Evlilik mi ev arkadaşlığı mı?

Selamlar, 3 haftalık evliyim. Belki de her şey çok yeni olduğu için kendimi evliliği beceremiyor gibi hissediyorum. Ve kendimi sadece ev işlerini yapmakla görevli olarak görüyorum. Tek ekstra yaptığım aktivite normalde izlemediğim kadar tv izlemek... Bu süreçte eşimle ev arkadaşı gibiyiz. Tek birlikte yaptığımız aktivite kahvaltı yapmak. Onu da zaten benim görevimmiş gibi görüyor. İşinden kaynaklı gece geç geldiği için akşamları yalnızım. Bir de düğün yorgunluğu 2 haftalık hastalığa sebebiyet verdiği için kalkıp düzgünce yemek de yapamadım. Yani yapsam onu da yemeye geIir miydi bilmiyorum. Ben mutfağı toparlamaya çalışırken o duşa girecek oluyor. Kıyafetlerini benim ayarlamamı istiyor. Ya da benim işim varken ütü yapmamı istiyor, yavaş yaparsam söyleniyor. Bugün bir yere gidecektik ve benim mutfağı toparlayıp duşa girmem gerekiyordu. Tam toparlarken önce sen gir sonra ben girerim dedi ben de anlık cevap olarak toplarsam gireceğim zaten dedim. Çünkü aynı cümleyi 3 kere falan kullandı ve ben masayı toplayıp gireceğimi söyledim. En son biraz sert söyledim sanırım o da toplayacağın zaten 3 tane tabak ne lafını yapıyorsun dedi. Sonra da komikmiş gibi güldü. Benimle uğraşıp güldürmeye çalıştı ama ben bozuldum. Kahvaltı için yardım istediğimde de başta yaparım dedi sonra ben yapamam sen yap senin işin o dedi. Yardım istemeyince laf yapıyorsun istesene diyor isteyince de bahane bulup kaçıyor... Sizce ev işlerinin hepsi kadına mı aittir? Yani her şeyi kadın tek başına mı yapmalı? Hayat müşterek değil midir?
Evlilik mi ev arkadaşlığı mı?