediler ben onları çok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama bu şekilde yaşayamıyorum kaçıp gitmeyi düşünüyorum artık sizce ne yapmalıyım

Güncellemeler
+1 yıl
Kaçıp gitmeli miyim
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmalıyım
Sonu Hüsran evlilik?