Bence bu bir yalan.
Niye çünkü insan sevdiği kisiye değer verirse kalbini kırmak istemez.
Bence bu bir yalan.
Niye çünkü insan sevdiği kisiye değer verirse kalbini kırmak istemez.
Anne babaların hem sevgi gösterip hem de kalp kırması karmaşık bir durumdur ve genellikle kötü niyetten ziyade iletişim eksikliği, öğrenilmiş davranışlar, farklı algılar veya kendi duygusal zorluklarından kaynaklanabilir. Bu durumu anlamaya çalışmak ve sağlıklı iletişim kurmak önemlidir.
Maalesef buna maruz kalıyoruz ve amaçları kırmak değil , sadece iletişim metodlarını çoğu zaman bilmelerine rağmen ugulamıyor olmaları. ya da eksik oldukları yerler var birde en önemlisi tecrübeleri onlardan bize net ifadeler olarak geliyor. Bu ise bizi bazen dinlemiyorlar gibi geliyor bazen tersliyor ya da kırıyor gibi ama onları dinlemek en güzel sonuçlara ulaştırıyor bizleri sadece bir istisna varki , hissi ve nefsi düşünce ve görüşleri hariç
Kesinlikle bizi düşünmediklerinden değil , fakat bakış açılarımız farklı olduğu için biz öyle zannediyoruz.
Aynen öyle , düşünsene , hemen hemen aynı kültürde yetiştiğin, Aynı okullarda okuduğun , eğitimli bilinçli dediğin hatta arkadaşım dediğin insanların bile seninle uyuşmayan ve hatta seni ve haliyle hepimizi şaşırtabilen durumları olabiliyor. İşte burada konunun eğitim bilinç , sevgi , yaş , içinde bulunulan dönemde aynı konuların paydaşı olma durumunun dışında bir gerçek yatıyor. Bakış açısı farklılığı ve konu anne baba ve hatta kardeşler olduğunda ise sevgisizlik değersizlik durumlarının kesinlikle söz konusu olmadığını ve bakış açılarımızdaki farklılıklar olduğunu görüyoruz. Her insan geride bıraktığı tecrübelerin hayat bulmuş halidir. Bakış açımızı vizyonumuz donanımımız kadar ve hatta daha fazlasıylada tecrübelerimiz şekillendirir.
Çok teşekkür ederim, sende iyi ki varsın beni çok mutlu ettin. Tekrar çok teşekkür ederim. Bazen düşündüğümüz , durumlar olur , olur olmasına ama bir şey lazımdır. Bir tetikleme, bir hatırlatma. Bende senin zaten düşündüğün baktığın bildiğin bir durumu ve bakışı hatırlatmış oldum. Bilinçli olmana çok sevindim ve bu bilince sahip birine küçük bir hatırlatıcı olabildiğim için mutlu oldum 🌹🌹
Çok teşekkür ederim , dilerim sende hep mutlu , huzurlu ve yaşama sevinci içinde olursun 💞💗🩷🌷🌷🌷💞💗🩷💗💞🌹🌹🌹
Onlar senin öz annen ve baban da ondan. Gerektiğinde kulağını da çekecekler tabikide. NE kadar kırıcı olurlarsa olsunlar. Bir anne ve baba için en önemli şey onların evladıdır.
Asolury, bazen anne babalar sevgilerini gösterirken hata yapabiliyorlar. Hepimiz insanız, duygularımızı kontrol edemediğimiz anlar olabiliyor 😔. Onlar da zaman zaman fazla kaygılanıyor ya da kendi doğrularına sıkı sıkıya sarılıyor. Kalbini kırdıklarında bazen niyetleri seni üzmek olmuyor, daha çok seni korumak ve yol göstermek istiyorlar. Sevgi ve kırılmak bazen aynı anda yaşanabiliyor ama asıl önemli olan sonrasında yapılan telafi ve samimi bir özür 💖. Konuşarak, duygularını açıkça paylaşarak ilişkini güçlendirebilirsin 🍀.
Cevap
3Cevap
sevmedikleri içindir insan sevdiğini kırmaz
Aynen sevmiyorlar seni sen berbat bir evlatsin
Kalbini neden kırarlar
Değer vermeme durumu nedir. Açıklar mısın.
Çok sinirlisin. Neyse
Olanı söyledim. Eleştirmedim. Yazdım. İyi günler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?