Herkese selamlar, arkadaşlarım. Mutlu bir gün dilerim 🖤 Rabbim kötü niyetli içi haset insanlardan cümlemizi korusun, bizden uzak tutsun. 🙏Bir insan en büÿuk kötülüğü kendine yapar...
Görev ve sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz zaman sizin de kalbinize huzur geliyor mu?
Evet, her şeyi bitirdiğimde oturup derin bir nefes alıyorum, her şeyi başardım, huzurluyum, günüm dolu diyorum. Daha sonra kendime, kendim için yaşama ve kalbimi doldurma hakkını veriyorum.🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Gelir ve bugünkü işimi yarina bırakmam düzenli ve planlı hareket ederim çözüme kavuşturdugum her şey beni mutlu eder
Ben elimden geldiğince doğruyu konuşmaya ve savunmaya çalışıyorum, bilen bilir zaten. Bu benim için bir görev haline geldi.
Yanlış bulduklarımı söyleme gereği duyuyorum. "Ben yapmam gerekeni yaptım" diyebilmek, içimi huzurla dolduruyor. 😇
Artı 1 💫
evet işimi ve görevlerimi yaptığım zaman içim hafifliyor
Afferin geleceğin başarılı kadını olarak görmek isterim seni 💝
Huzurlu değil de, rahatlamış hissediyorum. Dayatılan sorumluluklar yükten başka bir şey değil benim için.
Hemde çok. Ben genelde işim gereği pahalıya malolcak bir işi daha ucuza mal edip müşterim yüzündeki tepessüm paha biçilemez🙏
Evet , özellikle erkenden bitirip sonrasında oluşan rahatlık daha da huzur , mutluluk veriyor..
Verilen görevler normal değil ki mutlu olalım 🤦♂️🤦♂️
bilmem hiç görev veya sorumluluk verilmedi bana git ve yap dendi
Evet başka türlü zaten hiç bir şeye odaklanamıyorum.
Yani sorumluluklar bitmediği için mutlu olmayı beklemiyorum anında tadını çıkarıyorum.
Amin inşallah🙏 Evet üzerimdeki yük kalkıyor. Afiyet olsun.
Hiç bitmediği için kısa süren tatmin hissi oluşuyor.
yok boşluğa düşüom ben yeni görev yüklenene kadar
Evet, her şeyi bitirdiğimde oturup derin bir nefes alıyorum, her şeyi başardım, huzurluyum, günüm dolu diyorum.
Daha sonra kendime, kendim için yaşama ve kalbimi doldurma hakkını veriyorum.🥰
Kesinlikle, yoksa mutlaka bir eksiklik hissediyor ve rahat edemiyorum.
Amin inşallah
işleri bitirince keyifleniyorum
Kesinlikle biseyi ertelecedikçe kafa dolar en kısa zamanda çözmek o yüzden
Bacı 4. Parmak nerde gı?
Ahaha Allah senide güldürsün birden bende aradım ama fincanda siyah ya tutacak yerin orada belli olmamis😀😀💋💋
Baktım baktım göremedim 😂😂 sormazsam çatlardım
Huzur bir kişiyle sohbetle geliyor
Evet rahatlama geliyor
Kesinlikle insan huzurla doluyor🙂↔️
İç rahatlığı diyoruz ona evet 🙌
Kendimi tamamlanmış gibi hissediyorum
Evet tıpkı saçma sapan şeyleri bedene sokmak gibi.
Oh be bitti diyorum
Evet.
Evet
Hayır yerine getirmedigimde huzurlu oluyorum
Gelse ne olur taktir eden olmadıktan sonra
Bir huzur bir rahatlama geliyor hemen
Afiyet olsun👍
Huzurun tarifi zaten budur bence
Evet geliyor
Elbette
Evet huzur geliyor
Dolu onlardan