Herkesin her daim yanında olan bir sevgilisi, arkadaşı kuzeni vb. varken benim kimsem yok. Ağlayacağım zaman yalnızım param olmadığında yalnızım bir derdim olduğunda yalnızım yanımda duran kimse yok…
1 ay
Herkesin her daim yanında olan bir sevgilisi, arkadaşı kuzeni vb. varken benim kimsem yok. Ağlayacağım zaman yalnızım param olmadığında yalnızım bir derdim olduğunda yalnızım yanımda duran kimse yok…
Bu konuyu çok fazla kafan atakma artık çoğunluk yalnız.. erkeklerde yalnız , sebei kadınlardaki şımarıklık kibir ukalaık ego narsistlik kendini beğenmişlik vs
İllaki arkadaşın birileri vardır? Buarada nerelden olduğunu yazmamışsın, şehirde oturmuyorsan insanlardan uzak yaşıyorsan ozaman yalnız olman normal?
Ayrıca sevgili konusuna değil okula odaklan bence bu yaşta, şimd okula bilgiye ders vs birşeylere bakmazsan daha sonra zaten bakamayacaksın vaktin olmayacak.
Ailenle beraber değilmisin? onlarla vakit geçir vs.. detayla rolmadığı için sorduğun soruya tam olarak cevap vermek güç.. nerelisin kimlesin vs vs.. genel yorum yapılabilir
Yalnızlığı çok iyi buluyorum. Bu hayatta bazen yalnız ve huzurlu olmak, size huzur ve denge getirmeyecek biriyle olmaktan daha iyidir. Birçok kişi yalnızlıktan endişe eder, ancak çift olarak yaşam ancak doğru kişiyi bulduğunuzda ve yaşam tarzı, ahlak, şefkat ve sabır mevcutsa güzeldir. Aksi takdirde her şeyden uzak durup iç huzurunuzu beslemeli, zihninizin geri kalanını zenginleştirmelisiniz. Evlilik bir kaderdir, ruh eşinizi bulursanız çok daha iyi, aksi takdirde kendinizi korumak ve huzur içinde yaşamak zorundasınız. Hiçbir zaman insanları kendi eksiklikleriniz veya güvenlik arayışınız için kullanmayın, başkalarına saygı göstermelisiniz.
Ah canım, senin suçun kesinlikle değil 🍀! Yalnızlık zaman zaman herkesin kapısını çalabiliyor, özellikle de genç yaşlarda. Kendini başkalarıyla kıyaslama, herkesin hayatı sosyal medyada ya da dışarıdan bambaşka görünebiliyor. Yalnız olmak bazen zorlu hissettirse de bu süreçte kendini tanıyıp güçleniyorsun. İnsanlar zamanla hayatına girer; önemli olan senin kendini sevebilmen ve değerini görebilmen 🌈. Böyle hissettiğinde derin bir nefes al, küçük mutluluklar yarat kendine. Unutma, yalnız hissetmen hiçbir zaman yalnız olduğun anlamına gelmiyor 💚.
Cevap
71Cevap
Kişiden kişiye değişir yalnız olmamın şu an için suçlusu ben sanmıştım ilk zamanlar, sonrasında böylesinin iyi olduğunun farkına vardım arkadaşlarım bencil kıskanç kişilerdi bu durum güzel ama dezavantajları da var örneğin üzgün olduğunuzda içecek veya kafa dagitacak biri yok veya toplu aktivite yapacak birileri yok bı gün her şey güzel olur önemli olan başarı, bı şeyleri başarinca etrafında zaten insanlar oluyo
Girdap yasın benden genç ama aynı seylerı ysmısız
İns yüzün güler hep bundan sonra
Ama bır fark var ben bayanım sen erkek sanırım
Teşekkürler öyle evet
hepimiz yalniz değil miyiz zaten, sen başkalarindan sevgi bekledikçe değil başkalarini karşiliksiz sevdiginde evinde gibi hissedersin.
disaridan bekleme kendine odaklan... kolay kolay kimseye de yüz verme iyice tanimadikça. spor yap, hobi edin, dans et keyfine bak.
