bence yanılıyorlar..
kendimi de övmek için değil kötü bir huy olduğunu düşündüğüm için kendimi gizledim..
Egoist olmanın iyi ve kötü yanları vardır.
Kötü yanları genellikle arkadaş ortamları ve çevrelerinde pek sevilmeyen tiplerdir. Sürekli kendini düşünürler vs.
Benim abimde egoisttir ama abartı değil tabi aslında yardım sever bir insandır kibardır da. Bazı konularda egoist oluyor kendini düşünüyor ama kötü bir insan değil.
tamamen katılıyorum..
Egoist insanları sevmem
cevremde senin gibi insanlar lazım :P
Vardır da sen bulamamissindir
severim diye okumuşum zaten ilk yazdığın mesajı..
egoistlik gözlerimide kör etti anlaşılan :P
Aynen çevreni görmüyorsun iste bu yüzden sevmem
peki sevmemekte haklısın :)
Nefsini (Egolarını) tatmın etmek için çaba harcıyanlar geçici bir hayatı ebedi bir hayata değişenler diye yorumluyorum... Önceliklerini şaşırmış insanlar diyede yorumlanabilir. Farkındalıkları az insanlar oluyor genel kapsamda söylemek gerekirse Yanlış anlamayınız zira nefsinize sahip çıkınız benim hakikatlerimde bunlar
haha güzeldi :)
Hahaha Ankara metrosuyla okula gidip geldiğim günler aklıma geldi :)
Cevap
29Cevap
https://vimpir.com/inek-egosu-2829-I3.jpg
karikaturistan.files.wordpress.com/.../...zgur.jpg
https://www.ego.gov.tr/Filelib/oto_man.jpg
bunlar aklıma gelenler :) bende yok aga ego.
2. karikatür favori karikatürümdür :)
Acık konusmak gerekirse kisinin egosu ne kadar yuksekse zeka seviyesi o kadar azdir yani gerizekalidir ki bu bir arastirma istersen okuyabilirsn internetten haberin olsun istedim.
Zaten diger insanlari aptal olarak gormen zeka seviyeni birkez daha gisteriyor acikcasi.
Egolu olmak özgüveni yuksek olmak degildir ayrica ikisini bir tutma.
ben zaten aynı kefeye koymadım ikisini..
evet einstein ın sözüde var bununla ilgili.
kendimide aptal buluyorum buda doğru ama insanlarda aptal düşünce yapım bu.
Ikisini ayni kefeye koymadm derken? ( https://imgim.com/2015-02-05-17-34-11.png )
Tamam egolu ol gerekirse ama yalanda söyleme istersen.
senin yaşında çok normal... aslında egolu değilsin ama egolu olmak istiyorsun ve bunu buradan dillendirip bunun olmasını istiyorsun o yüzden gizlisin? egon felan yok senin aslında ve egolu olmak iyi birşey gibi geliyor sana ama değil ki? ve bunu anlamanda umarım uzun sürmez
25 yaşındayım.. yaş ile alakası yok. egolu olmanın çok çekici olduğunu biliyorum ama bir o kadar da kötü birşey olduğunu düşündüğümden gizli yazdım
o zaman sana bol egolu günler dostum
Egon yüksekse eğer neden gizlisin biliyor musun insanlar ne eksikse ağızlarından da o düşmezmiş bu çok yalancı birinin ben çok dürüstüm demesi gibi bişey oldu bence
Çok saçma bir yerden bağlamışsın..
egolu olmak iyi birşey kabul edilmiyor. eğer ego güzel birşey olsaydı dediğin kabul edilebilirdi ki oda reklam yapmak olurdu kendimi gizleyerekte reklam yapamam sonuçta nereden tutarsan tut elinde kalıyor fikirin
biraz düşünürsen saçma olmadığını anlayacaksın bnce bu kadar egosu yüksek biriysen eer reklamını yapardın aslında yanlış yerden giren sensin. Bak ego ile zeka sevyesini kıyaslamssın egonun anlamı senin yazdıkalrınla alakalı değil . Bence yüksek ego demek kendini begenmşlktir ama dikkat edersen en son yazdgında kndimi aptal biri olarak göryorum demişsin bana kalaırsa sadece özgüvenin yüksek öğrenilmş çareszlk yaşamamışsın.
