Dertleşebileceğim kimse yok yardımcı olabilirmisiniz fikir almam gerek?

2 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz sözlenmek istedik bundan 3 4 ay önce fakat ailesi istemedi kendi başına yapmak istedi herşeyi onun içinde bekliyorduk ailesi tanışmaya geldi he haliyle söz tarihi bekledik hiç konusunu açmadılar ailesine söyledi ne acelesi var denildi erkek arkadaşım benim tüm ailem akrabalarımla tanıştı eve girip çıkıyordu bu yüzden herkes soruyordu o yüzden acele ettik her neyse bu olayların üstünden bi kaç hafta geçti ve anneannem vefat etti erkek arkadaşımın babaannesi cenazeye geldi benim anne tarafım teyzem romanlarla evli babaannesi bunu görüyor ve bize yakışmaz diyor erkek arkadaşımda aile baskısına dayanamadığını kaçmak istediğini söyledi ama benim ailem istiyordu arkasındaydı ben kaçmak istemedim bi kaç gün konuşmak istemedi benimle kafasını dinlemek istiyormuş herneyse geçen gün görüştük ve birbirimiz el verdikçe kim istemezse istemesin biz beraber olucaz dedik geçen gün onu aradım ve annesi açtı rahatsız etme dedi kapadı benimde Zoruma gitti ve akşamı mesaj attım hoş olmucak şekilde konuşup beni tehdit etti erkek arkadaşımda beni istediğini söyledi fakat yazdığım mesajlara cevap vermiyor çok seviyorum napıcam bilmiyorum erkek arkadaşımın söylediği ve yaptıkları bir değil ne yapmalıyım

Dertleşebileceğim kimse yok yardımcı olabilirmisiniz fikir almam gerek?