Aklı hür, fikri hür ve vicdanı hür olan bir bireyi " Sahiplenmek" de ne demek?
Kedi köpek sahiplenilir, beslenir bana göre yanlış mıyım?
Aklı hür, fikri hür ve vicdanı hür olan bir bireyi " Sahiplenmek" de ne demek?
Kedi köpek sahiplenilir, beslenir bana göre yanlış mıyım?
Sana bunu derken aslında demek istediği
Beni kıskanmıyorsun demek istemis
Bu beni kısıtla demek değil
Yani onun sana ait olduğunu hissettirmeni istemiş. Bu illa kıskanmakda olmayabilir. Korumakda olabilir. Biri ona bulasiyordur sen sesiz kaliyosundur. Benim sevgilim diye hissetirmemisindir
Buda olabilir
Sana bunları demek istemiş
Ama yanlış anlama sen bence demek istediğini analmak yerine başka yerden vurmussun. Oda dayanamayıp ayrılmış. Bence hala bir şansınız var. Önemli olan şu an bunu anlayıp ondan özür dileyip telafi etmek ve davranışlarını duzeltmek
Her an onınla değilim nasıl koruyabilirim ki?
Birinin bulaştığını da söylemesi gerekmez mi?
Evet söylemesi gerekir ama hiç sordun mu yani
İlgilendin mi onla konuşurken
Değersiz hissetmiş demek ki
Aidiyet duygusu hissetmiyor sana karşı ondan bunu demiş sahiplenmek yani bir sey oluyor sana geliyor anlatıyor ama ilgilenmiyorsun demekki ondan bunu demiş ne alaka kedi köpek
Kimse kimseye ait değildir ki...
Iyi.
Sana şöyle içten söyleyeyim, bazen ilişkilerde kullanılan kelimeler yanlış anlaşılabiliyor 😊 Sen sahiplenmekten başka bir şey anladığını ifade etmişsin ama o bunu sevgi ve ilgi olarak istemiş olabilir. Kimse gerçekten “sahip” olmak istemez, belki sadece daha fazla değer görmek, arkanızda biri olduğunu hissetmek istiyordu. Tabii söylediğin laf espiriyle bile olsa kırıcı olabilir 🙈 Biraz daha empatiyle yaklaşsan belki farklı sonuçlanabilirdi. Sevgi bazen kelimelere değil, hissettirmeye bağlı 🫶
Cevap
0Cevap
Ona sordun mu sahiplenmekten kastının ne olduğunu?
Evet tasma tak bana diyor 😅
Beni nereye götüreceksin? dediği zaman da ima ettiği şey bu sanırım...
Neden " Nereye gidiyoruz demiyor?"
Ne saçma bir üslup ya kendini tamamen aşağılatmak bana göre birlikte nereye gidicez denilebilir çok aptaLlık ya
Kızların çoğu böyle... Boşuna mı bu yaşıma kadar bekar kaldım...
Ben senin bildiğin kızlardan değilim daha deliyim dyen olmadı mı 😅
Biri o tabiri kullandı, ama daha deliyim demedi..
" Benim bildiğim kızlar anasının dizinin dibinde oturuyor sen hangilerindensin?" diye çıkışmıştım kıza... Bir daha ses etmedi zaten...
Bişey anladıysam arap olayım
Tabiki sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?