bu dediklerinde haklı olabilirsin fakat.. ilk cümleni destekleyen açıklamalar olmamış.. kendimi gizlemezdim reklam için olsaydı demiştim zaten..
ama dediklerinde haklılık payı var.. yüksek ego kendini beğenmişlikle doğru orantılı olabilir.. ben kendimi de beğenmiyorum burada bir paradoks var..
fakat diğer insanlarıda kendimden daha kötü bir halde görüyorum.. en azından büyük çoğunluğu.. burasıda özgüvenden öte kendini beğenmişliğe yakın oluyor.. buradada bir çelişki yaşıyor gibi duruyorum..
kısacası özgüven ile ego arasında bir yerlerde sıkıştım herhalde..
kendine karşı olumlu başkalrına karşı olmsuz bir algiya sahipsin bu da kaçınan tipi kişilik özellğinden kaynaklnıyor neyse :)
hehe :) güzel bir tanım koydun bana ama.. düşündüğün gibi klasik kaçınan kişiliğim yok..
Bir örnek verecek olursam.. benim kişiliğime farklı bir tanım koy bu örnekle..
çekinip utanmam.. askine sıcakkanlıyımdır ortama çabuk ayak uydururum.
bir iş yapılacaksa kalkar işi yaparım.. fakat bir insan hayır ben yaparım derse hiç itiraz etmem. onun o işi yapamayacağını bilsem bile bırakırım yapamasın..
buradaki kaçınan bağlanma senin anladğın tarzda bir kaçınan tip değil bak çocukluğumzda anne babalarımızn davranışlarına göre bir bağlanma stilimz olur ve bunu araştrmışlar ve belli tipler oratay çıkmış bu bağlanma stilinde olanlar şu tipte olurlar diye horowitzin bağlanma modellerine bak kaçınan stilde seni göreceksin.
ben senin avoidant stilden bahsettiğini zannettim. senin kadar bilgili değilim bu konularda ya bu işle igleniyorsun ya da okuyorsun belli ki.
horowitzin me bakacağım birazdan.
estagfrllah neyse görşmek üzere hoşçakal :)
Özgüveni Hatrı Sayılır Miktarda Olan İnsanların Yüksek Egolu Olduğu DÜşüncesine Kapılan Bir Milletiz :) Bir de O Kişilere Otomatik Kıl Olma Eğilimimiz Vardır.
Yok Adamın Özgüveni/Egosu Yüksekse Snin Tribini Yakıştırıpta Herhangi Bir Organına Takıcağını mı Zannediyorsun? :) Böyle İnsanlara Karşı Daha Sakin Olup Anlamaya Çalışmalı Bu Onların Kötü/Kötü Niyetli Olduğunu Gösteren Birşey Değil Ki. Uçamıyor Bile Ne Kadar Özel Olabilir Ki? Bide Bilee Düşünn :)
Egoist olmadığım kadar vicdanımla hareket ediyorum. Bu yüzden egolarıyla yön bulan insanlar yüzünden sürekli üzülen taraf olmaktayım :)
Egoist olmamak iyidir. En azından vicdanın rahat olur :))
egoistlik ile vicdan biraz bağlantılı olabilir fakat zıt durumlar değiller kesinlikle..
vicdan sahibiyimdir..
ama biraz boşvermiş yaşaman lazım hayatı.. başkalarının dediklerine çok kulak asma haklı oldukları anlamına gelmez.
Şahsen seni eleştirmedim ama genel olarak durum bu yönde :)
şahsıma özel cevap vermedim bende
dediğinin yüzde orantısı yüksektir haklısın. ama herkes bir değil demek istedim.
