Bu konu hakkındaki yaşantılarınızı ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Cevabın nedir?
+1 yılBende sürekli oluyor :) gece birden gözümü açıyorum oda aynı oda ama bir ayrıntı dikkatimi çekiyor diyorum ben rüyadayım anlıyorum direk rüyada olduğumu ama ayağa kalmaya çalıştığımda bişey beni yerden yere vuruyor ve tekrar uyanıyorum birden sonra diyorum bu sefer uyandım telefonun saatine bakayım telefonu alıyorum elime aynı telefon tuşuna bir basıyorum ekran bembeyaz diyorum gene rüya lanet olsun yine yerden yere vuruyor bişey tekrar uyanıyorum :) en ilginç olanı bir gün gene uyandım öyle normal kapıdan çıktım annem hazırlanmış dışarı çıkıyor konuşuyoruz felan para bırakıyor bana herşey normal buraya kadar tam evden çıkarken nereye diyorum gülümseyerek arabayla teyzenlere gidicem diyor o ara aklıma geliyor bizim araba yokki diyorum gülümsüyor diyorum rüyadayım gene way.. tekrar uyanıyorum cok cins bişey ama keyifli :)
03 Yorumla
Soran+1 yıl:)) gerçeklik testi yap sende
- +1 yıl
Bana en az 10 kere oldu galiba rüyada olduğunu anladığında yinede uyanamıyorsun evet ama bunun kötüsüde var yine sen iyisine denk gelmişsin bu dediğim 10 kere başıma gelmenin en az 4ü kabus ile olmuştur heralde kabus görüyorsun biliyorsun rüyadasın çıkamıyorsun düşünerek onuda yok edemiyorsun öyle bir gücünde yok özellikle her yineden geri geldiğinde rüya daha gerçekçi oluyor daha çok detay ekleniyor bana göre sinir bozucu bir şey çünkü uyanmaya çalışırkenki dakikalarca gözümü açmayı denememden yüksek ihtimalle gözlerim acıyor uyanınca beden böyle bir şey oluyor nasıl önlerim hiçbir fikrim yok yaşamayan kabuslu halini yaşamasın derim
- +1 yıl
Keyifli bir şey mi her rüyamda yaşıyorum cinlerle alakalı korkunç şeyler görüyorum her seferinde rüya olduğunu anladığımda uyanmak için gözümü açıp kapıyorum korkuyorum çünkü bitsin istiyorum gözümü açtığımda devam ettiğini görünce nefesim daralıyor panik oluyorum en son uyandığımda ağlıyorum :D
En İyi Cevaplar
banada bir kac kez olmustu. cok merak edilen konular ucmak, görünmezlik, ölüm gibi halleri yasama durumlarini hisseder gibi oluyor insan. .. biraz karisik... ama gayet normal. uyaninca degisik bir his var sanki boyut degismis gibi. beynin icinde evrensel boyutta sakli odaciklar var birine girip kaybolma riski de var :) tam olarak aciklayamam ama hemen hemen ayni taktikle bilimsel amacli kisiye önceden öngörülen rüyalarda kisiyi sartlandirmakta mümkün. bunun icin özel kimyasallar var. hatta filmlerde islenen bir konu. tehlikeli yanlarida var. bilincaltinda kaybolmak gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet Inception da da o skildeydi. Bilinçli olarak insann ruyasinda kndini yönetebilmesi guzel bisey
- +1 yıl
Inception, sen söyleyince hatirladim Dogru:) birdaha rüya görürken uyanip tekrar uykuya dalarsan ve de hatirlayabilirsen kontrolü eline almayi bir dene bakalim. birde ruslar bu konu ile soguk savas döneminde baya bir ilgilenmisler. bir de düsün ya rüyalar gercekse.. yani baska bir boyutun yansimasi falan ise... uhhhh...
Soran+1 yılOlabilir aslnda zaten hersey beynimizin kurgusu. belki de bizim Duusndgmz hic bisey gercrk deildir aslnda.
