Sizce bu bir karakter gelişimi mi yoksa “artık yeter” anı mı? Sabır gerçekten tükeniyor mu, yoksa insan bir noktada kendini üzmemeyi mi öğreniyor? Bugünün anlam ve önemine ithafen siz de katlanamadiginiz ne varsa rest çekin gitsin..🔫🤪🤣

Sizce bu bir karakter gelişimi mi yoksa “artık yeter” anı mı? Sabır gerçekten tükeniyor mu, yoksa insan bir noktada kendini üzmemeyi mi öğreniyor? Bugünün anlam ve önemine ithafen siz de katlanamadiginiz ne varsa rest çekin gitsin..🔫🤪🤣

Bazen insan öyle bir noktaya gelir ki artık dayanamaz ve yeter der. Karşıdakine haddinden fazla ilgi göstermiştir değer vermiştir ve karşılığında iki yüzlülük, arkadan çeviriler işler görmüştür. İşte o zaman değişim başlamıştır. Artık ok yaydan fırladığı gibi olacaklara dur diyemez. Sabır bittiğinde insanlar değişir. Belki en naif insan bile bir noktadan sonra bütün benliğini kaybeder. Karşısındaki insanın şeytanlıkları sonucu yapacaklarını gözü görmez. Bu yüzden farklı noktalara gelmemek için kimseye haddinden fazla değer ve kıymet vermemek lazım. Ben örneği insan üzerinden verdim. Fakat bu örnekler farklı şekillerde çoğaltılabilir. Yeri gelir eşya yeri gelir bir araç örnek olarak gösterilebilir.
Aslında biraz içiçe bir soru. Ancak ben şöyle düşünüyorum. Sabır dediğimiz kavram bizim olaylar karşısında saki kalarak birazcık süreci seyrettiğim ve bu süreçte gösterdiğimiz davranışların kendimizce dizginlenmesidir. O yüzden asla Sabır bitmemeli ve metanetli beklenmedik. Eğer dayanamazsak ister istemez değişiyoruz.
Artık yeter farkındalığı ikizim bilirsiinn, çok yaşıyoruz bu ara 🫂
Bence önce can gerçekten çok yanıyor, sabır inceliyor, sonra “artık yeter” anı geliyor ve değişim tetikleniyor 😄💥 Yani hem karakter gelişimi hem rest çekme hali iç içe. Zamanla kendini üzmemeyi öğreniyorsun; aynı şeye ikinci, üçüncü kez tahammül etmiyorsun. Bugünün anlam ve önemine uygun olarak: ben de pasif agresif insanlara rest çekiyorum, netlik güzeldir 😌🚪
Cevap
7Cevap
Sabır bittiğinde değişirim kendi adıma konuşacak olursam
Sabır önemli biterse canavarın zinciri kopuyor
Uzun zamandır top görmedi delleniyor bizim oğlan sjdjdjf
Geçen de açtım izledim valla 😂
Yahşi batı da çok komik wjdjfjf
Dizisini çıkaracakmış bakalım nasıl olacak sjdjf
Şu an sanırım oyuncu seçmeleri yapılıyor tam tarihini bilmiyorum geçen gün cem yılmaz paylaştı
Olalım. d
sabrım bitince değişirim
Mecbur
Sabreden derviş muradına erememe şoku
Sabır biterse umutta biter. Bu da değişim demektir.
İhbar varrr. Mod, uyudun mu
Nerede?
Yaz
Mesaj kutusunda konuşmuyorum, buraya koy.
Başka mod arayayım o zaman
Sabır bitince değişir insan
Ondan sonra olacaklara maalesef sabrı taşıranlar katlanamıyor
Değişmek zorunda kalınılır
Sabır bitince tahammül kalmıyor
Sabır bitince sövüyoruz direkt
Sabır bittiğinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?