Boşanmak istiyorum iki çocuğum var bana fikir verir misiniz?

5 yıllık evliyim iki çocuğum var ilk iki yılımız güzeldi sonra alkolleri başladı ve bunu çoğalttı eve gelmemeye başladı içip içip arabada sızıyordu geçen bara gittiğini gördüm o günde dahil defalarca annemin evine gittim sözler verip yeminler edip aynı şeyleri yaptı çocuklarıma çok düşkünüm onlar olmasa bir dk durmam ama ikisi çok küçük babam hayatta değil annem kardeşlerim var durumları orta seviyede ama boşanıp iki çocuğumla ona yük olmak istemiyorum yoksa her konuda ailem arkamda çalışamam çocuklar çok küçük kimse bakamaz ama her gün evde tek başıma uyumaktan çocuklara tek başıma yetmeye çalışmaktan çok yoruldum dul gibi yaşıyorum bu evde kalmanın tek sebebi çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılaması herşeyimizi alıyor birseyimiz eksik değil ama bende gencim ihtiyaçlarım var çocuklara yetişebilmek ten birinin desteği olmadan çıkamıyorum çocuklar küçük olduğu için çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum çocuklarım var güçlü durmak zorundayım ama ben güçlü biri değilim nasıl dayanicam bir evde iki çocukla tek başıma mücadele ediyorum
Boşanmak istiyorum iki çocuğum var bana fikir verir misiniz?