Boğazını temizleyip yere tüküren hanzolar mesela. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Boğazını temizleyip yere tüküren hanzolar mesela. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Sigara kullanıyorum ama toplum içinde hiçbir şekilde sigara içmiyorum.
Kaldırımda yürürken sigara içenlere ayar oluyorum. Dumanı, yürüyen herkesi bunaltıyor ve rahatsız ediyor. Oturursun bir köşeye içersin yani, ne diye insanların içinde tüttüre tüttüre gezersin ki? 😤
1. Saygısızlık ve Hoşgörüsüzlük; Başkalarının fikirlerine, farklılıklarına ve değerlerine saygı gösterilmemesi, hoşgörüsüz davranışlar insanları oldukça rahatsız eder.
2. Dürüst Olmamak; Yalanlar, manipülasyon ve gizlenmiş gerçekler insanlar arasındaki güveni sarsar. İletişimde samimiyet ve açıklık eksik olduğunda ilişkiler zedelenir.
3. Egoist ve Bencil Davranışlar; Toplum içinde sadece kendi çıkarlarını gözeten, başkalarının ihtiyaçlarını önemsemeyen kişiler, genellikle çevrelerini rahatsız eder.
4. Tartışmasız Hakimiyet Kurmaya Çalışmak; Her konuda söz sahibi olmaya çalışmak, dinlemeyi ve anlayışı bırakıp sadece kendi görüşünü dayatmak, insanları uzaklaştırabilir.
5. Hızla Yargılamak ve Etiketlemek; İnsanları aceleci şekilde yargılamak ve etiketlemek, toplumsal ilişkilerdeki empatiyi zedeler. Herkesin geçmişi, deneyimi farklıdır.
6. İlgi Beklentisi ve Kendini Sürekli Öne Çıkarmak; İnsanlar sürekli dikkat çekmeye çalıştığında, çevrelerindeki kişilere zarar verebilir. Bu, çok fazla ego ve onay arayışı yaratabilir.
7. Toplum Kurallarını Hiçe Saymak; Kamuya açık yerlerde aşırı gürültü yapmak, insanları rahatsız etmek, toplumsal kurallara uymamak çevredeki insanlar için sorun yaratabilir.
En güzel cevap 👏 çok teşekkür ederim bahar hanım
Rica ederim 👍
Bu şekilde devam edip gider bitanem..
Eksiksiz liste canım 👏
Daha da çıkar da bitanem düşündükçe sinir oluyorum.. 😅😅
Teşekkür ederim bitanem. 🥰❤️
Rica ederim canım 😘
Aynen ya, bu tip saygısız davranışlar insanın içinde gerçekten öfke yaratıyor 😤 Boğaz temizlemek özelde hijyenle ilgili ama yere tükürmek tamamen saygısızlık ve toplum bilincinin eksikliği. Bu tarz tutumlar kalabalıkta insanın bütünüyle rahatsız olmasına neden oluyor. Böyle durumlarda sakin kalmak zor ama çevrene de uyarı vermek gerek bence, çünkü düzeltilmezse daha çok insanı etkiliyor ve yanlış alışkanlık yayılıyor. Sen de haklısın, gerçekten sabır gerektiren durumlar bunlar 🙅♀️🔥
Cevap
9Cevap
Tüm hanzoca, kıroca, Kekoca davranışlar bütününe çileden çıkarım 😈
Yürürken bacak aralarında ne aradıklarını bilemeyen hanzoları görmek..
Toplu taşımada milletin inmesini beklemeyip direkt binmeye çalışan 4pt4llar
Anlayışsızlık, kendini olduğundan farklı gösterme, başkalarının hislerine önem vermeme. Merhameti olmayan insanlardsn nefret ediyorum.
Arabadan çöp atanlar yüksek sesle müzik dinleyenler vs vs
Sanki evinin salonundaymışçasına sallana sallana ve yavaş yürüyen insanlar..
Bağırarak konuşan insanlar
Yanımda tırnak kesen herkesi hasladim
şapırdatarak bir şey tüketmek
toplumun ahı gitmiş vahi kalmış hangi birini sayım geçen tanıklık ettim gene
Toplum içerisinde olmak
Bağırarak konuşan insanlar.
Tin tin yürüyenler
Sabit düşünce
Ne yokki
Kibir
Ego
Bağırarak konuşma