anladım teşekkür ederim :))
ben teşekkür ederim yorumun için iyi akşamlar
Bunu bilip kabul ediyor olman güzel lakin fazla ego boğmasın seni ;)
valla daha hiç egomun zararını görmedim.. insanlara sadece onları salak bulduğumu söylemiyorum sorun olmuyor :)
Aslında çok sevilen bir adamımdır cevremde egoma ragmen çünkü kimseyi aşağılamam.. salaksa salaktır işte yani ezmem kimseyi :) yüksek egoluların sevilmeme nedeni biraz bu insanları ezme hevesi olduğundan sevilmiyorlar. yoksa kendimden memnunum ben hayatımdan da :)
iyi huylu ego ve kötü huylu ego diye 2 ye ayıralım biz bunları :P
tamam da bu sefer soruyla çelişmiyormusun? Şöyle ki ; ego aslında merkezciliktir yani herşeye ben... le başlayan , kendini diğer varlıklardan üstün gören şahıslar için kullanılan bir terimdir aslında. Bence sen ego değilde daha çok normal insanalra göre biraz fazla özgüven taşıyorsun. Buda kimseyi kırmadan aşşağılamadan kendini sevme ve fazlasıyla iyi , başarılı vs. Görme biçimi. Tabi bence :))
evet kendimle çeliştiğimin farkındayım bende iyi yerden yakaladın.
ego ile özgüven arasında bir yerlerde sıkıştığımı düşünüyorum :)
çünkü kendimi çok zeki bulmuyorum bu egolu birinin düşüneceği birşey değil
ama insanların genelinin daha da aptal olduğunu düşünüyorum buda tam anlamıyla kendini beğenmişlik...
tam bir karmaşa ve paradokslar içindeyim :) galiba beni tanımlayan bir kelime yok kendimim sadece :))
Dostum sen sen olmayı seviyorsun bunda karışıklık yok. Her insanda biraz biraz vardır kpminde bu çok kimisinde az.. Senin bazı karakterin baskın olabilir mesela kendini beğenmişlik gibi ama bu fazlaya kaçmıyor bunuda insanları aşşağı gormemenden anlıyoruz. Bazı insanları aptal görme konusuna gelince. Zekanın sana verdiği guvenden kaynaklı bir durum. İnsanlarla konuşmadan durup dururken birine bak bu aptal diyeceğini en azından bu kadar önyargılı ve kibirli olduğunu düşünmüyorum. Bilmem anlata bildim mi? ;):))
tamam anladım dostum gerilmeye gerek yok :)
bir itiraf..
ne kadar zekisin bilemem bu kadar konuşmadan..
en azından şuanki konuşmalarımıza kadar aptal olmadığını düşündüğüm nadide insanlardansın :)
cilveleşmeye başlıyacağımızı hiç düşünmemiştim :P
zeki dedirttin tebrikler..
zeki de dedin ama alaycı bir şekilde dedin.. bunu ne yapacağız :)
haha cilveleşmek güzeldir. flörtleşmekten bahsetmiyorum :)
benim aksime Türkçeye bu denli hakim olmanızı sevdim bayan benden günde en fazla 2 kere iltifat ederim. hakkımı senle doldurdum bugün :) editörüm olmak ister misiniz :)
özgüvenimi ne zaman ortaya çıkardım gene farkında değilim :)
Bak seenn :) iltifat belli Bişeyler kısıtlı ya da dayalı olmamalı bence. Ama saygı duyuyorum. İltifat içinde teşekkür ediyorum.. Bence senin ediyorum olursam ya seni döverim ya da bu özgüvenin beni çıldırtır hiç. gereği yok bence :) özgüvenini hiç gizlememiştin ki sadece fazla gösterdin o kadar :)
benim editörüm olursan beni niye dövüyorsun ya :) bakma kendini beğenmiş durmama eğlenceli bir adamımdır kızamazsın bana :P :P
iltifat yerinde edilince güzeldir ayrıca diğer türlü palavradır.
oysaki ben onu gizlemeye çalışıyorum :)
o kadarını anlayabilmiştim :)
fazla iltifat şımarıklığı getirir ne kadar hak edilsede :)
ayrıca sende bir gözlemim daha var duymak ister misin :)
hak edenede fazla vermeyeceksin demek istedim bende :)
bana benziyorsun.. konuşmaların beni andırıyor.. :) egoist olduğum için böyle diyorum alçakgönüllü olsam sana benziyorum derdim mesela :P neyse saçmalamak bir yana..
hafiften özgüvenli ve egoist olma yolunda bir yapın var seninde :)
hahaha sadece kabul etmiyorsun...
