Yüksek sesli instagram kaydırmaları gibi gibi her şey. Benim son zamanlarda en rahatsız olduğum bu.
Kulaklık diye bir şey icat edildi bilginiz olsun
Açıklamaya değil soruya yanıt
Yüksek sesli instagram kaydırmaları gibi gibi her şey. Benim son zamanlarda en rahatsız olduğum bu.
Kulaklık diye bir şey icat edildi bilginiz olsun
Açıklamaya değil soruya yanıt
Gösteriş , olamayı var gibi göstermek... sevmiyorum kimin ne yiyip içip evine ne alıp sattığını igreti oluyorum böylesi insanlardan. Birde böyle onda var bende de olsun maymun iştahlı özenti insanlardan.
Yüksek sesle konuşmalar
Sesli mesaj tuşları
Ve yatak odaları sanki yokmuş gibi toplum içinde rahatsız edici davranışlar sergileyenler beni rahatsız ediyor
Cevap
25Cevap
Toplumun cahil olması. ya da yere çöp atması yüksek ses ile konuşması küfür etmesi duyarsız olması ve empatiden yoksun olması
Otobüste gıybet yapan kızlar car car susmuyor sesini de kontrol edemiyor böyle olanları öldüresim geliyo hatta kimsenin umrunda değilsin yani bağırmaya gerek yok
Tuş sesleri tık tık gıcık olurum o sesi duyunca ne oluyor mutlu mu oluyorsunuz bide aşırı bağırarak konuşulması
Bağıra bağıra telefon ile konuşmak ve telefonun diğer tarafındaki kişi ile kavga etmedilmesi.
Ayar olurum.
Arapların saygisizca hareketleri ve toplumun diger uyelerinin de bu saygisizliga cok kolay uyum saglayip onlar gibi olmayi hemen benimsemesi
Çok yüksek sesle konuşan ve yolun ortasında dikilip muhabbete dalarak, diğer insanların geçmesine engel olan insanlar çok rahatsız edici.
Metrobüse binmek isterken sırf yer yok diye kapının önünde duruyolar çıldırmamak elde değil ben binicem kardeşim kapının çnünde durma bi zahmet.
Telefon ellerinde yüksek sesle videolar izleyenler müzik açanlar , yüksek sesle konuşanlar
Toplum içinde herkes saygılı olmalı etrafına
Toplum içerisinde genel Görgü kurallarına uyulmaması ve hij yen kurallarına uyulmaması hemen hemen her insanı rahatsız eder beni de rahatsız ediyor
Çok sesli konuşuyorlar, sanki evdeymiş gibi rahatlar.
Bazen denk geliyorum; bön bön bakıyorlar.
Toplu taşımada yüksek sesle telefonda konuşulması
imkanı kısıtlı ama küçük dağların sahibi gibi davrananlar
Çok kısa giyinen insanlar. Kız erkek fark etmez
Telefon elimdeyken ekranın içine düşmek isteyen şahıslar.
Empatinin bitmesi
Cahilliğin artması
Saygının bitmesi
Facebook'cu amcalar. Son ses açik farkında değiller
Toplu taşımada yüksek sesle konuşma ve telefonla uğraşma
Kendini reklam amaçlı tanitircasina hunharca gülmeleri 😊
net bir şekilde diyorum, YERE TÜKÜRÜLMESİ
yapmayın şunu ya, normalde midesiz bir insanım diyebilirim ama gördüğüm anda tamam benim mide ağızda😡
Sesli video izlemeler sesli konuşmalar ter kokmalar vb saçmalıklar
Ayılık yapmaları yere çöp atmak gibi veya önümde yavaş yürümeleri ve sürekli dik dik bakmaları
Mikrofon yutmuş gibi konuşanlar, mıç mıç çiftler, çocuklar, suriyeliler, yobaz erkolar
Temas edilmesi aşırı irite eder dirsek ile iterim
Siyaseti yüksek sesle konuşmak..
Al benden de o kadar
Kuru kalabalıktan nefret ediyorum.
Bana temas edip durmalari
Yüksek sesle telefonla uzun uzun konusmak
O kadar haklısın ki
gürültü yapanları sevmem
İnsanlar 😬
Aşırı ve ağır parfüm kokuları.
Senle synı
Ses.