Gizli Üye(36-45)1 yıl. Bir kadın olarak kaç kildir bir taraflarimizo yirtiyoruz. Biz sizlerin büyüklerinz olarak defalarca evlendiginiz insana hemen çocuk yapmayın diye diye bir hal olduk.😢 ikincisi nafakaya asla güvenme cunki bir kaç yil içinde o adam evlenir ve hukuken alacağın nafaka erir. Oyuzden çalışman lazim. Çocukları bulundugun yerde bakamazsin sanırım cunki adam calismadiginda ne yapacaksın misal? ya da ölürse? Annenin evine dön çocuklara onlar bakarken sen gidip çalış. Ve o şekilde hayatını devam ettir. Başka yolun yok. Mesleğin falan var mı?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılKelin ilacı olsa kendi başına sürermiş canım burdaki kimse dört dörtlük değil kendi kendilerine bakmazlar ve gelişi güzel eleştirirler bu yorumlar sadece seni üzer çünkü kimse empati yapmıyor gelişi güzel yazıyorlar kalp kırılır diyen yok ben seni çok iyi anlıyorum ama eşini aile ortamını ve ne çektigini en iyi sen bilirsin iyi tart herşeyi kafanda çok zor bir durum helede çocuklar olunca her şey içinden çıkılmaz bir hal alıyor ne gidebiliyorsun nede kalabiliyorsun umarım her şey gönlünüzce olur 🙏
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
1 yılHerkes neden 2 çocuk sahibi oldunuz demekle yargılıyor. Arkadaşlar kimse mutsuz yuvada çocuk istemez. Hatta istemsz gebelikler de var hayatta buna çoğu inanmıyor. Ayrıca zaten son iki senedir sanırım yani küçük doğduktan sonra başlamış sorunlar. Eşiniz ne oldu da bir anda bu raddeye geldi anlayamadım annenze donör olacak kadar iyiymş muhakkak başka şeyler vardır ama aldatmayı doğru göstermez hiçbirisi bence. Sevgi bittiyse ayrıl, şiddet ve aldatma nedir yani. Ayrılık bazen temizliktir ruhen de temizlik yani. Çocuklar daha ufak alışmak zorundalar her gün kavga eden anne baba görmektense. Aile evine gidemezsin sıkıntı, o halde eşinle anlaşma yap , evi bana ver geçinecek kadar da nafaka ver ancak o zaman ayrılırım de zaten hakkın
10 YorumlaGel biz bu işe başka bir açıdan bakalım. Senin annene karaciğer için donör olmuş. Bu ne kadar büyük bir şey farkında mısın?
Sonra o noktadan bu noktaya gelmişsiniz. Olay nerede koptu? Ne oldu da o adam bu noktaya geldi? Onu ağır bir şekilde kırmış olabilir misin?
Veya ne bileyim. Çocuğum da çocuğum deyip kocanı ikinci plana atmış olabilir misin?
Eskiden uğruna o kadar fedakarlık yapılan birisiyken şimdi neden bu kadar gözden düştün?
Bu soruları samimiyetle sorarsan cevaplarını da bulursun. Belki ondan sonra daha doğru dürüst çözümler buluruz.
10 Yorumla
1 yılYa bunları en iyi avukat bilir fakat bildiğim Eşinizin maaşının yüzde 25'ini alabiliyorsunuz. Evlilik sırasında alınan malların yarısını isteme hakkınız var. Zor durumda olacaksanız Eşinizin zaten destek olması gerekir bu durumlarda iki tarafın da birbirine Sık boğaz etmemesi gerekiyor Çünkü ortada çocuk var. yıllarca çocuklar için bir araya geleceksiniz. kötü bırakmamak gerek. Niye iki çocuk yaptın diyenlere bakmayın. evlilik biraz şans işi. 10 sene sonra da insanlar karar verip ayrılabiliyor 20 sene sonra da. bunları ciddiye almayın. Onlar Hayat konusunda tecrübesi olmayan insanlar...