+1 yılİnception filmini izledikten sonra daha çok meraklanmaya başladım. Rüyada olduğunu farketmek değilde kontrol etmek zor bir süreç. Mesela çok yorgun olduğum zamanlarda genelde rüya görmüyorum. Ben her sabah uyandığımda gördüğüm rüyaları her ayrıntısıyla bir deftere yazıyordum. Böylece hatırlamak ve bir şeyleri farketmek ve o şeye yoğunlaşmak daha kolay oluyordu. Farkediyordum rüyada olduğumu ama o an bir şey oluyordu atıyorum uçmaya çalışıyordum hemen uyanıyordum sonra pek uğraşamadım.. Ama tekrar uğraşmaya başlıcam :)
06 Yorumla- +1 yıl
Teknik gelistirmek lazim
- +1 yıl
Aynen öyle
Soran+1 yılDene ve bizimde de paylas :)
- +1 yıl
Aynen nasil yaptiginida soyle :D
- +1 yıl
Paylaşırım tabiki :D
- +1 yıl
En İyi Görüş için teşekkürler :)
Ben bazen kontrol edebiliyorum ama öyle büyük şeyler yapmıyorum rüyada olduğumu biliyorum mesela rüyamda elimde elma var elmayı karşımdakinin kafasına atmayı düsünüyorum atıyorum gibi örnek verdim. Ama yapmak için uğraşmıyorum bazen kendiliğinden oluyor özellikle cok yorgunken
02 Yorumla
Soran+1 yılBnde de oldu mesela uyudugum koltugub hareket ettgni hissediyorsdm ama sanki gerçek gibiydi cikan sesleri de duyuyordum. Ama uykudayim sanki bilincim yari acik gibi diyorum ki bu koltuk nereye gidiyor sanki kilonetrelerce gttm gibi oldu snra noluyor ya dedim ruyamda gözümü actim ayni yerdeyim
- +1 yıl
Aynen öyle sanki yarı uyanık yarı uyur gibi oluyor birde ben bir ara çok araştırıyordum mesela bir renk belirleyin diyor örneğin yeşil rengi uyumadan önce o rengi düsünün diyor sonra ruyada yeşil rengini gorduğünüz zaman rüyada olduğunuzu anlarsınız diyordu bende işe yarıyordu sana da tavsiye edebilirim herhangi kendi istediğin bir renk belirleyebilirsin
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
51Cevap
Aile & Toplum konusunda 893 cevap paylaştı. Liseli çağlarımda, rüyamda rüyada olduğumu fark ettiğim oluyordu, işime gelmeyen bölümleri geri sarıp farklı senaryo ile devam ettirebiliyordum. Ama işin saçma yanı, rüyada olduğumu fark etmeme rağmen her şeyi tam olarak istediğim gibi değiştiremiyordum.
Şimdilerde rüyalarımı hiç hatırlamıyorum bile.04 Yorumla
Soran+1 yılHmm konsantre olup yapılabiliyirms rüya kontrolu yapan cok fazla insan var
- +1 yıl
Her şeyin istediğin gibi olmamasının sebebi konsantrenin bozuluyor olması. Öyle durumlarda genelde uyanılır. Uyanmamak lazım
rıskı fazla yok. tek bır rıskı var oda ruyada bılıncını kazanmayı basarıp her ıstedıgını yaptıgında , ruyalarada gercek hayattakınden daha mutlu hale gelmen, asıl sosyal yasamdan kopman devamlı uyuma ıstegının gelmesı ve hep uyumak ıcın caba gosterıcek olman. kı saglam bı ıraden varsa bu rısk cokda fazla goze batmaycaktır.
