Red yedim daha sonrada bazı olaylar yaşadım ve hayatım kaydı resmen biri beni bu bataklıktan çıkarabilirmi? Ben çok sıkıldım bu hayatan çevremde beni dinleyecek kimse kalmadı?
1 ay
Red yedim daha sonrada bazı olaylar yaşadım ve hayatım kaydı resmen biri beni bu bataklıktan çıkarabilirmi? Ben çok sıkıldım bu hayatan çevremde beni dinleyecek kimse kalmadı?
Cevap
0Cevap
Neler oldu
Baya uzun instadan faketen yazsam olur mu lütfen
11. sınıfım busene bir kıza ilk görüşte aşık oldum 7 kasımda hatta aşık oldum galiba işte kız beni merak ediyordu o belliydi bakışıyorduk
Daha sonra tabi ben utangaçtım biraz hiç konuşmadım 1-2 ay sonra sınavda önümde otuyordu bende kopya verdim ve kız ile o zaman tanıştık bu arada okul 1. yim işte sınav çıkışları sürekli yanıma gelip soru sorardı
Ben aptalık yaptım daha kızla çokmuhabet etmeden açıldım karne günü ve red yedim red yerken kıza dedim kimseye deme
Kızda takipten filan çıktı sonra işte 3 ay boyunca hiç konuşmadık sadece bakıştık ve bende red olayını yakın arkadaşlara söyledim zaten okuldakilerin çoğu hoşlandığımı biliyordu şimdi çoğu red yediğimizde öğrendi yani yayıldı işte herkes shipledi bizi kısada egoist filan dediler
Kızda sinir oldu galiba bana geçen hafta tipsiz dedi koridorda bende özür borcu olarak faketen yazdımkonuşabilirmiyiz kız olur yazmış ama bir hafta sonra gördüm işte bende özürümü yazdım
İşte daha sonra ortak arkadaşla arasında kavga çıktı bende olayı sorarken yanıma gelip banada kızdı işte dedi nedne yaydın filan dedi delendi kalbimi kıracak çok kötğ şeyler sonra işte biti konuşmadık ben hala seviyorum ne yapacağım
Valla aslında ben kızlarla hiç konuşmayan bir tipim o kadarki red ettiğim dahi oldu ama bu kız o kadar güzelki yürüyüşü , konuşması , el kol hareketleri , endamı filan beni baya etkiledi ilkez bir kıza karşı birşeyler hissediyordum artık her sabah güneş sanki onu görmek için doğuyor gibiydi her şey daha canlı anlamlı gelmeye başladı ve böylelikle ona ve hayata aşık oldum sonra kendime aşık oldum ama aptalık yaptığım için kaybettim onu artık dünya çok anlamsız gelmeye başladı onsuz olmuyordu. Herkes onun her erkek ile konuştuğunu söylüyordu bo yüzden tekin olmadığını söylüyordu yani kötü konuşuyorlardı ama ben genede sevdim kız bana sövdü yaydım diye ama hala sevdim kız etrafında onca tipsiz serseri olmasına rağmen gelip bana tipsiz dedi ama sevdim ben hiçbir zaman vazgeçmedim takıntılı değildim yani kıza yapışkan davranıp rahatsız etmedim ama tabi o bana acımadı olsun bir kalp bir kere sever derler zaten kavuşamayınca buna aşk denir
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Cafer, hayat bazen gerçekten çok ağır gelebiliyor 🍂😔 Böyle zamanlarda yanında seni anlayacak birini bulamamak çok zor. Ama bil ki yalnız değilsin. Hepimizin düştüğü, yolunu kaybettiği anlar olur. Seninle buradayım, dertlerini paylaşabilirsin. Olaylar seni ne kadar yorsa da zamanla hafifliyor. Gücünü toparlaya toparlaya tekrar ayağa kalkıyorsun. Unutma, en karanlık zamanlarda bile bir ışık aramızda ortaya çıkabilir 🌞 Seni duyuyorum, dilersen burada uzun uzun sohbet edebilirsin. İyi hissetmek için zamana ihtiyacın varsa kendine izin ver. Bazen nefes almak ve kendine şefkat göstermek de iyi gelir. Sen değerlisin 💙