Biraz özeleştiri yapalım. Herkes dürüst olsun lütfen😂 ben görselin bir tık altı ama çok alt değil 😂

Biraz özeleştiri yapalım. Herkes dürüst olsun lütfen😂 ben görselin bir tık altı ama çok alt değil 😂
Ben egolu biri değilim.. sadece karşımda ki insan eğer kötü biriyse yalancı ego kasan biriyse o zaman ona hak ettiği davranış neyse onu gösteririm o kadar
Herkesin egolu tarafı var bence hiç egolu değilim dense de. Hatta kendi narsizmini bile insan zaman gelir en zirvede yaşar bende buna dahilim.😄Birşeyleri başardığımda, iyi bir eğitim sunum yaptıysam seminerde takdirleri topladıysam, sevdiğim beğendiğim şeyleri kendimde giydiysem sürdüysem taktıysam beğendiysem iltifatlar o gün aldıysam fazla fazla aynada bakar mükemmel oldun beea diye tepki verdiğim anlar olmuştur yani😄😄
Benim sinir bozucu uysal bir egom var bilmiş ve ukalayım ve gerçekten bilirim de yani. Bişey bilmeyeni de çok eziklerim bilgi konusunda egom var diğer konular da mütevaziyim diyebilirim..
Bak çok güzel bir özeleştiri olmuş helal 😇
Eyvallah 😄
Cevap
5Cevap
Kendime güveniyorum çünkü ne kadar ve nasıl olduğumun bilincindeyim. Bu egoysa evet, belli bir miktar var bende de.
Egolu göründüğümü söyleyip üzüyorlar :(
Tanıyınca öyle olmadığımı fark ediyorlar. Hiç değilim ya ego falan hiç yok bende.
Bence yok sen de ama bi duvarın var sanki o aşılınca çok yakınsın gibi 😇
E tabi tanımadığım insanlara karşı mesafeliyimm
Neyse ki tanıyorsun dimi 😂
Hıııı adını daha dün öğrendim dhdjdhhjdd
Sorsan ilk gün de söylerdim ki 😇 istek göremedim 😂
Ayrıca sen ismini hala söylemedin 😂
Yaklaş kulağına söyleyeceğiim. Benim ismim çok gizli kimse bilmemeli dhjhdhdjdj
Ben öğrenirim bir şekil senden 😂😂
Egolu değilim sadece yakın arkadaşlarımın yanında şakasına bir kaç şey söylerim onlar da beni bilir zaten
Asla egolu olduğumu düşünmüyorum yani diğer kötü özelliklerim var kabul ama sıfır egom olabilir :D
Kibirliyim ama kendimi kaf dağında görüp diğerlerini de sürüngen olarak görmüyorum. Çünkü kontrolsüz kibir ahmak. lıktır.
Beni tanımayanlar mesafeli ve soğuk olmamı genelde ego olarak algılıyorlar,, tanıyınca tam tersini düşünüyorlar
İstanbul'un en sosyetik yerinde oturuyorum etiler'de İngilizce Fransızca Rusça Farsça Yunanca biliyorum ama egolu olmadım hiç
Vay vay bu kadar dolu insanların olması şaşırttı
Daha yaşın genç seni mutlu edecek çok insan çıkar
Hayatımda ilk defa bir erkeği istedim ilk defa herkesin yardımına koşan derdine bilgilerimle derman olmaya çalışan ben kendi derdim için bir çare bulamıyorum çünkü o treni kaçırdım en büyük pişmanlığım bu yönde demek ki Allah da benim yalnız olmamı istiyor onun başka bir açıklaması olamaz
Sıfır ego o konuda çok netim asla kibirli ve egolu bir kadın olmadım olmayacağım.
Eh işte var biraz oda olsun
Herkes kadar
Sen de yok bence
Herkeste var 😃
Sana da iyi bir şey söylenmiyor 😂
Ego benlik demektir 😃
İd demiyoruz yahu 😂
Açıklayınız :D kibirli değilim
Açıkladık işte aaaa😂
Gerçekten açıklayamadın :D çok ciddiyim
Ben de sıfır bence sen ne düşünüyorsun djjdj
Bence de sende yok aman olmasın zaten sonra sorularımıza tenezzül etmezsin falan 😂
Ne alaka yahu jdjdj
Uğraşıyorum seninle 😂
Çok olduğunu söylüyorlar ama bence yoktur ya 😄
Bence sen de yok ya o enerjiyi almadım hiç senden
Almadıysan yoktur. Bende olduğunu sanmıyorum :d
Sen de kötü hiç bir şey yok zaten😇
Olduğu kadar işte yalan yok 😄
Sende yok beeee😇
Ben görmedim vala şanslıyım o zaman 😂
Çok değil ya 😀
Hiç değil hem de 😇
Ama öylesin zaten 😇