08 Yorumla
SoranEvet bunlari okumustum peku senin hic bu konuda tecrüben oldu mu
- +1 yıl
evet pek cok kez. ama yorumlar arasında yanlıs olan seyler var. lucıd asla astralle aynı sey degıldır kı ben henuz astral yaptıgnı ıddıa edıpde bunu gercekten yasayanı gormedım etrafımda pek cok arkadasım var ve bı cogu bu alanlarda sevıyee ulasmıs kısıler astral o kadar kolay bısey degıldır lucıd de bı evre var onu yakalarsan astrale bı gecıs saglar evet dogru ama bunu yakalamak cok zor bıde yakalamak bı yana surdurebılmek ınanılmaz zor pek cok kısı gecısı yakaladıgında astral yaptgnı sanıyor aslında bıraz daha surdurulebılır olsa astral saglanıcak ama sadece cıkıs evresındeyken son buluyor kı buda astral degıldır sadece basarısız bı astral cıkıs deneyımıdır o kadar. lucıd yapmak ıstıyorsanız astralı kolaylastırsın dıye yapmayın lucıd ıyı kullanıldıgında ınanılmaz guzel bısey hayatınıza mukemmel renkler katar sadece sıze aıt olan bı masal dunyası gıbı ne ıstersenız olur cunku ruyadasın mantıga gerek yok gerceklık yok hersey sana baglı
Soran+1 yılEvet lucidin astralla ayni sey olmadigini okumustum bn de sadece lucid ruyayi yasamak istiyorum bunu yasamak icin yapilmasini onerdgnz bisey var mi
- +1 yıl
bız yenı baslıcak olan arkadaslara genelde elektromanyetık ses dalgası dınletırdık bu beynın en azından bıraz daha rahat hazırlanmasına yardımcı oluyo ınternette bı suru parapsıkolojı platformu var hemen hemen hepsındede bu ı-doser lerın lınklerı bulunur oralardan bakabılırsın.. bıde gunluk hayattta fazla stresten kacınman lazım asırı alkol sıgara kullanımından kacman lazım dıkkatlı beslenmen lazım bı nevı perhız gıbı cunku bunların hepsı beynı ufak ufak etkılıyor bı araya geldıklerınde buyuyup cıddı bı barıkat olusturuyorlar.. yanı bunları yoluna koyar duzenlı doz dınler ve rahatlama egzersızlerı yaparsan gecelerı yatarkende lucıde odaklı dusunceye yogunlasırsan yapabılecegıne daır telkınlerde pozıtıf olumlamalarda bulunursan basarabılırsın
Soran+1 yılAnlatr msn
Soran+1 yılYazdklrni smdi gordum :)
+1 yılBunu çoğunlukla yapıyoruz aslında fakat bende böyle lucid rüya kavramının var oldugunu bilmeyenlerdenim... Hep bişeylerin üstüne giderim tehlike varsa ölüm varsa biri beni öldürecekse meraktan yolun sonuna kadar gidiyorum ne zaman canım yanacagını anlasam uyanıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBayagi bayagi lucid yaşıyor mssn :)
hep yaptığım bişey ister istemz alışkanlık ama çok güzel oluyor. Rüya olduğunu anladığımda kötüyse istediğim zaman çıkabiliyorum.. Bazen çıkamıyorum o zamanda yüksek bir yerden veya kuyunun içine biliçli olarak atlıyorum. Bazen objelerle istediğim şeyleri yapıyorum istediğim yeri dolaşıyorum falan..