ileride birgün sende benim gibi oturup ne egoistim be dersen şaşırma hahaha
bu arada uyuz lakabımdır :P
lakap değil aslında sevdiğim insanlar çok kullanır demek daha doğru olur :P
eğer birgün diyecek duruma gelmezsen kendini eleştirebilme erdemine daha ulaşamamışsın demektir :P
görüyorum sende ışığı :P en azından süphe etmelisin kendinden egoist olmasan bile :P
haha sana takılmaktan zevk aldım sadece :)
egoist olursun ya da olmazsın orasını bilemem :) konuşma tarzımız benziyor sadece :)
kendini eleştirebilme erdemi ego yoklamaktan geçmiyor.. orada egoluysan kendini eleştirirken fark edeceksin demek istedim tabi kendini eleştirebilme erdemin varsa :) fark edemiyorsan egonu o erdeme sahip değilsin diye takıldım sadece şaka amaçlı bayan :)
o değilde oluyor musun bana editör karar ver :)
hehe :) büyük bir iş değildi yazdığım romanı toparlayacaktın holding sahibi değilim :)
sen bana çalışacaktın işte :)
bak satıştan yüzde veririm köşeyi dönersin :)
bunu hobi olarak yapacaktın zaten haha :) neyse uğraşmayayım seninle :)
tamam bugünlük uğraşmıyorum. ama muhabbetini sevdim.
tanışacağınız ileride kim olduğumu bilmeden iyi arkadaş oluruz seninle :)
gizemi severim yazdığım romanda gizem üstüne :)
samimi olmaya başladık bile real de :P
hayır yani real nick.. demek istediğim kim olduğumu bilmeden konusuyoruz siteden :P
yok be kandırdım zaten siteye bile giremedim kaç gündür :)
haha şapsallığımı terfi ettim şimdide haha
kandırdım derken gerçekten kandırdığımı düşünmemiştim zaten şaşkın :)
Rahmetli Einstein ne demiş?
Zeka egoyla ters orantılıdır
Aptal hissetmen normal tabi
güzel söylemiş vesselam :)
Bu ego neden biliyomusun kızlar felan kabul edince gotun kalkiyo kizlara sen teklif edincd kizlarinda gotu kalkiyo bu boyle gidiyo kalkmayanda var simdi hakkini yemeyelim
öyle onlarca kızı elinden geçirmiş bir adam değilim :)
ama kızlarınkini abazalar kaldırıyor o doğru.
Ben egomu hiç bir zaman tatmin etmedim edenleri de hiç sevmem bak sen kendini biliyorsun ya bilmeyenler ne yapsın lütfen düzel sen de bende eşitiz unutma !
neyimi düzeltmemi istiyorsun ki.. ben kendimi senden daha üstün bir yaratık olarak görmüyorum.. zaten seni tanımıyorum.. belki de benden daha çok kafası çalışan birisindir.. ama toplum olarak hatta dünya genelinde aptalız.
Yani dediğine %20 katılıyorum evet ben zeki de olabilir aptal da olabilirim zaten bu kimseye ilgilendirmez insanların IQ zekası kimseyi ilgilendirmez her dersleri iyi olan zeki değil ama bu dediğim %10 her çocukta görülmez dediğim olay şunu demek istiyorum insanlarla dalga geçmeyi seviyor musun ya da insanları hep kötü ezik mi görüyorsun anlamadım egonu son olarak şunu diyeceğim bencil misin malını kimseye yedirmez misin ama oda cimriliğe girer?
insanları aptal görsem bile yüzüne söylemiyorum ezmek istemiyorum.. birazda sevilmeme korkusu olduğundan olabilir sevilmeyi seven bir insanım.. cömertimdir. kendimi kullandırtmam ama
Ben seni çözdüm sen egolu falan değilsin senin fobin var sevilmeme korkusu bu arada egosu olan insan kendisini insanlardan daha yüce görür kimseyle muhataba bile almaz kibirlidir senin egon yok dostum müsterih ol !
sagol şu an egolarımı tatmin ettin :))
tam olarak ego değil benimkisi hem fikirim.. ama yakınım.
sevilmeme fobim var doğru :)
Bence sen ideoloji karmaşası yaşıyorsun kendini çok dinleme !
