KUZIM KIZDAN HOŞLANIYORUM AŞIRI BAĞLANDIM İMDATTT?

Evet arkadaşlar bakın şimdi sevgilim var 2,3 yıldır beraberiz ( uzak mesafe) hemen hemen bir ara ayrıldım ve 8,9 ay kadar ayrı kaldık ve barıştık. Şu andada sevgiliyiz, ama şöyle bişi bir kız var ve aşırı seviyorum baya aşığım sğrekli onu arıyorum bahane bulup yanına gidiyorum bide o kız nasıl diyim herkeze sarılıp öpen bir kız (kız hareketleri bilirsiniz kız meslekteyim) derste onu izliyorum sınıf dikkat çekmesin die bakmamaya çalışıyotum
, olmuyo.. Kızın sevgilisi var ve aynı zamanda benimde var kızı sevmeye başladığımdan beridir sevgilimden soğudum lgbt üyesi deilidim saygı duyuyordum ama nasıl olur saçma falan diyordum aklım almıyor ümitsiz bir vaka gibi duruyor kıza duygularımı açsamki şöyle en yakın arkadaşım baya yankın oldu bir arkadaşını lgbt üyesi die engelledi ve olay ise söylersem herkesin öğreneceği konusu baya bi zor durumdauım nabıcağımı şaştım geceleri sevgilimi deilde o kızı düşünüyorum.. Sizce lgbt üyesimiyim gram erkeklere ilgim yok eskiden böyle bir şey yoktu erkeklere ilgim vardı şaka gibi ileriyi düşünüyorum.. Kimseye açamam napmam lazım Allah rızası için yardım..
KUZIM KIZDAN HOŞLANIYORUM AŞIRI BAĞLANDIM İMDATTT?