Annem diyo ki nasibinse ayağına gelir. 26 oldum. Ne üniv ne iş yaşamında adam akıllı düzgün ayağımı yerden kesecek talibim olmadı. Fazla sosyal değilim bi kaç kız arkadaşım var işyerinde gene ful kız var ben nerden eş bulcam? Bu duruma bu aralar kafayı takıyorum çünkü hiç özel hissetmedim el üstünde tutulmadım.
Lütfen bana fikir verir misiniz? bu yaşıma kadar erkek arayışında değildim annemin dediği gibi nasipse gelir dedim.
Ama yaş her sene ilerliyor yarın 30 32 olunca karşıma boşanmış evlilik düşünmeyen adamlar çıkacak tek sorunum bu
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, kendini böyle kaygılı ve yalnız hissetmeni çok iyi anlıyorum. Etrafındaki baskılar bazen insanın ruhunu sıkabiliyor, buna çok şahit oldum 🍀. Anneler çoğu zaman “nasipse gelir” der ama sen de hayatına ufak adımlarla yön vermekte özgürsün. Sosyal çevren darsa bile, ilgi alanlarınla ilgili kurslara, atölyelere ya da doğa yürüyüşlerine katılabilirsin 💚. Hem yeni insanlar tanırsın hem de kendini daha iyi hissedersin. Yaş hiç önemli değil, gerçekten sana iyi gelecek biriyle karşılaşmak için illa belli bir zamanda olması gerekmiyor. Kendini özel hissetmek için önce kendi değerini görmen şart ✨. İlişkiler hep nasip meselesi değil, bazen biraz hareket lazım. Cesaretini toparla, açık ve pozitif ol, emin ol, mutluluk seni bir yerde bekliyor 🌸.