Sen benimle şu an dalga geçmedin seni övmedim !
egolu insanların sorunu bu değilmidir zaten :)
ben seninle kesinlikle dalga geçmedim.
Bence sen ego ne demek bir araştır sana ego ne demek bak söyleyim Bizi doğal ve otantik halimizin dışına çıkaran tüm düşünce yapıları… Peki ne bunlar? Biz ne yaptığımızda doğal, otantik halimizin dışına çıkıyoruz ve egomuzu kabartıyoruz? Bencil olduğumuzda mı? Etrafımızdaki düşünmediğimizde mi? Yoksa sürekli BEN dediğimizde mi? Hem hepsi hem hiçbiri..
ego sadece bana en yakın olan tanım..
tam bir egoist değilim..
Aslan mısın
Hayır değilim
ozguven eksikliginden mi gizledin kendini enteresan celiskili
kendi kötü bir özelliğimi anlatırken gizleme gereksimi duydum..
sen olaya o yönden bakabilirsin.
Kotu bir ozellik mi egonun yuksek olmasina kotu bir ozellik mi diyosun
evet bazı insanları olduğundan daha aptal yapıyor.
Ego biraz kurnazlik isidir yer ve zamaninda kullanirsan artisi olur ama eger o egkyu kullanazmazsan aptal ibaresi yersin kas yapiyim derken goz cikarsma olaya gibi
öyle olabilir ama egosit olan hangi tür egoist olduğunu bilemez.
Bilir bak sana kizlari nasil tavlayacagini iyi biliyosun demekki konusmalarindan oturu olsa belkide seytan tuyu vardir :)))) neyse kibire giriyo ego yuksekten gormre kdndini dinimizdede yeri yok kibrin kibir iyi degil gunah hadi iyi egolar v
:) neyse kestirip atalım konuyu
egoist olan hangi tür olduğunu bilmeyeceği konusunda eminim :)
teşekkürler yorumlar için iyi egolar sana :)
Valla uyguladığın taktik iyiymiş. Sayende çözdüm sizin gibileri sağol;)
hangi taktikten bahsediyorsun
orada taktik açıklamadım ki :)
zaten olağan olan birşeyi dile getirdim. nasıl tavladığım konusunda sır vermedim yani :) ama istersen taktiğinide söylebilirim :)
birini tavlamak istiyorsam..
beni tavlamasına izin veririm :))
benden farklı bir cevap beklemiyordun herhalde :)
bir kızı tavlamak istiyorsam asıldığımı asla anlamaz konuşmalarımla etkilemeye çalışırım. bir süre sonra onlar döner sana.. uzun bir süreç oluyor ama bu.
haha öyle karı kız peşinde koşan bir adam gibi gözüktüm yanlış anlaşıldım..
fark etmiyor sonuçta gizli kalmamın sebeblerinden biride buydu :)
sana da iyi aksamlar dikkat et egoistlere :)
Benimde egom yüksek. Şımarıkta bir insanım. E bana kim ne diyebilir?
hiç olmazsa yargılanmaktan korkmuyorsun :)
Yargılanıcak o kadar çok insan var ki. Egolu insanlara daha var.
yargılanmayacak insan yok.
ama hiçbir insan yargılanmak istemiyor gerçekten.
benim gibi..
Ay amma abarttın. Alt tarafı ego sahibisin. İdam etmiyorlar. Allahım ya
haha o kadar abartmadımda senin kadar da boşvermedim diyelim
Ego cok fazla var mi bilmiyorum ama ozguven tam diyebilirim ;)
yürü be :)
Haha Egon tavan :D egocu değilim olanida sevmemm :) Özgüvenliyimdir egocu degilllim abartiyi sevmem
bu günlerin klasik lafı oldu :)
ama doğru olan bu herhalde.
fark edilmemekten korkmuyorum :) az çok bir yerlere geliyorum.
korkum sevilmeyen adam olmak :)
Yüksek ego, az bilgi demek.
Cok bilgi, az ego
Bu kadar ego olduguna gore cahilsin
öylemi oluyormuş :) peki.
