Lütfen anlayışlı davranın ve yardım edin?

Şimdi ben evleneli iki sene olacak ama ben herşeyden korkmaya başladım yani bekarken tek tük olan korkularım takıntılarım evlendikten sonra çok artmaya başladı. Mesela size saçma gelebilir bir yere gideceğiz değil mi ben korkuyorum gitmeye tatil bile olsa bi panik geliyo ya geri dönmek istersem ya resil olursam rahat edemezsem içime darlık gelirse panik oluyorum durmadan. Şimdi bi ev bulduk taşınmaya korkuyorum ya eski evimi istersem geri de dönemem diye. Mesela eşim çocuk istiyor ben korkuyorum istiyorum ama korkuyorum ya bakamazsam ya doğurduğuma pişman olursam diye. Ya ben önceden böyle değildim bu nasıl geçecek. Psikiyatristlere gittim ilaçlar kullandım ama hepsi anksiyete bozukluğu falan filan dedi bi b*kada fayda etmedi. Bazen böyle yaşamak o kadar zor geliyorki ölümü düşünüyorum sonra ölümden de korkuyorum. Arkadaşlar napsam netsem Allah düşmanıma bile vermesin. Bide diyorum ki bence ben dünyada tekim ben gibi olan yok vardır da ben kadar olan yoktur diyorum. Hacıya hocaya mı gitsem napsam neden böyle oldum ben. Çok ağlıyorum çok yalvarıyorum Allah’a. İsmi azam duaları ediyorum napıcam ben kurban mı kestirsem napsam. Başkası olsa seve seve kabul edeceği şeyleri ben elimin tersiyle hep korkularımdan cesaretsizliğimden itiyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Bide şu var arkadaşlar tövbe haşa artık naparsam yapayım geçmeyecek gibi geliyor bu hastalık mı adı neyse artık adlandıramıyorum bile. Hep bigün değişmiş bunları atmış olarak uyanacağımı ya da hayatımın değişeceğine inanarak yaşıyorum ama çok zor çokda zoruma gidiyor
Lütfen anlayışlı davranın ve yardım edin?