AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Evet arada oluyor öyle bişeyler
oooo gel dersini vereyim :D
Direk yazsaydn iyiydi
Cok yapmak öldürüyor
Farkında olmadan yaptım bir kaç kez.
Anladm bilincli olarak da yapılabiliyorms
evet var fazla bilgisayar oyunu oynamaktan oluştu
Nasıl oldu
önce rüyadamıyım uyanıkmıyım karıştırdım sonra bidaha ki görüşümde lucid ruyanun ne olduğunu bilmiyordum ve korktum
Psikologa danıştım testler normal çıktı yani bende bir anormallik yoktu
sonra araştıra araştıra öğrendim lucid ruya gördüğümü sonra onu kullanmaya başladım şu an orantılı bir biçimde her istediğimi yapabiliyorum
Nasil peki anlatir msn bize bir rüyanı
uykuya dalınca ilk baş normal rüya gibi sahneler olaylar kendiliğnden oluşuyor yani sen ben bu gün bunu görim böyle yapim felan olmuyor öyle şeyler. Ama rüyanın içindeyken tıpkı uyanıkmış gibi sorunsuz düşüne biliyorsun kokuları tadları hissede biliyorsun hani dedim ya ruyada olaylar yerler rast gele diye o ruyaya daldıktan sonra istediğin gibi olayları kişileri ve sonuçları değiştire biliyorsun mesela kabus gibi mezarlıkta başlıyan bir ruyayı alıpta sevgilinle bir sahil kenarında taşıya biliyosun
Iste bunu nasl yapiyorsun onmli olan da bu
nasıl olduğuu bende anlamadım ki beyin kendi kendine öğreniyor herhalde çünkü ilk olduğunda kormuştum acaba şizofrenmi oldum felan dedim
Bazi insanlar gnde 2 3 sat uyank kaliyorms ruyalarda yasyrlarms yani psikolojik bozukluga yol acyrms
doğrudur
Su isi bana da bir ogretin he haci
1. Gün içerisinde kendinize şu an rüyada mıyım diye sorun hatta kendinizi çimdikleyin uçmaya çalışın v. b2. Devamında bunu tekrar edin günlerce böyle yapın beyniniz buna alışsın ve alışkanlık haline getirin ister istemez yapın hatta bir tik haline getirirseniz süper olur3. Yatarken çok yorgun olmayın...4. Rüyadayken asla çok fazla şey düşünmeyin derinlere inmeyin ( tabii lucid de çıkabilirsiniz)) bu sizi rüyadan uyandıracaktır küçük şeyler düşünemeye çalışın5. İşin mantığı beyin bunu alışkanlık haline getirince kendinize rüyadayken de sormaya başlayacak beyin yarı uyanık olacağından kendinize evet rüyadayım diyince beynin bir kısmı da uyanacaktır ( aman tamamen uyanmayın ) ve belli şeyler yapabilirsiniz genelde bu çok heyecanlanınca korkunca filan başınıza gelir farkındaysanız özellikle kabuslarda kendiniz kontrol edebildiğinizi görürsünüz seçenekleri siz yaptığınızdan mesela masanın altına saklandınız acaba aniden buradan çıkar mı ya da arkadan gelse çok korkarım gibi düşündüğünüzde yarı uyanıksanız o iş olacaktır ve daha çok korkacaksınız en kısa yöntemi şudur: evet ben şu an rüyadayım buna bir patlatsam ölür gider ya da en iyisi uyanayım ( dalga geçin kabuslarınıza!!!) çok işe yarayacak göreceksiniz.
Cok tesekkur ederim :) bu gece fena olacak :p
Hemen olur mu bilmiyorum bisey olursa yaz :D
Tamam :)))
Kontrol herzaman bende ama kötü birşey
Neden?
Bak bu her insanda olmaz bir olay geçirmiş olman gerekir ayrıca bir kitap var piyasada bulman imkansız gibi birşey bana da bir abi yardımcı oluyo gelişmm için
İyi değil işte anlamazsın
Bn de dnmk istiyorum
İstersen yardımcı olabilirim
Iyi olur gerçekten
Tamam bş kaç öneride bulunucam özelden yaz anlatayım uygulaman gereken bir kaç birşey var
ben yaşadım bir kaç kere başarmışlığım var :d
evet bana genellikle oluyor.
Sen ruyada kendine kontrol edebiliyormusn? :)
Bunnla ilgili pek bisey hatrlamiyorum :)
Htirlammk guzel bisi bsver :
Evet var. Başlarda korkutucuydu. Artık alıştım. :D
O rüya sırasında lütfen etrafımda kız olmasın :D
Olmasin o zmn :P
Arkadaş canım çekti gece gece ya :)
Evet bir kaç kez olmuştu..
He ben çok yapıyorum rüyaları yönetmek çok güzel
Evet var
Anlatır msn
bazen oluyor..
gerçek mi ki
Bunu yasayan cok insn var