Anne ve baba tarafından sevilmemek?

Evet biliyorum her ağızdan aynı kelime dökülecek anneler ve babalar çocuklarını sever. Sadece göstermezler. Ben çok uzun süre kendimi bu kelimelerle teselli ettim ve gerçeği kabullenmek en zor şey. Durum böyle, her insan şanslı doğmuyor. Her insan sevgiyle büyütülmüyor ve bunun acısı zihninizden silinmiyor. Çocukluk travması yaşayacak kadar sevilmedim ben. Annem babam beni bu yaşa emeklerle değil belalar okuyarak onlara yük olduğumu söyleyerek ve her onlara ihtiyacım olduğunda tabiki yanımda olmayarak getirdi. 19 yaşındayım ünv. hazırlanıyorum az önce annem saat 10 da kalktığım için ( gece 3 de uyudum) yeter artık bıktım senden seni şu ede görmekten bıktım cehennem ol git artık bir okul kazan da kurtulayım senden dedi. eskiden bu kadar etkilenmezdim her anne baba çocuğuna böyle davranır sanırdım ama hiç öyle değilmiş. Neden bana böyle davranıyorsun diye sorduğumda sen diğer çocuklar gibi olsaydın bizde sana öyle davranırdık ama sen gerizekalısın dedi. Annem dedi bunu. Derslerimde başarılıyım mezun oldum sınavım da çok iyi geçti hatta ilk gün benimle hava bile attılar ama sadece bir gün sürdü. kazanamazsan evlen git diyorlar
Anne ve baba tarafından sevilmemek?