10 Yorumla
1 yılHani ben bir şey diyemem Ama şöyle bir şey söyleyeyim Hani boşanmış bile olsan senin bir işin oluyor olması lazım ne demek istiyorum hani hayatta evlilikte olsam Boşa mı boşanmış da olsa artık kadınsan Erkeksen bir işin olması lazım Mesela bizim orada boşanmış 43 yaşında bir kız var Ne ben kız diyorum ben hiç daha kadın yüzü görmedim öyle anlatayım sana yani kadını gördüğüm zaman artık hani o kadar istiyorum ki o kadar güzel bir vücudu var O kadar güzel konuşması var yani bana kız olan kız getirsin onun yanında istemem biliyor musun Çünkü o kadar kaliteli kadın ki Hamarat Ya bilmiyorum ben onunla bir gece hani her şeyimi veririm sevişmek için Eğer hamile kalacağını bildiğim 43 yaşında bak yani Dilek nikah dairesine git dururum orada
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılTabi gecindirebilirsin. Adamin seni aldattigi seylerin mutlaka ss lerini al kanit topla ve mahkemede aldattigini ilet. Tazminat ve nafaka iste. Onun kac tl vrrecegine asla inanma ve onunla anlasma. Sana yeterli olan yuksek bir miktar verirse ozaman anlarim ama onun disinda sakin ona inanipta seni kandirmasina izin verme
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok üzüldüm. Tek ricam birine aşık olursan o kişiye kendini yamıyor gibi gözükme! Karakterini koru! Güçlü ol. En azından öyle görün.. Çünkü erkekler seni elde edene kadar pamuk prensesmişsin gibi davranır ama bilirler ki eski eşinden ayrılmış ve zor durumdasın!
Sığınılacak liman arıyor gibi görünme! Yolun açık olsun10 Yorumla
1 yılSadece kendini kandırmışsın. Olmayacağını bile bile ikinci çocuğu da yapmışsın. Gelmiş geçmiş. Bundan sonrasına bakılmalı; bekara avrat boşaması kolay derler. İçinde bulunduğun durum gayet zor ama sabredeyim dersen evliliğin iyice yılan hikayesine döner. Sık dişini, başta bazı şeyler zor gelebilir ama çocuklarını tek başına büyütmeye alışırsın. Kim bilir belki yeni bir kısmet ile başka kıyılara yelken açarsın. Allah yardımcın olsun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılEvli biri olarak Sana tavsiyem korkma sokakta kalmasın aç da kalmazsın sana benzeyen senin gibi bir hayatı yaşayan bir hanım benim yan dükkanımda işe başladı çay veriyor temizlik yapıyor 30 bin lira da maaş alıyor böyle işler çok Korkma Yani bir şekilde bir iş bulursun
10 Yorumla
1 yılYaşadığın yere göre değişir. Ayrıca ;
- Yoksulluk nafakası süresiz. Eşinin gelir durumuna göre değişir.
- İştirak nafakası ( çocuklar için )
Ama zor Yani. Çocuklar dan Max 5 den 10 bin. Senin için de 5 bin max. Max 15 bin00 YorumlaSana nafaka vermez bence benım duşuncem o başka kadını ayarlamış onunla evlencek gıbı mecbur çalışacaksın ama çocuklar çok küçük yalnız bırakamıycağına göre temelli babalarına bırakacaksın o istemezse de yetişme yurduna gidicek kendının toparlayınca alırsın
00 YorumlaKorkacak birsey yok. İş bulursun. Maddi durumu iyi biriyle de evlenmeye çalışma sakın, aynı hatayı tekrar yapma. Bu 3 harfli marketlerde sık sık personel ihtiyacı oluyor, alım şartlarından sadece lise mezunu olma şartını biliyorum, sen de lise okumussundur sanırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAdam boşanmak istemesse belki sürdür derdim en azından eline mesleğini alana kadar fakat adam seni istemiyormuş böyle bir karektersizin yanında duramazsın psikolojikmen çökertir bu durum seni aldattığına dair kanıtlar olsun elinde mutlaka davada işine yarayacaktır
00 Yorumla
1 yılEğer evlatlarına iyi bir babaysa çocukların büyüyene kadar sabretmeye çalış. Çünkü 2 yaşında çocuğu annene bile bırakamazsın annen hastaysa, gidip çalışamazsın da. Ama kocan çocuklarına da zarar veriyorsa iyice düşün taşın ona göre boşan. Bu devirde geçinmek gerçekten çok zor. Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor durumda olduğunu anlayabiliyorum, inşallah bu süreci sorunsuz şekilde atlatabilirsin
17 Yorumla
Soran1 yılİyi bir baba ama evliliği kesinlikle devam ettirmek istemeyen kendisi.
