Eşimin eski iş arkadaşı ile olan Bu olayda eşime biraz tepki gösterdim? sizce haksızmıyım?

Eşimin eski iş arkadaşlarından Ayşen, Instagram'da Ahmet ve Hüseyin le birlikte olduğu bir fotoğraf paylaşmış. Eşim de bu paylaşımı beğenmiş, ardından Ayşen’e mesaj atmış. Yazışmaları şöyleydi:

Eşim: "Ahmet nasıl değişmiş, tanıyamadım ya. Selamlar benden de. Ama Hüseyin’i hatırlamadım, çalıştım mı ben de onunla, çıkaramadım."
Ayşen: "Hüseyin bizim muhasebedeki Perihan’ın kardeşi. Biz fabrika binasına geçince o yıl ofiste işe başlamıştı. Sonra muhasebeden Filiz’le evlendiler. Fabrikaya pek gelmezdi, ondan belki tanımıyor olabilirsin."
Eşim: "Tanıyor gibiyim ama çalışmadım diye düşündüm. Nerede bir araya geldiniz?"
Ayşen: "Fuarda tesadüf karşılaştık. Sektörler aynı olunca eski dostlar bir anda çıkar karşına."

Bu yazışmalar öğleden sonra 4 civarı olmuş. Akşam 8 gibi eşimin telefonundan Instagram’a bakarken bu konuşmayı gördüm. Bildirimlerde “Hüseyin sizi takip etmeye başladı” yazıyordu. Eşimin hesabı gizli olduğuna göre, Hüseyin ona istek atmış, eşim de kabul etmiş diye düşündüm. O sırada eşim Hüseyin’i takip etmiyordu. Ben de merakımdan adamın profiline girip takip isteği gönderdim. O da hemen kabul etti.

Ertesi gün eşime “Bu adam kim, seni takip ediyor?” diye sordum. O da olayın aynısını anlattı, Ayşen’le olan yazışmaları da gösterdi. Ben de dedim ki “Ama sen bu adamı hatırlamıyordun bile, birlikte çalışmamışsınız bile. Nasıl oluyor da Ayşen le mesajlaşmadan sonra sana istek atıyor?” Eşim de dedi ki: “Ayşen anlatınca hatırladım, Perihan’ın kardeşi olduğunu. Genel toplantılara ara ara gelirdi. Ben attım isteği, o değil.” Sonra Instagram’dan açtı, “Bak Ahmet’e de istek atmıştım” dedi. Gerçekten de Ahmet’e de istek göndermiş, ama o henüz kabul etmemiş. “Ben kötü bir şey yapmadım, eski arkadaşlar, kötü niyetim yok” dedi.(ama ben eminim Hüseyin sizi takip etmeye başladı yazıyordu) eşime de aynen söyledim, ne farkeder ki kim istek atmış, hatırlamıyorum dedi bana. Bende demekki Ayşen Hüseyin le konuşmuş seni sordu demiş olabilir dedim. Evet olabilir ne var bunda o an hatırlayamadım sordum dedi.

Ben de “Tamam, bir şey demiyorum, sadece bir şeyleri saklıyormuşsun gibi hissettim o yüzden sordum” dedim. Sonra ben takip durumlarına bakarken yanlışlıkla takipten çıktım, hemen eşimin yanında tekrar istek gönderdim. “Kurcalamayalım artık, böyle kalsın” dedim. Şu an baktığımda Hüseyin eşimi takip etmiyor, benim gönderdiğim istek de hâlâ beklemede. Olay bu şekilde oldu. ******** eşim iş gün biraz tepki gösterdi bana. Ama o günden beri de eşim bana inanılmaz iyi davranıyor.********bu adam acaba eşimin eski sevgilisi miydi diye düşünmeye ladım. yani ayşene öyle zarf attı belkide diye düşünüyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Eşim ayşenle yazışıyor. Adamı soruyor. Adam da 2 saat sonra eşime istek atıyor. Bir olay örgüsü var ama nedir çözemedim. Ayşen adama söyledi kesin seni soruyor diye ya da bilemiyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar. Bide o günden beri bildirim kısmında takip eden başka bir arkadaşı var, yanında 2 h yazıyor. Yani 3 gündür 2 h yazıyor. Acaba eşim bir ayar mı değiştirdi? Normalde bugün son 7 gün ve bu ay bölümleri vardı. Şimdi sadece bu ay var. Eşim bişeyleri kapattımı acaba? Bilen yazsın lütfen. İnternet ten bakıyorum bulamıyorum bişey
Eşimin eski iş arkadaşı ile olan Bu olayda eşime biraz tepki gösterdim? sizce haksızmıyım?