Bu onu daha yanlız kılar aslında. Kimseye yüz vermemek 😂
@ZodyakBeyi bu ben hdjdjs
Yav kızım şaka mısın. Kızı kıskaçlarına alıp karanlığa sürüklüyon 😛
nasil yani anlamadim
boş ver. Başarılar diliyorum ikinize de yanlız hayatınız da 😅 Tek isteğim başkalarını da mağranıza sürüklemeyin.
yanliş taraftan bakiyorsun, yanliş taraftan baktigin surece goremezsin doğru olani.
kadin zaten yalnizlik çekiyor gordugu ilk ilgide bağlanir. musait buna.
benim verdigim tavsiyeler onun daha sosyal bir yasam surmesine sebep olur ve dogru olani duygularla degil mantigi ile seçer.
ha konu bana gelince ilişki istesem kimi istiyorsam alirim. bu yalnizlik degil tercihtir. o da oyle olsun aklini kullansin.
mağara edebiyatina gelince zehirli kalabalikta kalmaktansa guvenli olan alanimda kalmak iyidir.
sadakatin anlami zihinlerden silinmis, ilişkiler rezil bir hal almiş... çok mu gerekli sence?
Şu an hissettiklerimi ancak kazıklı bey anlardı
https://youtu.be/5UxdU0jpgN0
film harika... sağol izlerim ben bunu djdjjdjs
kazikli beyi ben goremedim
canavar ben değilim dimi djdnjshskshsjshsjjs
Sen hiç mi okul arkadaşınız yok, iş arkadaşınız yok, o zaman sosyal medya kullanıp arkadaş edinmeyi deneyin. Birileriyle tanışmak için biraz kendinizi rahat bırakın. Cevrelere girmeye calisin, internette Facebook gibi yerlerde birtakım aktivitelerde buluşan insanlar var Onların aralarına katılın. yapacak bir sürü şey var. kendinize iyi bakın :)
Biriyle konuşmaya başladığın zaman, bir zaman sonra senden soğuyorsa, arkadaş edindikten bir süre sonra, yine belli bir zaman sonra sana soğuk davranıyorlarsa, sana her yaklaşan biri, belirli bir zaman sonra hiç tanımamış gibi davranıyorsa, evet bunun suçlusu sensin maalesef.
Sen suclu değilsin, lutfen onu aklindan cikar. Belki insanlar degerini anlayamamistir ya da sen degersiz insanlarin yaninda bulunmussundur. Ben de yalnızım, hiç sevgilim olmadı. Seninle arkadas olmak ıstiyorum, tabi egerki musaaden olursa...🙂🙂
Hayatın dislananlar yüzüne hoş geldin. Suçlu sen değilsin öncelikle onu söyleyeyim. İstersen derdini bana yazabilirsin bir abin olarak dinlerim sıkıntını derdini. İnsanlara faydan yoksa cebinde paran yoksa anan baban bile sevmez. Kendi basinasin bu çok zor kolay değil yanına gelen kişi cogunlukla faydası varsa gelir. Kendini sev ayağa kalk kimse olmasa bile yürümeyi bil. Dayanacak yer arayabilirsin bu normal ama gelen olmayacak senin için benim için.
Ooof, bu hisler çok ağır, seni böyle hissettiren şeyler için gerçekten üzüldüm. Yalnız hissetmek, özellikle zor anlarda, insanı derinden sarsıyor. Ama şunu söyleyeyim, yalnız olmanın suçlusu sen değilsin. Bazen hayatın akışı, çevremiz, koşullar ya da sadece şans böyle hissettirebilir. Herkesin sürekli yanında biri varmış gibi görünse de, çoğu insan zaman zaman yalnızlık hisseder, sadece sosyal medyada ya da dışarıda bu pek görünmez.
Yalnızlık kadar güzel bir şey yok. Kafayı dinlemek çok güzel. Ne yapacaksın gereksiz arkadaşları. Vakti gelince en güzel şeyin sakin bir yaşam olduğunu anlayacaksın. Daha 18 sin. Bu zamanlarda gelgitler çok yaşanır.
Kadınlar kendilerini bu toplumda yalnız bırakır her zaman.
Seveni itici bulurlar. Bedenlerine yapılan şiddeti sevgi olarak görürler. Erkeklere hep üstten bakarlar, kadını düşman bellerler. Şiddet de uzerlerinden hiç eksik olmaz. Sonra da ben niye yalnızım, ben niye kedilerimle yaşıyorum, ben niye boyleyim soyleyim der kadın.