02 Yorumla
Soran+1 yılCpk güzel ya nasl basladn
- +1 yıl
11 yaşında falan çok fazla kabus görüyodum ablam istediğim zaman rüyadan çıkabileceğimi söyledi.. Aslında ban bir açıklama yapmadı ben kendi kendime ilerlettim.. Rüyadan çıkmak için ilk önce rüyada olduğunu bilmem gerekir.. Uyumadan önce hep düşündüm yani bu fikri bilinçaltıma yerleştirmeye başladım.. Rüya olduğu gerçeğini sonuçta rüyada bilincin yerinde olmuyor.. Bu yüzden bilinçaltına yerleştirmelisin.. Allah kelimesini üç defa ağzına aldığındada çıkabiliyosun denedim çok oldu ya da ben öyle inandım.. Bide rüyada öldüğün an uyanıyosun rüya bitmiş oluyo ne bilim bir yerden atla.. İstediğin gibi kontrol etme ise o zamanla oldu bende anlamdım yani:D mesela sevdiğim birisini rüyamda gördüm ve anladım rüya olduğunu hemen koştum yanına öptüm onu :D
Bana bir iki defa oldu galiba. Rüyada askerdeyim şimdi ateş ediyolar saklanmışım bende l*n nasıl tırsıyorum ama. Sonra birden aaa ben rüya görüyom l*n dedim ve saklandığım yerden çıktım öneme geleni indirdim. BiKerede arabayla uçurumdan düştük nasıl olduysa tam ucurumun ucunda bir yere tutunmuşum yukardan kayalar filan geliyo düşmemek için bütün gücümle tutunuyorum sonra yine aaa ben rüyadayım l*n diyip kendimi bıraktım baktım uçuyorum işin en güzelide gerçek gibi olması
01 Yorumla
Soran+1 yılCok iyiyms bir de lucid ruya gorenler genelde savasta olduklrni görüyorlarms sende yasamssn :)
+1 yılbir baktım süpermenim nasıl ucuyorum f1 le yarıştım üseyin bold u geçtim F-16 ile savaştım boing kaldırdım yetmedi thron u ele geçirdim Matrix in içinden çıktım narnia günlüklerin de nargile içtim bu adam kim dediler daha neler oldu. Neler önceden Lucia mı var dı buralar hep Maria ydı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha :D belki yasarsin :)
- +1 yıl
Al işte inanmadı :D
Genelde rüyada olduğumun farkına varıyorum istisnalar dışında. Günlük hareketler yaşam tarzı ile alakalı bir durum sanırım.
Örnek olarak.
Sonu ölümle biten bir kaç rüya gördüğüm oldu emin adımlarla ilerlerim o duyguyu tatmak için sonuna kadar sınırları zorlarım ki tam öleceğim sıra uyanırım.03 Yorumla
Soran+1 yılGercekten hissediyor msn peki acıyı faln
Soran+1 yılHmm deisik gerçekten
Kendim şahsen denemedim. Ama bir kaç arkadaşımla bu konu üzerine konuşmuşluğumuz var. Söylediklerine göre kontrol altına almak zor. Zaten riskleri de varmış.
zihnimin boş ve rahat olduğu bir dönem bende deneyebilirim.011 Yorumla
SoranBen de deniycem biraz arastrdim yapan arkadaşların yasadiklarini merak ediyorum
Soran+1 yılBn demem merak ettim
- +1 yıl
Tezim şu. Sonuçta enerji var olan bir şey. Lucid rüya gerçekten var ise orada herşeyi enerji olarak görmektesin. Hareket etmeyen eşyalarda bile. Tabi ben aldığım yorumlar sonrası böyle bir tez oluşturdum. Yani sonsuz bir karanlıkta ilerlemek değil. Normal herşeyi olduğu gibi görüyormuşsun.
Soran+1 yılEnerji halinde olan sey madde formunda gözükür mu
Soran+1 yılAnladım sen deniycek msn
Soran+1 yılBn de dnmk istiyorum
Soran+1 yılSmdilik beynimi buna hazrliyrum :)
Aa bunun ismimi varmis cok nadir olur bende butun ruyayi kontorl edemem ama genlde yaksli biri gordgmde olr ahhaha cok az bir kismini yarisndan dhada azini anck dusunrk goruyorm ama snra ruya degsiiyo veya ben dusnrk ilerleyemiyorm
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm bnlari kontrol etmek mümkün :)
Çoğu kez ruyada olduğumu anliyorum sevdiğim bir rüyaysa devam ettiriyorum sevmediğim ise kendimi rüyada cimcikleyip uyandiriyorum
Kendimi cimcikleyip bir çok ruyada uyaniyorum10 YorumlaBen Yaşıyorum. Rüya bu diyorum kontrol etmeye çalışıyorum. Rüya olduğunu bilerek hareket ediyorum. Iyi birşey ise uyanmamak için direniyorum. Kötüyse uyanıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılHmm peki nasıl basladin ruyada oldugunu anlamak icin gerçeklik testi yapiyor msn Ruyanda?