- 1 yıl
Nafakaya güvenip boşanmayı fırsat olarak görme. Ondan alacağın nafaka aylık 40 50 bin lira değilse acele etmenin mantığı yok. Bir işe girmeye kalksan çocuklar engel olacaktır. O yükü sırtlanacak biri lazım
Soran1 yılYaşadığım şehrin ekonomik şartlarına göre 20-25k nafaka vermesi yeterli.
- 1 yıl
O kadarla geçinebilirim diyorsan olabilir. Sen yine de çocukları düşünerek hareket etmek zorundasin. Zor biliyorum ama kendini 2. plana atacaksın mecburen bu durumda. Bir süre zahmet çekersin, sonrası daha güzel olur inşallah
Soran1 yılGeçinebilirim, şuandada çok da farklı bi hayat standartım yok zaten.
- 1 yıl
Peki o zaman Allah yardımcın olsun tekrardan.
Soran1 yılAllah razı olsun çok teşekkür ederim🙏🏻
Gizli Üye(36-45)1 yılNafakayı düzenli ödeme yaparsa geçinirsin , senin de çalışman gerekir ama çalışırsan çocuklarına kim bakacak ve nasıl bakılacak?
Allah yardımcın olsun
benden de zor durumda olanlar varmış
Benim de eşimle yollar ayrıldı ama en azından çocuğum yok işim var.
neyse bakalım inşallah ben de yolumu bulurum bakalım hayırlısı kardeşimAllah yardım etsin ikimize de
01 Yorumla- 1 yıl
Ne zaman ayrıldın?
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılDurumunuza üzüldüm. Bu koşullarda evli olarak yaşamınız ayrı zor ayrılıp yaşamanız daha zor. Eşinizin bu durum ve tutumunu ben yalnız kendi iradesine bağlı olarak düşünmüyorum. Metafizik etkenlerin tesirinin olma ihtimali yüksek.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDerhal iş bul çocuklarına da kim bakacak kim getirip götürecek sen işteyken? Bu adamla olan problemin ne aile evine yerleş mecburen evden de çalışabilirsin küçük işlerde asla başka biri olmasın rezil etme çocukları
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı.
1 yılÇocuklar sizin saçma sapan kavgalarınıza takiniklik edip yetişkin rolü üstleneceğine çocuklara iyilik yapında boşanın daha iyi ac kalınca kimse ölmedi merak etme bi şekilde geçinirsiniz daha nafaka da var
00 Yorumla
1 yılCocuklarinla ilgilene bileecek sana destek olacak aile anne baban var mı? Onların desteği paha biçilemez. Diğer türlü bir şekilde hallolur. Kurtarma imkanınız varsa kurtarmaya bakın esiniz durulacak biri gibimi?
00 Yorumla
1 yılAbla eşin bana samimi gelmedi nafaka gönderme durumu bence çocuklarını ve kendini garanti altına almadan sakın ha boşanayım deme ev al çocukların ihtiyacını belli süre karşılayacağım parayı ve garantisini ver öyle onun dışında zor geçinirsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allah yardimciniz olsun belediyeye vs başvurabilirsiniz yardım almak için gıda, doğalgaz yardımı vs oluyor aylık cüzi bir miktar ama babanızın maaşı varsa beraber yaşayabilirsiniz. Cocuklarla çalismaniz zor gibi görünüyor şu an.
00 Yorumla
1 yılaldatan erkeklerin hepsi mi böyle olur erkek milleti diğilmi hepsi aynı 🙃 ben hariç 🙃 hayırlısı isllah düzelir her şey
00 Yorumla
1 yılAbla bende aynı dönemlerden geçtim bi ergenim ve annem boşanıxaktı her şey hazırdı davalar açıldı babamın nafaka vermeye yüzü olmadığı için vazgeçti ben tek kızım annem memur ve yapamayız dedi sırf maddi durum içim birlikteler ne yap ne et boşan abla ben hep hayırlıyoruö evdeki huzursuzluk babamın aldatmalarını yakalamam sürekli kavga ne uap be et boşan abla
02 Yorumla- 1 yıl
😞😞
Soran1 yılÜzüldüm 🥺 dilerim ki Rabbim seninde gönlüne ferahlık verir inşallah kardeşim 🙏🏻
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mahkemede velayeti ona bırak. Ben çocukları istemiyorum de. Sana muhtaç kalır ve ne istersen yapmaya mahkum olur
30 Yorumla
1 yılYaşadığın durum için üzüldüm annene de Allah'tan acil şifalar dilerim.
