Karşıdaki kız tertemiz merhametli iyi biri olsa ama anne babası kötü yolda yanlış yapan insanlar olsa uzak durur musunuz
8 gü
Cevap
7Cevap
Ailesi ve ailesinin çevresi çamur gibidir bir şekilde sana bulaşırlar. O yüzden uzak durmak daha mantıklı
Ben evdekilerle aynı fikirde değili. Kalkıpta çöpe de atamam onlar yüzünden sevmiyorsa zaten hiç sevmemiştir
Sevdiğin zaman öyle olmuyor çamur gibi diyorsun ama hayatın sana ne getireceğini bilmiyorsun yarın öbür gün çamurun kendisi de olabilirsin
😂😂😂 bayılıyorum böyle konuşanlara hiçbir sıkıntı görmemiş insan konuşması
Alimden zalim zalimden alım doğabilir kimse başkasının günahını çekmek zorunda değil
Valla çekiyoruz
O zaman çevrende sana saygı duyan ve saygı hakeden insanlar olsun ve başkalarının ne dediği pekte önemli olmasın
Anne babası yanlış yolda diye kız da yanlış yolda olmak zorunda değil kıza bakarım anne babaya değil ilk basta
uzak durmak lazım.
Neden annesi babası iyi olup kendi kötü olana mı yaklaşmalı
Uzak dururum
Yolun çok başındasın erken konuşuyorsun
Niye sevmim ki
Bizimkiler benim kısmetimi kapatıyormuş gibi hissediyorum
Yanlış düşünüyorsun. Sizinkiler nasıl sen nasılsın
Çokta söylemek istemiyorum moralım bozuluyor
Niye ya. Söyle ki ona göre cevap vereyim. Özelden de yazabilirsin
Babam hayatta değil annemde evli birinin ikini eşi dini olarak hep karşıydım ama onun çocuğu değil miyim herkeste bana karşı çıktı akrabalar niye söylemedin diyor söylüyümde kadına eziyet edin değil mi kötü ya da yanlış yapsada annem sonuçta
Sadece dini nikahlı öyle mi. Ayrı mı yaşıyor yoksa diğer kadınla aynı evde mi yaşıyır
Ayrı diğer kadından sadece dini nikah var ben yoruldum anlatmaktan hiçbir güvencen yok diye kalkıpta bende bu kadının yüzüne bakmazsam daha çok hata yapar insanların görevi insanı dışlamak değil topluma kazandırmak olmalı bence
Bak güzel söyledin. Sen onu dışlardan diğerleri dışarsa o yanlışa devam eder. Ayrıca günahkar okmayan kimse yok. Bu dediğin şeyi çoğu kişi sadece sevişmek için yapıyor. Muhtemelen onlar da bunun için yapmıştır. Senlik bir şey yok. Sen zaten uyarmışsın görevini yapmışsın. Sadece size geldiğinde evde olmamaya çalış bence
Hayır annem sadece onun için değil adam onun boşluğundan yararlandı çok ağır depresyon geçiriyordu annem hiçbir kardeşi annesi yanında olmayınca denize düşen yılana sarıldı bu arada bazen bizde kalıyor ben kardeşimle aynı odadayım zaten bize karşı hiçbir yanlışı olmadı yiyorsa olsun zaten de
Hmm anladım ama sonuç olarak adam sırf birlikte olmak için geliyor buna emin olabilirsin. Sizde kalması kötüymüş. Annene söyle bence siz evdeyken gelmesin
bunları konuşmak için çok geç 2 sene oldu artık amacının o olduğunu da sanmıyorum açıkçası çünkü ikiside cümle aleme rezil oldular korkuları olsa bırakırlardı da yani adamın eşi de çocukları da tüm sülalesi de biliyor hatta şey olmuştu bu olaylar olmadan önce kızıyla biz arkadaştık
Yok artık kızıyla da arkadaşsınız. Değişik olaylar
Sen bunları sorun etme kimse senin kısmetini kapatamaz
Altın altındır, çamura da düşse camlar arkasında sergilense de değeri düşmez
Biriyle konuşuyorum işte bilmiyor bir şey daha
Dikkat et ama konuştuğun kişiyle. Günümüzde çoğu kişi cinsellik için kızlarla konuşuyor
Biz aslında iş arkadaşıydık 3 ay selam verdik sadece sonra ayrıldık aynı anda bi sene sonra çok farklı yerde karşılaştık öyle başladı konuşmamız
Güzel denk gelmişsiniz
Kişi önemli
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel bir soru sormuşsun 🌸 Hepimiz ailemizden bir iz taşıyoruz elbette ama kimse annesinin ya da babasının yaptığı hataların aynısını yapacak diye bir kural yok. Aksine bazen ailedeki kötü örnekler insana daha olgun ve vicdanlı olmayı öğretiyor. Bir insanı olduğun gibi ve kendi seçimleriyle sevmek en güzeli bence. 🤗 Kimsenin geçmişini ve ailesini seçemediğini unutmamak gerek. O kişiye güveniyorsan ve kalbindeki iyiliği görüyorsan yanında olman çok değerli olur. 💖 Açıkçası ben uzak durmazdım, tam tersi destek olurum.