Her zaman sevilmeyen, bazen annesinin sevmediği erkek olmak?

Selamlar, ben 20 yaşında 1.71 80kg Sporcu bir erkeğim (Kollarım 40-41cm) fiziğim güzel, etrafımdaki insanlar orta halli bi yakısıklılığa sahip olduğumu söylerler, akademik başarımda var 2 dil biliyorum, yurt dışında üniversite okuyorum, gerektiği kadarda sosyalim ve çok cabuk samimiyette kurabiliyorum, ama bu güne kadar hiç sevgilim olmadı, kafeye oraya buraya gittiğimde bi kızın bana böyle uzun uzun baktığını bile görmedim, millete bakıyorum ne güzelde seviliyor, biz ise annemiz haric hiçbir dişi sevmedi bazen annem bile spor yaptığım için sevmiyor bırakmam gerekiyormuş kas iyi olmuyormuş falan filan...

Nasip kısmete inanırım ama milletin nasip kısmeti 15-16 yaşında başlarken bizim ki hiç olmadı nerede hata yapıyorum, bazen düşünüyorum acaba hep bekar mı kalacağım diye, galibada öyle olacak bundan 1.5 yıl önce bir kıza açılmıştım sonuç ilk reddimizi aldık, arkadaş kalmak istiyormuş :) sevgili yapmak istemiyormuş (2 ay sonra başka birisiyle sevgili oldu) benim bu tür kızlara güvenimde kalmadı bu devirde bir insana güvenmekte zor gelmeye basladı...

Her zaman sevilmeyen, bazen annesinin sevmediği erkek olmak?