Boşanmak kolaydır sonrası çok zor geçinmek 2 çocuğa bakmak kolay değil 5 ve 2 yaşındalar çalışıp onlara nasıl bakacaksın ailenle oturacaksan annen onlara bakar sen çalışabilirsen olabilir yoksa tek başına geçinemez onlara bakamazsın tek başına10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇocuk yaşta evliliklerin sonucu. Ayıkla şimdi pirincin taşını. İki güzel kelimeye kanip sks peşine düşerseniz olacağı bu
48 Yorumla
Soran1 yılBilmeden yargılamak kolayınıza geliyor değil mi?
- 1 yıl
Bir şey bilmeye gerek yok 22 yaşında 2 çocuğun varmış millet senin yaşında yeni mezun oluyor bu kafa ile kpss den de atanamazsin markette çalışırsın max başka bir şey bekleme
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2 markette nasıl çalışacak, çocuğa kim bakacak o işteyken? Ha tek çocuk 6 yaşındaki olsaydı sadece dediğin olabilirdi, çocuğu kreşe verip maaşın da yarısını kreşe vererek. Ayrıca zaten kendisi çok bildiği herkesten iyi bildiği için bu durumda. Gerçekler acıdır, acıtır ama çok iyi bildiği pirinci de artık kendisi ayıklayacak
- 1 yıl
Çalışmayı geçtim nafaka ile gecinecegini sanıyor ve kpss çalışıp atanacakmis. Çocuk ile atananlar eş desteği ile atanıyor birinin çocuğa bakması lazım yoksa hem ev işi hem çocuk hem ders calisma olmaz ki. Çok saf maalesef haline üzüldüm altta yaşlı kurtun biri kız boşanacak diye böyle bir dernegimiz var kadınlara yardım ediyor vs yazmış ne derneği diye sormuş ne derneği olacak boşandın diye adam faydalanmak istiyor onu bile anlamamış işi çok zor
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2 çünkü yaşı daha çocuk. Hiç şaşırmamak lazım bu cevaplarına da başına gelenlere de ama ne yazık ki hala ben biliyorum kafasında. O yorumlara da umarım düşmez diye düşünürken verdiğin cevap çok acı
Cevap sahibi1 yılYani kısaca çocuga çocuk doğurtmanin sonuçları
- 1 yıl
Evet çocuğa çocuk dogurtmak olmuş bence yeni nesilin aklı çok havada ideal doğum 25 vs olsa da beyin 30 a kadar gelişmeye devam ediyormuş yani 30dan önce bence çocuk yapılmamali bunların yaptığı evlilik değil evcilik. Çocuk aklı ile kıza evlenelim demiş hormonların tavan yaptığı dönem sonra sıkıldım ayrılalım böyle bir dünya var mı ya
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2 varmış işte, al sana kanlı canlı sadece bir örnek. Oysa ülke gerçeği bu
Tam ben de aldatiyor olabilir boyle kestirip atiyorsa diyecektim sen yazmissin. Maasi ne kadar bilmiyorum tabii ama bence ortak velayet aldir cocuklarini. Bakarim nafaka veriririm der sonra vermez ugrasirsin. Bu devirde gecim zor iki kucuk cocukla daha da zor. Egitim masraflari kiyafeti giderleri evin kirasi faturalar calisman sart ama cocuklari kime birakacaksin en aklima gelen apartman temizligi oldu orada cocuklari sorun etmezler
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. O kadar üzüldüm ki okurken geçmiş olsun denemekten bir zarar gelmez dene ve gör eğtim belgelerini topla ne hakında en çok yeteneğin varsa ona yönel
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
1 yıl6 senelik ilişki diyosun 22 yaşındayım diyorsun çocuğun 1 tanesi 5 yaşında diyorsun sen dediğine göre 16da evlenip 17de ilk çocuğunu yapmışsın
05 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle
- 1 yıl
Korkunç korkunç sen evlenirken kendi kararlarını verebilen daha yetişkin bir birey olmadan evlenmişsin bence bu çocuk istismarı hatta
Soran1 yılİsteyerek evlenmedim zaten, durumlar farklı 🙏🏻
- 1 yıl
Çok geçmiş olsun
Soran1 yılTeşekkür ederim
1 yılSana ne kadar nafaka bırakacağını öğren. Oturup giderlerini hesapla. Buna göre nafaka talep et. Şimdiden bir iş bulmaya çalış. Çocuk için belediyelerin kreşleri oluyor daha uyguna. Bunları araştır o gitmeden çocuğu kreşe ver işine gir. Atabiliyorsan kenara para at.
