BIKTIM sorumsuzluklarından yardim eder misiniz?

Abim ile alt üst oturuyoruz ben henüz öğrenciyim ve ailemle yaşıyorum. Abim evli bir kızı var. Sorun şurada
Abim ve ailesi hala yemeğini bizim evde yiyor 3 yıldan fazla zamandır. Asgari ücretten biraz fazla kazanıyor ama hâlâ elektrik su faturasını babam ödüyor Hiçbir sorumluluk alamadığı için yüksek modelli yüksek fiyatlı araba almaya kalkiyor, babam araba değil ev bak dedigi zaman "ev var yahu ne gerek var 😁 " diyor. Ailesiyle hiç ilgilenmiyor sadece telefon ve pc de oyun oynuyor, aksam çayını iciyor gece de asagi evine iniyor. Bütün ailevi sorunlarına bizi dahil ediyorlar bize çözdürüyorlar. Benden neredeyse 10 yaş büyük abim. Babam onu bu kadar lüks yasatirken ben üniversite çağımda babamdan harçlık istemeye utanıyor üstüne istediğim zaman ezilip büzülüyor ve hatta çok çok az harçlık alıyorum Arkadaşlar lütfen bir yardim edin çok bunaldım bu durumdan Hiçbir şekilde kimseyle soframızı paylaştığımız için veya birşeyleri kıskandığım için bunları dile getirip sorun etmiyorum Üstüne üstlük bu gün sofrada yenge hanım elinde telefonla otururken annem sofrayı hazırladı Lütfen saygı çerçevesinde yorum yapın derdimi paylasin benimle...
BIKTIM sorumsuzluklarından yardim eder misiniz?