Konuşurken azda olsa takılıyorum, ki uzun cümleler de kesin takılıyorum sürekli 21 yaşındayım suana kadar bir cok farklı sektörde çalıştım garsonluk yaptım otelde resepsiyonculuk yaptım fırın da çalıştım bir çok fabrikada çalıştım bunlar geçici işlerde öğrenci iken yaptığım işlerdi ama nasıl yaptım bilmiyorum bütün psikolojim bozuldu kimse bunu dert etmese bile o an karşımdaki insanın beni dinlerken ki yüz ifadesi bile insanın bir süre sonra psikolojisini bozmaya yetiyor ve bozulduda eskiden her insana yeni tanıştığım insana güvenir ve severek tanışmaya başlardım güler yüzle yapardım bunu ama artık insanlardan soğumaya uzaklaşmaya başladım şimdiki bölümüm devlet işleri üzerine alakalı bir bölüm ve kekeme olmamin buna engel olacağını düşünmemiştim ancak öyleymiş fabrikalara girerken bile sürekli beden işi gerektiren işlerde çalışmak zorunda kalmisken devlet ne diye işe alsın ki sadece bunun sonu ne olacak bilmiyorum hem sosyal açıdan hemde meslek yapma açısından git gide ümidim kayboldu şu an hayattaysam sırf annem için hayattayım çünkü artık yoruldum konuşmak bile artık yük gelirmi insana artık öyle geliyor ne yapacağım ne edeceğim sadece ölmek istiyorum üniversite son sınıf öğrencisiyim mezun olsam da atamayacaklar bunu biliyorum mesleğimin başina geçsem bile insanlarla muhattap olurken psikolojim zaten çökmüş durumdayken daha da beter olacak şu yaşıma kadar kötü düşünmemeye çalıştım ama artık bir yere kadar kekeme olmayan kimse ama hickimse benim ne hissettiğimi bırakin ne dediğimi bile anlayamaz anneme dâhi bunu izah edemiyorken başkalarından da anlayış beklemek ahmakça olur zaten kekeme olmayanlarin hafife aldığı olanların ise durumun nekadar ciddi olduğunu anladığı tek hastalık kekemelik bianda mahfetmiyor insanın hayatını. Çocukluktan beri yavaş yavaş psikolojik olarak etkiliyor insanlardan uzaklaştırıyor bunu neden yazdım bilmiyorum kimse anlamadığı için buraya yazdım. saygıyla kalın
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bro bende kekemeyim ve 25 yaşındayım. Açık konuşacağım, gençliğimi yaşamayamadan bitti gençlik zaten, hayatımın 25 senesi çöp oldu gitti, geriye ne kaldı zaten... Kekemelikten dolayı hiç sevgilim olmadı şuana kadar arkadaşımda yok. İyi bir üniversitede okuyorum fakat kekemelikten dolayı gelecek hayalleri bile kuramıyorum artık. Gerçekten yaşamayan anlamaz bu durumu... Hayatımda en çok merak ettiğim şey kekelemeden konuşmanın nasıl bir his olduğu, ama artık kekemeliği yenmek için umudum falanda kalmadı. Artık kabullendim ben yapacak bir şey yok be bro... Böyle kekeme geldik kekeme gideceğiz herhalde...
Hayatımda hep yalnızdım, hiç arkadaşımda olmadı sevgilimde olmadı. Okulda konuştuğum arkadaşlarım vakit geçirdiklerim vardı tabi ama hepsi öyle sadece okulda zaman geçirmek için takılırdı. dışarıda hiçbir zaman arayıp sormazlardı. şu hayatta en zor şeylerden biriside kekeme olmak. arkadaş sevgili gelecek iş falan hepsi zorlaşıyor çünkü. zamanında çok üzülürdüm ağlardım kekemelikten dolayı, ama artık alıştım takmıyorum, hayatım eriyip gidiyor fakat artık elimden bir şey gelmediği için takmamaya çalışıyorum. zaten kimse bizi anlayamaz bro anlayamaz. kekeme olanın halinden kekeme olmayan anlayamaz maalesef...
sende benim yaşadıklarımın benzerlerini yaşamışsın, seni çok iyi anlıyorum dostum..
Gerçekten beni anlayan birisinin olmasına sevindim aynı zamanda böyle bir hayata sahip olduğumuz için üzülüyorum ah be dostum Cidde gidişat iyi değil halbuki biz kekeme olmasak kim bilir nerelerde olacaktık... Yinede şükürler olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden tedavisi de yok bu illetin
Bende aynı şekilde böyle bir hayata sahio olduğumuz için çok üzülüyorum be dostum. Dediğin gibi kekeme olmasak çok daha iyi yerlerde olurduk buna eminim. Yani birçok arkadaşımız olurdu, yalnız olmazdık. Kekemelik gerçekten hayatı çok zorlaştırıyor. Yinede şükürler olsun diyoruz, daha kötüsü olmadığına şükür ediyoruz çünkü kekemeliğe yapacağımız bir şey yok yani ne kadar kendimizi üzsekte kekemelik geçecek değil sonuçta. Artık kabullenmek zorundayız be dostum
Aslında tedavisi var be dostum, yani kekemeliği yenen birçok kişi varmış. Diamondtema, canten kaya, ve youtubede bir kaç kişi daha önceden kekeme olduklarını söylüyorlardı hatta çoğu 20li yaşlara kadar kekeme olup şuanda hiç kekelemiyordu. Tedavisi var ama tedaviside çok zor işte. Benim kekemeliğin geçeceğinden umudum kalmadı be dostum. Belli ki seninde umudun kalmamış. Yani umutsusuz biz maalesef
Bu arada senin sevgilin oldu mu hiç kekelemelik varken onuda merak ettim bro
kişiye göre değişir nasıl hissettikleri
Ekpss girebilmen şansın var mı
Bilmiyorum tek kusurum kekemelik ara ara takılıyorum ki uzun cümlede kurmuyorum ama yorgun olduğum da daha çok kekeliyorum oraya alırlar mı almazlar mı öğrenmem lazım araştırma yapacağım hiç duymamıştım senden duydum
Bende bilmiyorum ama bi araştır bak istersen orada herkese uygun kadro veriyorlar
Teşekkür ederim bu bilgi için 🙏