Soran+1 yılHmmbnde bazen ruyada kndimi disardan izliyor gibi hissediyorum
Soran+1 yılEnteresanms peki dizi gibi devam edeblyr msn
+1 yılAstral Seyahat Olarak Tanımlanır İnsan Trans Halindeyken Vücut Uykuya Dalar Ruh Açığa Çıkar Genellikle uykunun en ağır zamanında kendiliğinden bile yaşanabilir 1 defa başıma geldi psikoloğa falan gittim. Korkunç Bişey
17 Yorumla
SoranAstral seyahat cok daha zor diye biliyorum. Rüyanı anlatr msn
- +1 yıl
Zihin deki Rahatlık , Sessiz Bir Ortam Oluşturabilirsen Bunun Bir Zorluğunu Görmezsin Ruh Sağlığı İçin Aşırı Derecede Tehlike Arz Eden Bisey Ben Uyku Halindeyken transa girdiğim için hiç bir şey anımsamıyorum sadece kendimi uyurken gördüm onun korkusuyla nasıl ayıldım bilmiyorum yataktan düşmüşüm Kararını Sağlam Ver Öyle Dene
Soran+1 yılNasil deniycem? Nasil yapıyorsun?
- +1 yıl
Zihninin Boş Olduğu Aşırı Sessiz Bir Ortamda Sırt Üstü Yatarsın Gözünü bir yere Sabitleyip sessizce Orayı Seyrettikten Sonra Transa Giriyorsun Falan Filan Kendiliğinden Olur Ama Bunu Meslek Edinmiş İnsanlardaVar Örn: Yetenek Sizsinizdeki Aref İn Nabzını Durdurma İşlemi Trans a geçtiğinden kaynaklanan bir olaydır
Soran+1 yılDeisik bir drum gerçekten bu cok zor olmalı
- +1 yıl
Bünyeden Bünyeye Göre Değişebilir İnsan Neyle Karşılaşacağını bilmediği için korkuyor tabii :)
Soran+1 yılLsd almak gibi ya :)
+1 yılÇok enteresan bir olay. KS'de gezinirken senin yazına denk geldim. burada yazılanları okuyana kadar sadece bende oldu sanırdım.
Hakkında söyleyebileceğim en bariz şey, çok keyifli olduğu.02 Yorumla
Soran+1 yılArastrdm gerçekten bnde yasamak istiyorum sen nasl yapıyorsun
- +1 yıl
Bana her zaman olmuyor zaten her zaman olsa dış dünyaya dönmek istemezdim herhalde :)
+1 yılbir ara çok uğraşırdım yapardım da. rüyada olduğunun farkında oluyosun işte. bir olayın içinde oluyosun ve ne yapacağına karar veriyosun. çok zevkli
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bnu bnde yapmak istiyorm nasl yaptın?
- +1 yıl
internette bolca teknik yazıyor. kendine en uygun olanını seç ve başla. ben öyle yaptım
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim :)
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yıldediğin olay nen bilmiyorum ama rüyada olduğumun farkındayım. aynı rüyanın devamlarini görüyorum farklı zamanlarda.
