Ne alemdeyiz sabretmekte😉👀 Bana kalırsa tahammül %miz, muhatabımızı ne kadar gayle aldığımız ile ilgili. Şöyle ki yaptığı saçmalıklara, söylediği yalanlara alıştınızsa ve hele hele gözdende düşmüşse bu durum yukarıya çıkıyor. Yani artık nötr birisi görülmez duyulmaz hissedilmez oluyor bir süreden sonra. Adı sabır mı bilemem de hissiz ve ruhsuz olduğuma inanırım.
Sabreden derviş sanılanın aksine muradına eremeden gebermiş. O yüzden sabırsızlık seviyemi sorsanız daha doğru olur. Ki o da %dokuzbindokuzyüzdoksandokuz noncentilyon seviyelerinde dolanıyor.
Cok sabırlıyım icim de inanışım cok fazla hic bir zaman umudum bitmiyor cocuk yaştan beri sabır konusunda cok geliştim sabrım umudum inancı hic bitmiyor her gecen gün biraz daha artıyor
Dediğin doğru. Neyi ne kadar kabullenirsen sabrında o oranda artıyor ama kabullenmezsen sabırsız oluyorsun. Benimde dengemi bozuyorlar bazen ama toparlanabiliyorum artık
Genel olarak sabırlıyımdir herkese karşı ama sabır etmek istemezsem de ki belirli bir sabır ölçüsünden sonra, sözlerimi sakınmam kim olursa olsun karşımdaki. Sonrası yallah...
En İyi Cevaplar