Einstein'in lafi. Ozguvenli ol ama egoist olma. Cunku ozguvensiz toplumda bir ezik olursun. Ama egoist olmak farkli bir seydir. Seni bitirir.
ben aralarında kalıyorum sanırım.. ama insan kendine kötüyü yakıştıramıyor sonuçta nasıl olduğumu tam anlamıyla bilemem.
yooo hayatta işim olmaz merak ederim nasıl becerdiğinizi
istemeyerek oluyor.
egoistim ama diğer insanları kırmayacak ve ezmeyecek şekilde
evet bende düşüncelerimi kendime saklıyorum..
iyi o zaman :)
Kızlar hariç hepsi bende de var :D gir profilime oku yazılanları :D
bir ara girip bakacağım :)
fazla olması iyi değil bence ama şahsen ben de de var biraz mdmdm
seni egolu yapan ne peki
kişiliğim, fiziğim ve başarılı oluşum
ne konularda başarılı oldun peki?
okulumda ve diğer birçok konuda ama şu an aklıma gelmiyo
:) peki kişiliğinin neyini beğeniyorsun
arkadaş canlısıyım mesela, çevrem neyseki çok geniş.. egolu olmama rağmen insanlar bana asil diyo mdmdmdm
hem eholuysam egoluyum kim ne derse desin :D
:) güzel kendinle barışık ol çok egolu görmedim seni benden daha iyi yoldasın :)
bence sen de çok anartma ego insanı kör eder.. Unutma, balon da yüksektedir ama içi boştur..
abartma olacaktı
kendimi dizginlemeye çalışıyorum. sağol tavsiyen için
Şimdi ego ile artistlik arasında epeyi fark var! Çok aşırı değilse boyle devam et
artistlik güzel birşey mi ki :)
İşte bnde onu diyorum, ego mu? Artistlik ni?
insanları ezmiyorum.. artistlik değil kesinlikle
ama egonun tanımında insanları kendinden yüksek görüp ezme duygusu yok mudur sence
İnanki bnde ego olmadığı için bilmiyorum :D
hehe bende senden neler kapabilirim diye zorluyorum :)
Haha yok kardeşim yok bnde :D
sağol yine de yorumların için :)
Sen sağol keke 'D
nick seçiminde güzelmiş :)
Eyvallah egolu kardeşim :D
sen kendini ne zannediyordusun lanet köleeeeee--
var var biraz bizdede hakim olamıyorum
oo seninki başka boyutta efendim :)
belki o kölelerin arasında ne sokratesler yatıyordur harcama onları :P
Egoist insanlardan nefret ederim benden uzak dursunlar. Ben de inşallah öyle değilimdir
nefret dolu olma sen yinede :)
Çok itici ama
ego sahibi insanlar bazen kaybeder yerine gore egoist olunmali
kasıt ne yerine göreden
eğer dediğin gibiysen iyisin yaniii
iyi olmayı beklemiyordum sahsen eleştiri bekliyordum.
belkide egolu değilsindir kendine güveniyorsundur yaniii
arada kalıyorum.. ne olduğumu bende bilmiyorum çözmeye çalışıyorum sadece.
Kendıne guvensen gizli olmazsın...
egoist olmanın güzel birşey olduğunu düşünmüyorum
Ayni ben :) kendimi gördüm şu an sende :)
kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim.. sendeyim.. :(
Allah Allah :))) hahahahaha
alma beni git naparsan yap :P
Hahahahaha ay cok komiksn ya :) ben alaym seni dye bsy dedigimi hatrlamiyrm
hic gulucem yoktu gercekten :))))))
ama şarkıda al beni ne yaparsan yap diyordu ben napayım :D
Bilemiyorum :))
al dinle o zaman :)
https://www.youtube.com/watch?v=GRX8IoLQMbc
Ego oranım eksilerde..
o zaman özgüven eksikliğinde vardır..
o yüzden dedim bende ego özgüvenden geldiği için
Siz hangi burcusunuz?
8 Şubat :) kova oluyorum. yükselenimi bilmediğim için tarih yazdım gerçi nasıl hesaplanıyor onuda bilmiyorum.
