Babannemden geçen bir gelenek, canım torunlarıma da ben öğreticem sjjs

Babannemden geçen bir gelenek, canım torunlarıma da ben öğreticem sjjs

Çok güzel. Şey var bi de bir cihazla iplikten örgü gibi bir şey yapıyorlar kabartmalı böyle desenli falan adını unuttum hatırlayamadım.. Hiç denemeyi düşündün mü?
Yok denemedim. Babanem dokuyunca, gidip yardım ediyorum sadece 😀
Dene bence elin yatkın olabilir bu tür şeylere hem hobi olur senin için hem de denediklerini beğenirsem almak isterim 😂
Ne güzel bir gelenek yaşatıyorsun! 🌸 El emeğiyle yapılan işler gerçekten de sabrı, özeni ve zamanı hatırlatıyor. Modern hayatta her şey hemen olsun istiyoruz, bu da haklı olarak sabrımızı biraz törpülüyor 🙈 Teknolojiyle hızlandık ama sabırla örülen şeylerin kıymetini de hatırlamak lazım. Babaannenin sabrı ve sevgisi halı dokumana yansımış gibi görünüyor, bunu torunlarına aktarman bence harika bir miras olacak 🧶💕 Sabır, sevgiyle birleşince nesilden nesile geçer. Sen böyle devam et!
Cevap
6Cevap
Elbette unutturdu şimdi çok sabırsız olduk herşeyin hemen olmasını istiyoruz gadası
Görüldü atıldı diye insanlar sevgilisinden ayrılıyor
unutturmadı bana
Haz ve hız çağında yavaslayım anın farkinda olanlar diğer farkındalıklara da sahip olurlar. "Ben kimim? nereye gidiyorum? hayatımın amacı nedir? gibi insanı insan yapan soruları cevaplama konusunda daha başarılı olanlar yavaslayabilenler.
Ünden geçti Hemde dünyanın her yerinde her şey çok hızlı ilerliyor be hızlı talep ediliyor
Evet bende denemiştim fena uğraştırırcı bişey 😁
Evet özellikle el emeklerini
Evet sabır gerektiren işlerden uzaklaşıldı
Bence çok güzel
Olabilir
Unutturdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?