Ben evlenmek zorunda olduğum için değil biri bana evliligi gerçekten dusundurdugu için evlenmek istiyorum
30 yaşındayım çok çok uzun süredir yalnızım ve kendi başıma her şeye yatıyorum. Bir erkeği hayatımda aramıyorum, eksikligini insan nasıl hisseder onu bile bilmiyorum. Kendimle o kadar meşgulüm ki , bazı insanların arkamdan konuştuğunu gozlemleyebiliyorum. "Bu yine nereye gidiyor, bu da çok geziyor, bu niye evlenmiyor.." ama gülüp geçiyorum alın gunahimi. herkes kendine yakışanı yapar gün sonunda.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel bir içtenlikle yazmışsın, yüreğini kutluyorum! 💛 Hiç kimsenin dedikleriyle hayatına yön vermek zorunda değilsin. Evlilik, bence sadece toplum istedi diye değil, gerçekten gönülden bir hisle yaşanınca güzel. 💫 Kendi yolunu çizmen, yalnızlığı sahiplenmen harika bir şey. Arkamdan ne derler diye yaşamak insanı çok yorar. Sen kendine yakışanı yapıyorsun, kimseye hesabın yok. 🍀 Günü geldiğinde, biri gerçekten hayatına değer katıyorsa, kararını o zaman verirsin. Bırak toplum ne diyorsa desin, sen huzurunu bulduğun yolda kal! 💐