çünkü burçlara inanmıyorum
Kova burcu bencildir kibirlidir egoisttir.
aynı burçtan olup benimle alakası olmayan bir dünya insan tanıyorum.
Mars merkür ay?
Sayım mı
@blackwhite11 gezegenleri niye sayıyorsun dostum
Kısa vadede değilse bile uzun vadede zarar verir
belki zarar verir ama çok birşey götürmez benden..
Götürse bile bunu göremezsin ki çünkü ego insanın kendisinin eşsiz olduğu yanılgısına düşürüyor
bütün egolu insanları bir kefene sığdıramayız bence.
dediklerin bir kısmı için doğru
Kefene değil kefeye , bütün insanları aynı kefeye koyamayız ama bazı çıkarımlarda bulunabiliriz
teşekkürler düzelttiğin için.
çıkarımların %90 civarını anlatıyorsa bunu söyleyebilirsin ama %70 civarını anlatıyorsa söylemen yanlış olur sadece düşüncem bu yönde.
Fikrime saygı duyduğun için teşekkür ederim ama dediğim gibi ego hoş bir şey değil, bizi sınırlandırır. bize derki durduğun yer zirve fakat zirvede olamayacak kadar genciz bu yüzden her daim çabalamaya devam :)
egonun kötü birşey olduğunu düşündüğümden kendimi gizledim bende insanların hakkımdaki yorumunu merak ettim.. ben sana göre biraz daha yaşlıyım.. ama genede gencim haklısın :)
Gizli kullanıcı olabilirsin bunun egoyla ilgisi yok bence ama eğer egonun kötü bişey olduğunu düşünüyosan egoyu savunmamalısın
egoyu savunmadım ki ben ne zaman savundum
Egoma ters düşüyosun çek git burdan :D
ben gidemem sen gel ve egoma sponsor ol :)
Egonu ykmaya geldim bn ne sponsor olcm :D
sen yanlış anlamışsın öyle yıkılmaz hemen bu ego.. lego değil sonuçta :)
Ahah ben legolarmla oynamaya devam ediyim ozaman :D
benim hiç legom olmadı :(
Oyüzdenmi kocaman egon oldu :)
hayır kandırdım egomda vardı legomda :P
Egoyu bırak legoya devam :);)
biliyormusun... ikimizinde zeka seviyesi şu an gerçekten çok düşük :P :P
Farkettim onuda çaktrma :D
git be kadın beni aptal yerine koyuyorsun :P
Ahah ne haddimize :D
haddine değil tabiki..
sadece saçmalamaya dayanamıyorum :P
Iyi seni egonla başkada bırakıyorm ;)
gitme ben seni saçmalamanla sevdim...
gitme ben seni egonla kabul ettim
gitme git desemde hep yanımda kalmanı istedim
gitme yar ben seni gizliden gizliye sevdim :(
Ahahah ne güldm ya :) senin gibi egolu bir insana yakstımı bu :)
egolu olduğum kadar şair ruhluyumdurda :P
gerçekten sevdiğim için yazmadık herhalde güldürmek amaçlıydı zaten :)
Ahahah ayni zamanda odunsun çok çeliskili bir durum ;)
neden bu kadar çelişkiler ile doluyum nedennnn :)))
odun olacaksınki romantik olduğun anların tadını çıkartabilesin :)
Neden sana sormak lazm ne olduğuna karar ver :)) Sen romantik anlarda şöminede yanan bir odun olabilirsin ancak :D
neden olduğunu bilmiyorum biraz kırık bir adam mıyım neyim :)
benim romantiklik katsayım türkiye'nin çok üzerinde :)
Kırık adam demek km kırdı seni onu ortadan kaldırmak lazm :)) Belli işte o yzden kırılıyosun romantk duygusal tarafn ağr basıyo :))
nereden neler çıkardın :)
kıranlar oldu kırdıklarımda oldu kıracaklarımda olacak kıracaklar hiç gelmesin :)
versem adresini halleder misin benim için :P
Ahah çıkarırm ben çabukta kırılırım kıyamamda kimseye :/
kıyacak birini tutsan olmaz mı :)
Tutarz parasyla değilmi :D
zengin misin kız sen alayım seni hahaha
Ali ağaoglunun kızıyım ben :D
oo ali agaoglu olsan bile alırdım o kadar zenginsen adfafasdasd
tamam seni tavlıcam koydum kafaya :P
Ahahha gözünü para bürümuş senin :P Açık szlü olman çok etkiledi beni aşık oluyrm galiba ;))
hahaha hiç bu kadar salakça davranıp kız tavlayacağım aklıma gelmemişti :D :D
Egolu insanlara egoluyum
Ego mu o da ne yeniyor mu? :)
beşiktaşlı olman yeter egoyu bilmesende olur :)
:))
Biri tavan mı dedi...
