KOCAMLA ÇOK AĞIR KAVGA ETTİK KAPIYI ÜSTÜME KİTLEYİP İŞE GİTTİ NAPACAĞIM?

başlık sizi yanıltmasın ezik bi kadın değilimdir ama şimdi çilingir çağırıp kapıyı açtırırsam bu sefer erkeklik gururu zedelenecek o da normalde böyle şeyler yapmaz naif bi insandır ama bu sefer çok sinirlendi sinirlenmesinin sebebi iş yerindeki erkek stajyer neymiş ben o çocuk için öyle giyinip gidiyormuşum bir şey giydiğimde yok eşofman yasak olmazsa eşofmanla gideceğim iş yerine harbiden

gerçekten bana bu kadar güvenmiyor olması kalbimi çok kırdı şimdi iş yerindende izin alamam evden çıkıp işe gitmem lazım işe gidersemde kocamla ters düşücez

bu kavganın üstüne bende bi tokat yapıştırınca güvenmiyosan boşarsın lan diye kapıyı kitleyip gitti

(çocuk bu sabah aradı numarası kayıtlı değildi kocam açmış telefonu günaydın dünyanın en güzel kadını diye başlayınca çocuk konuşmaya kıyamet koptu şimdi gelde kocama anlat)

suçluda değilim ama şu an o kadar başım ağrıyorki kocam çıktığından beri ağlamaktan kan çanağına döndü gözlerim
Güncellemeler
1 yıl
çocuğun ne için aradığını bilmiyorum bir şey sormak için aramıştır işyerindeki her kadınla öyle konuşuyor o biraz yumuşak bir tip
Güncellemeler
1 yıl
ya çocukla bi sohbetim yok aynı bölümde bile değiliz çocuk tanışmak flörtleşmek için aramış olsun hadi ben mi suçluyum burada
KOCAMLA ÇOK AĞIR KAVGA ETTİK KAPIYI ÜSTÜME KİTLEYİP İŞE GİTTİ NAPACAĞIM?