00 Yorumla
1 yılMadem sıkıntılı bir evliliğin var neden ikinci çocuğu yaptınız bu devirde zor bir durum
12 Yorumla
Soran1 yılBaşında durum böyle değildi.
- 1 yıl
Senin adına üzüldüm dul olmak her yönden zor Allah yardımcın olsun
1 yılAllah yardımcın olsun. Boşan hiç düşünme. Çocuklar okula başlayacak yaşa gelince işe girmelisin. Senin gibi olan yakınlarım var ve çok mutlu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mutlaka bi işe girmeniz gerekecek
Zor zamanlar sizi bekliyor ama çocuklarınız büyüyünce inşallah sizi güzel yaşatırlar00 Yorumla
1 yılHukukla ilgili sorularınız varsa yardımcı olabilirim..
04 Yorumla
Soran1 yılÖzelden yazabilir miyim size?
- 1 yıl
tabi
- 1 yıl
şimdi takip eden siz misiniz?
Soran1 yılEvet benim
Gizli Üye(18-24)1 yılBenimde senin gibi bir sevgilim var, anlatınca korktum, öyle bir aşk nasıl bu hale gelmiş. Acaba bende evlenirsem öyle mi olur? Kalpsiz gibi mi şu an? Belki tekrar aşkınız yenilenir. İlk defa aldatılmayí affet diyorum çünkü insan aşıkken kopamíyor ve aşk üstesinden gelir herşeyin
05 Yorumla
Soran1 yılİnanın hiç bir şey göründüğü kadar tos pembe olmuyor. 3-4 kez aldatılmayı affettğim halde ayrılmak isteyen taraf kendisi.
Cevap sahibi1 yılVe bu arada durum cidden buysa KS üyeleri olarak destek oluruz. Her ay 1k bizden eksiltmez. Yorumumu okuyanlar cevap versin lütfen. 15 kişi olsak bile yeter belki
Soran1 yılİnanın bunu düşünüp şuraya yazmanız bile yeterli oldu benim için çok sağolun 🙏🏻 sadece dua edin olur mu?
Cevap sahibi1 yılNe demek sen aşkın ihanetine uğramışsın, aynısını yaşayan biri olarak insan dünyada yapayalnız hissediyor sadece dünya tek kişilik değil onu bil lütfen. Ve bir ihtiyacın olursa yaz bu yorumun altına. Barışırsan bile yaz
Soran1 yılHemcinslerimden gelen onca kötü yorumdan sonra sizin yazdıklarınız o kadar ilaç gibi geldi ki 🥺 çok teşekkür ederim size 💗
- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
1 yılMümkün. Bir avukatla görüşmeden hiçbir şey imzalama! Her şeyi de legal yoldan yap kayıtlı ve imzalı olsunlar, onun sözüne güvenmekle yetinme.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAllah yardımcın olsun öncelikle kimseyi kimsenin kınamak haddi değil bundan sonraki hayatınız çiçekli olsun iş bulup nafaka alsan geçinmen çok zor olabilir hayat pahalılığı malum aile evine dönme şansınız var ise çok daha iyi olur
00 Yorumla
1 yılEşinin ailesi ne diyor destek olur mu size ev tutsun baksinlar veya çocuklara baksınlar akşama kadar siz çalışın
00 Yorumla
1 yılkanka biliyomusun annemde ayni durumda onada hep kiziyordum, anlasamadiginiz biriyle niye cocuk yapiyorsunuz?
00 Yorumla
1 yılAsgari ücretle tek kişinin gecinmesi zorken 2 çocukla sen imknsz. Asgari ücretten daha fazla alabilcgn iş bulman lazm
00 YorumlaTabiki yapabilirsiniz ve bu konuda sosyal sorumluluk projemiz var dilerseniz yardım edebilirim
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl bi yardım?
