Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Evet ben genel olarak yaşım ilerledikçe çoğu konuda ve kişiye tahammülüm gerçekten de azalıyor bunun nedeni de aslında insanın zamanı tükendikçe ya da aynı konuları yaşadıkça canı sıkılmasıdır.. yani insan artık bıktığı için kesinlikle tahammül edemiyor çoğu şeye bende artık mesela hem sabrım kalmadı hem de insanlara karşı toleransım veya tahammül kalmadı. bu yüzden de kimseye ikinci şans vermiyorum ya da çok anlayış göstermiyorum
Yaş ilerledikçe karşılaştığın cins insan sayısında artış oluyor. Haliyle tahammülün azalıyor. Sadece yaş ilerledikçe öyle insanlardan kendini nasıl korursun hayat tecrüben sayesinde az çok öğrenmiş oluyorusun
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Belli başlı konularda son derece sabırlıyım ama bazı konularda kesinlikle tahammülsüzüm.. O yüzden çok fazla sınanmaktan haz etmiyorum.. :D Keyifli geceler..
Yaş ilerledikçe tahammülüm azalmış olsa anlayışlı olamazdım diye düşünüyorum. Aksine daha anlayışlı ama bana yapılan yanlışları canimı yakacak seyleri affetmeyen biri oldum.
Aslında bunu ben de çok merak ediyorum. Acaba gençlerin mi tahammülü daha az yoksa belli bir yaştan sonraki insanların mı?
Sanırım bizim nelere ne kadar tahammül ettiğimize bağlı. Eğer hiçbir şeye tahammül edemeyen bir yapınız varsa gitgide artar. Her şeye tahammül ediyorsak, bir yerden sonra patlarız. Gerektiği yerde tepkimizi koyuyorsak da yaşımız ilerledikçe duruluruz diye düşünüyorum.
Tahammül seviyemi zorlayan kişi ve olaylara karşı kesinlikle sabırlı olamıyorum Direkt o durumdan kişiden uzaklaşmaya çalışıyorum ve hiçbir şekilde muhatap olmuyorum genel olarak bakıldığında tahammül seviyem oldukça iyi ufak tefek şeylere alınmam Eskiden çok takılıyordum bu durumun yanlış olduğunu anladığımdan beri artık tarz şeyler yapmıyorum kendimi daha iyi hissediyorum