36 yaşındayım ve yaşımdan çok genç görünüyorum. Kendi yaş grubumdan erkekler benle tanışınca ilgileniyorlar sonra yaşımı duyunca geri vites yapıyorlar. Halbuki kendisi de o yaşta.
Erkekler hep kendinden gençlere mi bakıyor?
36 yaşındayım ve yaşımdan çok genç görünüyorum. Kendi yaş grubumdan erkekler benle tanışınca ilgileniyorlar sonra yaşımı duyunca geri vites yapıyorlar. Halbuki kendisi de o yaşta.
Erkekler hep kendinden gençlere mi bakıyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yalnış yapıyorlar bence.. ne kadar şanslısın ki küçük gösteriyorsun..
Bende kendimden yaşça olgun kadınlara bakarım. Olgun kadın 1 0 öndedir
Kadının genç olması lazım. Erkek yaşlandığında ona bakması için.
Kaç yaş genç
Hayvan gibi şey yapıyorsunuz
Benden 5 yaş küçük olması lazım en az
En az 😂 en çok peki?
Ne kadar genç olursa o kadar iyidir tabi. Benim yaşım artsa bile kızın 20-25 arasında olması tercih sebebidir.
O zaman parana güveniyorsun demektir 🤣
Yok fakirim, benimki sadece temenni :D
Hoşlandığım bir adam vardı. Adam okumuş, işinde çok başarılı, gayet iyi para kazanıyor malı mülkü herşeyi var. Çok dindar 5 vakit namaz kılıyormuş, eline kadın eli değmemiş.
Kendi dengi o kadar kadın varken gitti kendinden 11 yaş küçük dul çocuklu kadınla evlendi. kadın lise mezunu ev hanımı. Ben şok. K
Ne güzel sevap işledi helal olsun
Kadın güzel demek ki :D
@birbilen1 sevap mı? Evlenerek sevap mı işlenir 😂
Onu boş ver de ben mesela benden evvel evlenmiş boşanmış çocuklu birini istemem şahsen. Yani herşeyin bir ilki heyecanı vardır, eski eşle kıyaslanmak, onun daha önce düğün yapmış olması, eski eşi, eski eşiyle cinsel ilişkisi, hali hazırda yanındaki çocuğu, çocuğun seni kabullenmek istememesi... bunlar zor şeyler.
Yani bu kişi tamamen sana ait değil. Bir geçmişi var. Bir yaşanmışlığı var. Kıyas illaki kafasında yapacak. Tecrübesiz değil her konuda daha evvel tecrübe edinmiş. Senin ilk kez geçtiğin yoldan o ikinci kez geçiyor
Kadın güzel mi diye sordum görenler çok da güzel değil diyorlar. Yani tipi sıradanmış
Olabilir kınama yarın sen de olabilirsin dullar daha akıllı şu an bence bende düşünüyorum hersey cinsellik değil
@birbilen1 Kınamak değil , insanın başına her şey gelebilir ben kimseyi kınamam katilleri bile kınamam. Ama yani şimdi hayatında ilk kez evlenip yuva kuruyorsun denklik önemli yani. Yoksa mutlu olamazsın. Gerçekçi olmak lazım
Güvenmek zor 36 yaş kadar bekar bi kız bu nerde kalmış
@birbilen kariyer yaparken evliliğe geç kalmış 😄
O değil de düşünsene adam yatakta acemilik çekiyor, kadının aklından neler geçer? 🤣🤣🤣 eski kocasını düşünür valla.
O çocuk da hiçbir zaman seni kabullenmez
Öğrenir cinsellik zor birsey değil
@birbilen1 cinsellik öğrenilmez 😂 her erkeğin cünsel gücü farklıdır kiminde hiç yoktur. Bu işler zorlamayla olmaz 🤣🤣🤣
Güç ayrı senin aklın cinsellikte kalmış normal 36 dayanmissin erkek gibi değilsin kib
@birbilen1 🤣🤣🤣 bilmeyen mi var? Boşuna uğraşma herkes herşeyin farkında. Her erkek aynı değil bu konuda 😉
Umarım istediklerine ulaşırsın by
Teyze smdı yaş bı yerde önemli
Teyze mi? 😂 teyze dediğin annenle yaşıtlara denir , küçül de cebime gir denyo
Valla sadece gül diye dedm ağzıma şaapmana gerek yoktu 😀
Kandırılmış hissediyorlardır.
Niye ki
Genç gösterdiğin için.
Ama onunla yaşıtım
O bunun farkında değil ama.
Evet beni kendinden küçük sanarken yaşıt olduğumu öğrenip şaşırdı sonra vınnn
Saçma. Seni yaşın ve olduğun kabul eden biri çıkar karşına umarım.
Amin teşekkür ederim 🙏😚
Rica ederim.
Genç istiyorlar ondan
Neden
Kadın erken çöküyor
O eskidendi, cefakar kadınlar çöküyordu. Şimdi çalışan modern paralı kadın çökmüyor. Bunun sporu diyeti estetiği bakımı herşeyi var. Erkekler daha çabuk çöküyor artık. Kadınlar kocasının kızı gibi görünüyor
Ne diyim onlara dersin bu yaşa kadar neredeydin
Okuduk kariyer yaptık 😂
İnanmadım
Neden yalan söyleyim
Çünkü burdasin
Nası yani
Ksde yalan söylemej için sebebe gerek yok
Şizofren değilim
Çok mu genç gösteriyorsun
10 yaş kadar
Goreym
Olgunlar candir 😅