1 yılBoşanınca s.. kişmeyi değil de geçinmeyi düşünen bir, helal olsun. bozulacaktır gerçi
02 Yorumla
Soran1 yılÖvdünüz mü, gömdünüz mü muamma.
- 1 yıl
Benden övgü almak, peygamber şefaati gibidir.. bi de, övdüklerim de sonradan hep düşman olduğu için, baştan kötü yanından alıyom
Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Benim işim maaşım yok deyip çocukları mahkemede babaya ver.
014 Yorumla
Soran1 yılÇocuklarım anneden ayrılmak için çok küçük değiller mi?
Soran1 yılHaklısınız ama anne yüreği işte, çocuklarımı bırakmaya gönlüm el vermiyor.
- 1 yıl
Bırakmayacaksın ki görüşme günleri sende kalacağı günler elbette oluyor. Sadece o sorumluluğu üstüne alıp ona istediğini verme derim. Zaten derdi sizden kurtulmak anladığım kadarıyla. Tamam seni istemiyor olabilir ama o çocukları yaptıysa eşek gibi de bakacak sakın velayeti tek başına üstlenme ekmeğine yağ sürersin
Soran1 yılDeğil mi? Çalışmadan geçinebileceğim şekilde nafaka verirse pekala ama değilse en iyisi velayeti ona bırakmak.
Soran1 yılEkonomik olarak beni zorlamayacak bi şehirde yaşıyorum. Kendisi 70-80 k civarı maaş alacak. Asgari gönderse, benim için yeterli olur.
Soran1 yılOkula başladıkları dönem de kendim çalışabilirim 🙏🏻ki kpss çalışıyorum 2026 için, düşükte olsa atanma ihtimalim de var.
Soran1 yılHaklısınız, çok teşekürler zaman ayırıp düşüncelerinizi belirttiğiniz için 🙏🏻💗
Soran1 yılÇok teşekürler, ekliyorum öyleyse :) 🙏🏻
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBazen olmayınca olmaz. Nafaka 3 kuruş ona güvenme. Çalışırsan geçinirsin ama
10 Yorumla
1 yılHhhhh
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSize destek olacak birisi olursa geçinirsiniz
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evin kira ise ve başka gelirin yok ise biraz zor geçinirsin?
00 Yorumla
1 yılKardeşim yüklü bir tazminat talep et mahkemede aldattıysa seni
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılTc şartlarında çok zor dürüst olmak gerekirse ama ayrılmaktan başka çarende yok gibi
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 306 cevap paylaştı.
1 yılBagli bulundugun sydv sosyal hizmetler ve belediyeye başvuru yaptinmi peki
00 Yorumla
1 yılAllah yardimcın olsun kardeşim inşallah hayat guzel kapilar açar sana
00 Yorumla
1 yılÇocuklar varken geçinmen zor velayeti ona ver kendi kendine geçinirsin anca
00 Yorumla
1 yılEğer eşin nafaka da sorun çıkartmaz ise ve çalışabileceksen boşan tabii ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMesleğin yokmuş 2 çocukla geçinemezsin bi iş edineyim dersen de çocuklarına bakacak birilerini bulman gerekiyor, annene donör oldu mu kocan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKarşındaki insana yeterince güvenmeden, çocuk yapmamanın örneği.
10 Yorumlaböyle basından beri yanlıs olan bi evliliğin üzerine 2 çocuk yapıyosan bide kusura bakmada sende sorunlusun ayrıl tabi çocukların düzgün bi ortamda büyüsün bari
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKeşke erken evlenmeseydin. Olan olmuş artık. Allah hakkınızda hayırlısını versin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇocukların velayetini ona ver. Görsün çocuk bakmayı. Rahat rahat geçinirsin böyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDr, mühendis, avukat vs gecerli meslegin yoksa zor geçinirsin
03 Yorumla- 1 yıl
Aynen. Siz evli misiniz? Bosandijiz mi
Cevap sahibi1 yılYoo bekarım
- 1 yıl
Hmm peki :)
Ekonomik olarak isin varsa ya da arkanda destek olacak maddi olmasa bile en azindan cocuklara bakacak birisi gecinirsin ama calisma gucun yoksa zor Şu an sartlar
00 YorumlaÇocuklarının iyi bir ortamda yetismesini ve sağlıklı bireyler olmasını istiyordan esin duzelmiyorsa ayrıl bence
01 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat