İki çocuğunuz var boşanmak istiyosunuz kendini çocuklara feda edip ömür boyu sürünmek yoksa çocukları bırakıp o adamı orayı terkmi etmek Sabahtan beri kararsızlık içindeyim mahvoldum ağlamaktan
Kendini çocuklara mutsuz bir evle feda edeceksin.. O çocuklar mutsuz bir evi bilecek ve büyüdüklerinde ikili ilişkileri böyle tanımayacak.. Kesinlikle bosanilmali.. Çocuklara öğreteceğiz şey mutsuz da olsanız hayatınıza devam edin katlanin mi olacak? Yoksa koşullara boyun eğmeyin güçlü kalmayım öğretmek istersiniz
Tatlım önce kendini sev ve mutlu et... Bu kararı bende verirken zorlandım... Sen Mutlu değilsen kimse mutlu değil ve o çocuklar kötü enerjide sevgisiz bir ortamda olmamalı... Çünkü gelecekte travmaya dönüşecek
Boşanmalar iyice arttı. Gelecek nesil için umut pek yok gibi. Şimdikiler acısını yaşlanınca çekecek. 🤔 Aile olma kavramını bilmeden evliliklerin sonu pek hayırlı olmuyor. Çocuk varsa orta yol bulunmalıdır.
Buyur dertleşmek istersen yardımcı olurum. Şimdi çocukları bırakmak ileride çocukların sana ileride büyük bir tepki koyacağını unutma eşine gelirsek sorunu konuşarak halledeniliyorsan konuş hallemiyosan boşan ama çocukları ona bırakma sorum medir ne değildir tam bilmiyorum tamamıyla öğrenebilirsem tam yorum yapabilirim
Gerçekten zor bir karar eğer kocanla anlaşabileceğini düşünüyorsan devam etmelisin çocukların için çünkü baba çocuklar için çok önemlidir boşanırsan elinde arkanda işin paran yoksa zorlanacağını da göze almalısın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Mutsuz bir evlilikte kalıp çocuklara tramva yaratıyorsunuz bir de üstüne çocuğum için kendimi feda etmek diyorsunuz. Çocukları için kendini feda eden anne o mutsuz yuvadan çocuklarını kurtarır ve sağlıklı yeni bir yuva yapar
3
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Çocukları bırakmak mı orayı okumadım yazıklar olsun size
Dertlesmek istersen burdayim Allah yardimcin olsun kalbin ne diyorsa onu dinle
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ben çocuklarımı bırakamadim ve yalnız bir evlilik sürdürüyorum şu an o cesareti ve gücü bulamiyrum kendimde çocuklarım biraz daha büyürse işte o zaman diyorum bugün değil ama yarın muhakkak
Zor bir durum hemde çok zor ne desem bilemedim kimse seni anlamaz herkes bir şeyler söyler başına gelmeyen bilemez evlilik bir kumar gibi ya kazanırsın ya kaybedersin