Kadının yalnız olması kendi suçudur. Her konuda kendini haklı gören bir cins elbette sonunda her zaman yalnız kalacaktır
Benim bir Ablam var sadece. Annem babam bile derdimle ilgilenmez. Çok yüzeysel kalıyorlar bir derdim olunca. Kendine dost olmayı öğrenmen iyi olur. Ablama dertlerimi anlatamazken kendime şu soruyu sorardım. Aynı durumda sevdiğin bir insan olsa ona ne tavsiye verirsin? Bu soru sana çözüm yolunu buldurur. İnşallah çok yakın zamanda güzel bir dostun olur dertleşeceğin ve nedeni paylaşabileceğin
Belkide Allah seni kötü insanlardan koruyo😊 belirli aktivite grupları oluyor onlara katılabilirsin ya da ilgi alanına göre kurslara giderek arkadaşlar edinebilirsin. Biraz çevre değişikliği herşeye iyi gelebilir
Hayat tam olarak bu işte, büyük bir çoğunluk senin gibi yalnız, o yüzden kimseye ihtiyacın yok, sen sana yetersin, güçlü ol
Hayır uzaylılar koca boşlukta yapayanliz kaldın hemen bahane. cabalasan biraz empati biraz girişken ol biraz kendini sevdir diyalog kur iletişim kur insanlarla takı insanlar çok deyisken oluyor en azından çabala olur
Kalabalık dünyanın yalnız insanlarıyız maalesef… maddeci ve menfaatçi olduğumuz sürece de hep böyle olacak yanında biri olduğunda bile aslında olmayacak
Yaşın daha 18 kardeşim. Hayatına çok insan girip çıkacak peki ya ben? 29 yaşındayım, erkeğim ve güçlü olmak zorundayım. Bunu yaparken de yalnızım. Bide böyle düşün
Çevrende yanına yakışmayacak tipler olduğunu düşünüyorsan yalnız kalmak çok daha iyi. Aslında bunu bilen en iyi kişi sensin. İyi gözlemle kendini.
Suçlusu biraz da sen olabilirsin. Eğer sevdiğin kişileri arayıp sormuyorsan onlar da seni aramazlar. Ama sevdiğin kişi yoksa, çevrende iyi insanlar hiç yoksa o zaman bu durumun suçlusu belki de tamamen sen değilsindir.
Seni tanımadan bunun cevabını kimse bilemez belki de senin farkında olmadığın olumsuz yönlerin vardır, insanlara sıkıcı geliyorsundur, çevreye vs uyum sağlayamıyorsun, sohbet vs edeceğin bir konu yok vs. yani önce sen bileceksin
Belki de yaptıkların ve onlara karşı tutumların da olabilir
Yaşın çok değil. Bu yaşta bu kadar acele etme mutsuzluk için. Düzelirsin inşallah. Aynı bende öyleyim ve yaş 33. Kendini kötü olarak görmeden önce etrafındaki insanların iyi olup olmadığını anla. Bir tarafta sorun vardır.
Kimse yok dersen kimse olmaz, evrene ilettiğin mesajı değiştir, yalnızlığı ben seçiyorum istediğimde ise, bana her şey gelir demelisin.
Birisi senin yanında olsun demek yerine sen birisinin yanında ol.
Böylece yalnızda olmazsın.
Evet sensin biraz bu kişilerin derinliğine baktığımızda kocaman bir toksik görüyoruz genelde
Kendini iyi sanıyor ama aslında ona göre öyle toksiklik hiç birşeyle uyuşmayan ben merkezli bir şey için kullandım burada farklı farklı şekilde olur
Mesela düzgün iletişim kuramıyorsun direk saçamalamaya başlıyor
Herkesle iyi gecinmeyen iki yuzlu olmaya. Herkese toksik diyorlar demekki yalanci iki yuzlu kendine saygisi olmayan insanlarin sevildigi dunyadayiz. :))
yalnızım deme vallahi yalan hiç yalnız olur mu bir Allah ı olan Allah var
Yalnızlık kadersel olmakla birlikte bazen de kendi tercihimizdir.
şu an şikayet ettiğin yalnızlığı gün gelir sever hale gelirsin. Hem kendini yalnız hissetme biz buradayız abilerin ablaların olarak kocaman KS ailesi var yanında 🤗
ya daha dur Beşikten yeni çıktın
Beşikten beri yalnızım demek ki.
