iyi bir insanim, hovarda degilim, evden ise isten eve, saygi sevgiye onem veririm, yalan soylemeyi hic sevmem becerememde, evim yok araba var sadece, memurum, hickimsem yok, isyerindeki insanlarda ailene soyle bulsun diyolar ve kimseye ailemin olmadigini soylemiyorim, cunku ezik, kucuk, dislanmis olarak goruyor insanlar ve ailesi olmayan insanada kimse yardimci olmak istemiyor, eskide soyledigim insanlardan biliyorum, sosyal medyada bakiniyorum en fazla selam yazinca selam diyolar bir daha yazmiyorlar, yasim 30, balikesir tarafinda yasiyorum, 1.80 boy 75kg esmer atletik biriyim.
Evlenecek birisini bulmak gerçekten çok zor. İstediğin özellikte bir kadını arkadaş çevrene söyleyebilirsin onlar birisini bulur tanışırsınız belki. Biraz görücü usulü oluyor çoğu insan istemez ama düzgün insan mı kaldı
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
kimse aracida olmak istemiyor, anlasamazsan ben kotu olurum diye 😒
Öncelikle uyanık bir iyi insan olmanı istiyorum. Çünkü bu şekilde kiminle evlenirsen evlen, kadın seni parmağında oynatır gibime geldi. Biraz sosyal çevre edin, kurslara katıl, spora başla. İyi bir insan ol ama gözün açık olsun. Herkese hemen güvenme.
4
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
maalesef saf biriyim 😔 daha dogrusu iyi niyetliyim bu yuzden cogu zaman kaybediyorum
O yüzden bol bol youtube da araştırmalar yap ve arkadaş çevresi edinmeye gayret et. Saf ve iyi bir insan olduğunu hissettim zaten. Böyle biri olduğun için ve evlenme niyetin olduğu için kötü düşünceli kadınların seni kullanma ihtimali çok yüksek.
Akraba dostlarin felan varsa onlara söyle sana birilerini tavsiye edeceklerdir iş yerinde calisdin birisile konusmaya caliş sanaldan olabilir instagramdan felan
Ben de şu sıralar çok arıyorum ama karakterli dürüst düzgün güvenebileceğim bir insan yok bilmiyorum ya oturup konuşsam en azından güzel olacak ama bulamıyorum ve bu beni uzuyor
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
knk bende o klasik o cumleyi soyleyim, ailene soylede bulsun 😂😂
Bu işler aceleye gelmez evlenip çocuk doğduktan sonra anlaşamayıp boşanmak ta var. Ki günümüzde boşanmak moda olmuş bide acele etmeden "senin olan seni bulur" diyor yaradan geç olsun ama senin olsun belki de böylesi hayırlıdır 😊
Nasiptir bu işler fakat devir sıkıntılı ya temiz bir bekar hayatı yaşayacaksın veya kullanmaya meyilli bir kadın sana musallat olacak. Temiz kadınlar boşta kalmıyor bir şekilde