Tüylerim diken diken oldu 15 Temmuz gecesi gözümün önüne geldi bı an çok zorluylu..
Tüm şehitlerimiz ruhu şad olsun gazilerimize şifalar versin rabbim..
Tüm şehitlerimiz ruhu şad olsun gazilerimize şifalar versin rabbim..
Duygusal hissediyorum. Bir manevi abim 15 Temmuz gecesi şehit olmuştu. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.. O gün Karşıyaka sahilinde oluşan banka kuyrukları vs..
Sanki tarihi anlatır gibi.. ama bunları yaşadık Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
Ve kimileri de hala kurgu diyor. Bir kitap okumuştum Rockfellar ve İngiliz bağlantılı. Eğer cesur halkımız. 15 temmuzda direnişe geçmeseydi İngilizler meydana inecekti vs diue.
Cevap
9Cevap
Amin inşallah güzel dileklerin içinde sana çok teşekkür ederim çünkü az önce bazı aptallar selalardan rahatsız oldularda
20 yıldır ülkeyi mahvettiler şimdi ölen güzelim ülkenin selasını veriyorlar. Yıllarca fetoya destek ver kucak kucağa yat, devletin kurumlarını teslim et hocam özledik gel de sonra sela okut güzel senaryo
Siyasete karışmam ancak onca insan şehit oldu onlar birer tiyatro oyuncuları değillerdi. kim bilir nasıl hayatları vardı hangi çocuk annesiz hangi anne evlatsiz kaldı kimin kardeşi kimin ablası abisi şehit oldu hangi babalar can verdi hangi hangi babalar evlat acısıyla yandı.. aslaaa malum siyasetle ilgilenmiyorum şu an ama bunlara senaryo diyemezsiniz ! O insanlar bu topraklar için canını verdii.
İnsanın içi ürperiyor.. Şehitlerimizin ruhu şad olsun.
Allah tüm ölmüşlerin günahlarını affetsin bağislasın bizleride bağışlasın
Ben niye duymuyorum 😅
Puhh hangi cehennemdesinnn 😂
Evimdeyim nerde olucam 😅
Istanbuldami veriliyo
Yok Eskişehir de veriliyor şu an
Ama her yerde verilir diye düşünüyorum
Amin Rabbim böyle bir şeyi bir daha yaşatmasın
Aminnn
🤲🤲
herşeyi dine istismar yapmamak gerek bence
Cumhuriyetin selalari