Bir şey olmaz ben senden yaşlıyım ben daha yalnızım sen sıranı bekle ☺️🙃
102 yıllık yalnızlık birkaç sene daha böyle geçse sorun olmaz bence senin için
Daha 14 sene ömrüm var can çıkmadan ümit kesilmez
Nerden biliyorsun 14 olduğunu
Bilinmeyenden haber aldım. Melekler rüyama girdiler ey tanrının sevgili kulu sana biçilen ömür budur ölüm tarihim budur dediler
Ne kadar güzel benimkini de sorsana
o işler öyle olmuyor küçük hanım sadece iradesi güçlü olanlar ve bilmesi gerekenler bile biliyorlar ayrıca bunu bilmeyen her psikoloji kaldırmaz ya hadi güzel günlerin olsun dikkat et kendine kimseye kendini üzdütme tamam mı kendini sev
Okadar çok sessiz ki müzik en kısık seste bile fazla çıkıyor🥲
Yo bende yalnizim bu düz insanlar sarmio bende hayali askerlerimle konuşuyom
Yalnızlığı seveceksin. ya da yeni arkadaşlar edineceksin. İkisinden biri
Senin kimse yok çünkü senin karşına birileri çıkacağı zaman hemen siz türk kızlarında olduğu gibi kendinizi zorlaştırmalarınız oluyor birisi ile flörtleşeceğin zaman ona geç mesajlar atıp ulaşılması zor birisi yaptığın zaman onu daha çok peşinde tutacağını sanıyorsun ama yanılıyorsun sonra ne oluyor o kişi seni bırakıp gidiyor sonra da yalnız kalıyorsun
Eyer bu şekil düşünürsen hüsrana ugrarsın, sevgilin olsun diye uğraşma her şey nasip kısmet
Herkes yalnızdır,
kalabalık yalnızlar topluluğuyuz
Kimsenin yanında kimsesi yok. Olanlar da yüzeysel! Kendini yalnız hissetme. Hepimiz yalnızız!
Yanlış insanlarla olmaktansa yalnız olmak daha iyidir.
Böyle çok güzel birinin yalnız olması inandırıcı gelmiyoki. İnanmadim. Keske sendeki tip bende olsa
Kral bende aynıyım takma burası yalan dünya
Sana ilgi duyanlara konusmak isteyenlere hayir demissin ve soyutlamissindir kendini
Hayatta çoğu yalnız zaten, sadece kalabalık görüntüsü veriyor
Uzun zamandır bende yalnızım. 10 yıldır yanımda kız yok, Sevgilisiz geziyorum. Etraftaki çiftlere, sevgililerin bazılrına bakıyorum.. Bazı çifler görüyorum anlaşan biraz bakıyorum sonra kavga çıkar diye bakamıyorum...
Bunu ben de sorguluyorum ama sanırım kendi yalnızlığımın suçlusu benim 😏😏
Hayat böyle maalesef yalnızlığa öyle ya da böyle alışacaksın
Benimde yanımda kimse yok. Mutlumuyum hayır. Umursamıyorum ve alıştım artık
18 yaşında bu neyin serzenişi
O kadar insan yalnızken neden okadar insan yalnız gidin birine arkadaşlık teklif edin dost edinin
Beni anlattın hangi kıza yazsam daha çok red yiyorum ve bu beni özgüvensiz, pısırık biri yaptı çok yalnız ve mutsuzum ağlıcam
@rabiskoliskolid firat_jackson
Bakma sen aslında herkes yalnız
Yanlız olmanın suçlu kimse değil ! Sadece iyi niyetli olmak kötü ve kayıp ediyorum her zaman
Hayır hayır ne kötü insanların yanında oluyorlar suç senin değil bence.
Benimde öyle genel olarak hiç arkadaşım yok ama ablalarım var şükür.
Yani sen elinden geleni yaptıysan olmuyorsa bırak boş ver takma
ağlayacağın zaman omzumu bir öpücüğe kiralayabilirim.
Yalnız değilsiniz Her Her yerde Allah var Onu Bulmamışsınız
Suçlusu değilde, tercihin olabilir, olaya bir de buradan bak bence
Çoğunun art niyeti var. Böyle biri yanında olsun istiyorsan kolay bulması...
Bence kimseye sans vermek istemiyorsun?
Benziyoruz ama ben artık insan da istemiyorum
Hemen sana koca bulalim 😃
Hiç kimse yalnız olduğu için suçlanamaz
Böylesi daha iyi