seni kim tavanlara getirdi :)
haha tamam sakin :)
Bilmem. 😎😎
nasıl bilmiyorsun :)
Ego zarar verir bence o yuzden degilim.
bir zararını görmedim :)
Ego bizde ne arar la 😊
daha ne istiyorsun :)
Bilmiyorum olabilir belki
alçakgönülümü olmaya çalıştın
alçakgönüllümüsün :)
Ego, mego bilmem de kendime güvenim sonsuz :P
o daha güzeli :)
Egonun beden bulmuş haliyim asfs
oo aramıza yeni egoistler katılmış :P
Ben hep vardım.
sen yokken biz vardık hanım efendi :P
7 yaş büyüğüm senden :P
Allahtan 4 işlem yeteneğim var. 😏😏😏
Peki amca özür dilerim. 😒😒
senin gibiler yüzünden sevilmiyoruz :)
Pardon? 😳
anlamış olman lazımdı :)
Canım anlamak istememiş.
peki :)
çoğu kişi egomdan beni göremediklerini söylerler
o zaman çak bir beşlik :P
Ana sen bu kadar eskimiydin ya 😀😀
Hmm şimdilerde ilgimi çekiyorsun ama 😂
yüksek egon var amma özgüven sıfır heralde
kim olduğum bilinsin istemediğim için diyorsun zannedersem
ego tavansa neden gizlisin?
egonun kötü birşey olduğunu düşündüğümden olabilir mi?
bunu belirtmemişsin
kim çoğu kişinin aptal olduğunu düşünen birini sever ki.
düşünme
aptallar nasıl aksini düşünebilirim.
Kendime herzaman güvenirim ama egom yok.
güzel olanı öyle olabilmek.
Kesinlikle
yerine göre diyelim..
fazla mal göz çıkarmaz
bir * git. Egom senden yüksekmiş ya la :D
ego böyle birşey miymiş :)
Sıfır ego.
güzel.
hayır
ego yerlerde
o kadarıda kötü.
Ego iyidir kuzen.
sende mi bizdensin :)
Tabikii :)
Tabiki
övünüyor musun :)
peki yanlış anlamışım o zaman
yanimdan bile gecmez
güzel. sağol cevabın için
rica
Fazlaca egoistim..
söylemekten çekinmiyorsun ama
Neden çekineyim?
egoist olmak güzel birşey mi?
Bunun cevabını sende rahatça verebilirsin.. Sor bakalım kendine.
benim cevabım zaten hazır.
kötü birşey olduğunu düşündüğümden kendimi gizliyorum. ya senin cevabın?
Bende kötü bisi olmadıgını düsündügüm için açıkça söylüyorum..
Hem egoist insan asla hata yapmadığını her zaman her koşulda en iyi kendi oldugunu iddia eder..
Sen egoist değilsin.
tanım yüzde yüz bana uymuyor.
sende şu an kötü bir özellik söyledin şuanda bunu kabul edip egoistim dersen sende paradoks yaşamış oluyorsun.
Kötü ya da iyi olduğu bakış açısına göre değişir.. Kime göre iyi ya da neye göre kötü?
sana göre kötü bir özellik söyledin ve egoist bir insan kötü veya hatalı olduğunu kabul etmez dedin
sonra da egoistim dedin :)
yani hepsi sana göre :)
Eh birazcık
ne konuda egolu bulursun kendini
Bilmem ki zaten burcumdan herhalde.
burçlara inanmıyorum :;)
Ego sevmem.
egolu değilsin yani :)
Hayir
güzel böyle kalman dileğiyle.
eweet aynı ben
w ile yazmasan iyiydi :)