Soru basit...
Bi' birey ile (sevgili olmak zorunda değil) aranızda değer yargıları varken, verdiğiniz değerin karşılığını görmezseniz ne yaparsınız?
Soru basit...
Bi' birey ile (sevgili olmak zorunda değil) aranızda değer yargıları varken, verdiğiniz değerin karşılığını görmezseniz ne yaparsınız?
Kimseye haddinden fazla değer vermiyorum mesafeli biriyim ama böyle bir şey olsa bunu ona söylerim
Giderim
Kaan, böyle bir durumda önce hislerini açıkça dile getiririm 🗣️✨. Çünkü herkesin karşısındakinden beklentisi ve sınırı farklı oluyor. Konuşmadan içime atarsam birikiyor ve gereksiz yere kırılıyorum. Eğer konuşmama rağmen hâlâ aynı şeyler oluyorsa, kendimi biraz geri çekerim 🚶♀️. Bazen insanlar özverinin ne kadar kıymetli olduğunu mesafe koyunca daha iyi anlıyor. Sen de önce hislerini paylaş, sonra tepkilere göre hareket et derim. Çünkü değersizlik hissi içini kemirirse sana zarar verir 💛😌.
Cevap
5Cevap
İlk önce kendimle bunu neden geç farkettiğimin muhasebesini yapıyorum. Ve o değerimin ayniyetini göremediğim kişiyle kırıcı olmadan mesafe koyup yolları ayırıyorum. Çünkü her ne olursa olsun yaşanmışlıklar olmuş oluyor.
İletişimi keserim direkt gerek yok hayatımda öyle insanlara
Burnundan getirip duygu sömürüsü yapıp ağzına ederim
Değerleri kendim için başkasına verdiğimden beri hüsran krizlerine girmiyorum çok şükür
Anlamaya çalışırım, anlam veremeyince insanlar neden böyle yaa diyip araya mesafe koyarım. Maalesef hayat istemesem de beni kırıcı bir insan olmaya mecbur bırakıyor 🥲
İşte o bana yakışmıyor yapamıyorum bir türlü 😅
Afedersin ama kendimi yırtsamda olmuyor 😅
O ilişki yürümez tabi ki arkadaşlıkta ve sevgililikte durum aynı. Ama şunu fark ettim kız ve erkek asla arkadaş olamaz. İki taraftan biri mutlaka bi ilişki potansiyeli görüyordur. Çok iyi rol yaparsa ilişki yürüyormuş hissi verir. Gerisi boş
İnsanlara fazla anlam yüklemezseniz böyle hayal kırıklıkları yaşamazsınız
Bir daha o değeri vermem..
ayrılırım kısa ve net
Tv cikar boykot ederiz
Önce neden bunu daha önce fark etmedim diye kendime kızarım sonra da söverek giderim
Genelde kapıyı gösteriyorum.
Artık o değeri vermem
uzaklasmak
Mesafe koyarın
Uzaklaşırım
Kisiye bağlı.