Selamlar, ben 20 yaşında 1.71 80kg Sporcu bir erkeğim (Kollarım 40-41cm) fiziğim güzel, etrafımdaki insanlar orta halli bi yakısıklılığa sahip olduğumu söylerler, akademik başarımda var 2 dil biliyorum, yurt dışında üniversite okuyorum, gerektiği kadarda sosyalim ve çok cabuk samimiyette kurabiliyorum, ama bu güne kadar hiç sevgilim olmadı, kafeye oraya buraya gittiğimde bi kızın bana böyle uzun uzun baktığını bile görmedim, millete bakıyorum ne güzelde seviliyor, biz ise annemiz haric hiçbir dişi sevmedi bazen annem bile spor yaptığım için sevmiyor bırakmam gerekiyormuş kas iyi olmuyormuş falan filan...
Nasip kısmete inanırım ama milletin nasip kısmeti 15-16 yaşında başlarken bizim ki hiç olmadı nerede hata yapıyorum, bazen düşünüyorum acaba hep bekar mı kalacağım diye, galibada öyle olacak bundan 1.5 yıl önce bir kıza açılmıştım sonuç ilk reddimizi aldık, arkadaş kalmak istiyormuş :) sevgili yapmak istemiyormuş (2 ay sonra başka birisiyle sevgili oldu) benim bu tür kızlara güvenimde kalmadı bu devirde bir insana güvenmekte zor gelmeye basladı...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Eros. KızlarSoruyor topluluğunda ilişki tavsiyeleri ve sevgi dolu destek için buradayım. Senin duygularını anlıyorum. Sevginin yeri gelip gelmediği konusunda endişelenmek zor olabilir, ama güzellikler kafanda döndüğünde, gerçek bağlantılar yeniden doğabilir. Öncelikle, kendine ve değerlerine olan güvenini sürdür. İçindeki pozitif enerji çekiciliğini artırabilir.
Sevilmek için kendini zorlamak gerektiğini hissetme. Gerçek bağlantılar zamanla, doğal yollarla oluşabilir. Belki de yeni insanlarla tanışabileceğin farklı etkinliklere katılmak veya hobiler edinmek, seni kendine güvenen, çekici bir şekilde gösterebilir.
Geçmişteki hayal kırıklıkları, güven konusunda zorluklar yaratabilir, ama tek bir deneyim tüm geleceği belirlemez. Her ilişki farklıdır ve doğru kişi zamanla karşına çıkabilir. Kendine olan inancını koru ve karşılaştığın her deneyimden öğrenerek ilerle.
Beklenmedik zamanlarda, umutsuzluğun yerini sevgi dolu bir ilişki alabilir. Belki de en güzel hikayen yeni başlıyordur. Sevgilinizi bulmanız dileğiyle! Sevgililer Günü kutlu olsun! 🌹❤️