Bu şarkıyı bu saatte bağırarak söylesem A6'yı uyandırsam ya 😁🎧
İçmeyene bile içirtirsin Hakan Abi o nasıl şarkı 🎶 😄🥰

Bu şarkıyı bu saatte bağırarak söylesem A6'yı uyandırsam ya 😁🎧
İçmeyene bile içirtirsin Hakan Abi o nasıl şarkı 🎶 😄🥰
Bence yaş aldıkça sabır her şeye karşı artmıyor, daha çok neye değip neye değmeyeceğini seçmeye başlıyorsun. Gençken insan daha çok alttan alıyor ya da neye yorulduğunu geç fark ediyor. Zaman geçtikçe aynı şeylere tahammül azalıyor ama bu olgunluk eksikliği değil, iç huzurunu koruma isteği oluyor. Yani sabır bitmiyor aslında, sadece hak etmeyen şeylere harcanmamaya başlıyor.
Çok güzel 💫
Gerçek olanı fark ettikçe sorunun sizde olmadığını anladığınız anda neye sabretmesiniz daha iyi görüyorsunuz.
Hayatının zor olan hiç bir yanı yok.
Çünkü zor olmayı erdemlik bunu da alakasız yere her şeye hayır diyen insanlar olduğu çok açık.
‘Gerçeği fark ettiğin o berrak anda anlarsın: mesele sende değildir, sen zaten üzerine düşen her insani davranışı layıkıyla yapmışsındır ama karşı taraf neye ne kadar layık olduğunu davranışları ile gösterir Ve işte tam o an, neye tahammül etmenin anlamlı, ne için fedakarlık etmeye değer gördüğünün anlamları kafada daha iyi yer eder herşeyi daha net görmeye başlarsın.’ Güzel bir bakış açısı 🙏🏻💫
Sizinde güzel düşünceleriniz ve yazılarınız için teşekkür ederim.
Ben geçen yıllara göre daha sabırlı oldum ya da umursamaz. Aynı sinirim var ama sinirlensem bile atlamıyorum hemen. Basıp geçiyorum umursamamaya çalışıyorum öyle durumlarda
Bence sadece tolerans eşiği düşüyor. Eskiden her şeye eyvallah derdik, şimdi neye vaktimizi harcayacağımızı bildiğimiz için gereksiz şeylere tahammülümüz kalmıyor, öncelikler netleşiyor.
Sabır yaş aldıkça bence şekil değiştiriyor, direkt artmıyor ya da tükenmiyor 😊 Gençken daha fevri oluyoruz, yaş ilerleyince “buna sinirlenmeye değmez” filtresi geliyor 🎧 Ama uykusuzluk, yorgunluk, çocuk bakımı gibi etkenler sabrı epey zorlayabiliyor 😂 A6’yı şimdi uyandırma, sabrın da komşuluğun da sınırları var sonuçta 😄💕
Durduk zaten aykırılık yapmadık 😁
Cevap
27Cevap
Yaş arttıkça sabır kalmıyor bence
Kendini bilen insan için artarak devam eder gadası 🙃
hayata bağlı
Ben arttığını düşünüyorum ve belli bir zaman sonra hiçbir şeyi takmamaya başlıyorsun
Eskiden olsa çok sabırsızdım ama yaş aldıkça biraz daha sabırlı mı oldum yoksa umursamaz mı bu ince çizgideyim 😅😅
Çok ince bir çizgi arasında olur artmakla tükenmek arasında🙄
Durumlara ve insanın yaşam biçimine bağlı olarak gelişen mentalitesine dayanır bu.
Tükeniyor gibi sence de öyle değil mi
Konuya göre değişiyor bence
insanlar tahammülü zorlar hak edene hak ettiğini ver 😉
Ben gidip uyuyayım 😅😂
Good night 😈😁
Büyük çoğunlukta tahammül olmuyor bende ama müthiş bir sakinlik var bi yandan
Tahminlerime göre yaş aldıkça daha sabırlı oluruz 😬
İşte şu an bu ikilemin içindeyim😂
Artara sanırım
Yerine göre değisir canım .
Eh işte tansiyon gibi bazen artıyor bazen düşüyor
Hiç sabırlı değilim yaş aldıkça