uyanmak isteyince uyaniyorum falan.02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu lucid peki nasil basladin
- +1 yıl
farketmedim ki
+1 yılRüyanın ortasında dedim ahanda buldum rüya ee yani şimdi istedigimi yapabilirmiyim acaba sonra uçmayı denedim oldu sonra tam birinin yanına gideyim dedim yine kontrolu kaybettim orda herşey gitti elimden
05 Yorumla
Soran+1 yılHmm peki genelde bu oluyor mu
- +1 yıl
Kendini şartlandırman gerekli olan zaman istediğin gibi kullanırsın sürekli her gece uyumayan yakın düşünmeye başla sende yapacaksın
Soran+1 yılUmarm olursa yazarm
- +1 yıl
Bir kaç gün dene hemen olmayabilir senin hakimiyetinle ilgili bişiy o
Soran+1 yılDeniycem
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbaşıma çok geldi. ileri gitmeye çalıştım sıçrayarak uyandim. biseyler sanki yürümemi kosmami engelliyor gibi oluyordu. sonrasinda hic ugrasmadan yüz üstü düşmeye çalışmak bir yerden atlamaya calismak uyanmak için bazi seyler yaptim.
05 Yorumla
Soran+1 yılHmm peki bunu istedgndd yapablyor msn
- +1 yıl
Her gün uzun rüya görmüyorum. daha çok sabah erken saatler uyanip geri 1 saat falan uyumaya çalışırsam o zaman oluyor. bir kaç kere yarida kalan rüyaya devam edebildim şaka gibi :)
Soran+1 yılEglenceli mi :)
- +1 yıl
bazen değil :)
Soran+1 yılLsd almak gibi bisey nerdeyse :)
Rüyada olduğumu hemen hemen her rüya gördüğümde fark ederim. Ama kontrol edebilme olayını yalnızca bir kere yaşadım. Tam bir şeyleri değiştirmek isterken uyanıyorum. Umarım tekrar yapabilirim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılİstemeden çok kez yaşadığım şey. Nasıl yaptığımı ben de bilmiyorum tam uyanacakken aa rüya bu diyorum tadını çıkartıyorum..
02 Yorumla
Soran+1 yılHic bir sey yapmdn kndilignden mi oldu bu
- +1 yıl
Evet..
+1 yılevet ben rüyada olduğumu genel anlamda hep fark ederim hatta rüya bu diye uyanırım istemediğim bir rüyaysa ya da rüyamın şeklini yönetebiliyorum
00 Yorumla
+1 yılBenim yaptim ve kalktigimda basimda buyuk bir agriyla uyandim
02 Yorumla
Soran+1 yılNe görmüştün?
- +1 yıl
Ben kendimi şartladım ilk başından beri istediğim rüyayi planlayip her gun yatmadan onu planlıyodum ve dusunuyordum ben zaten ruyada oldugmu hep f ederim ya surdururum ya da uyanirim
5 e kadar sayıyorum rüya değişiyor. Her zaman da kontrol edebiliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil yapıyorsun nasl basladin?
- +1 yıl
Ben uyurken yanımda konuşulanları falan da duyuyorum ve sabah hatırlıyorum. Tilki uykusu diyorlar ama tam tabiri bilmiyorum. Küçüklüğümden beri öyle. Sevmediğim bir rüya olunca gözümü açıp kapatıyorum rüya değişiyor. Ya da bir yerden Düşerken şimdi rüyadayım bir şey olmaz diyorum uçmaya başlıyorum falan :))
Soran+1 yılSuper ya :))
+1 yılBir kere yaşadım ama ne kadar kontrol edebildim tartışılır.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlatir msn rüyanı
- +1 yıl
Genel olarak rüyalarımı anlatmayı sevmiyorum, düşüncesizlik halinde olabilitesi yüksek bir durum diye düşünüyorum.
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
bence güzel birşey ama sonrasında bu seni uykuya bağlıyor sürekli uyumak istemek lucid rüya görmek istemek vb... ama ilk yaptığımda çok yüksek bir bina vardı ve ben en uç noktasındaydım yere atlamıştım ve birden uyanmıştım buda böyle bir anımdır :d
00 Yorumla
+1 yılbir yerdeydim su vardı atladım yuzuyorum nefesimi tutuyorum birden bir balık çıkıyo ruyadayım o gerçek değil diyorum balık kayboluyo çok hızlı yuzeyim diyorum oluyo falan
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm bunu devam ettrip farkli seyler yasayabilirsin
- +1 yıl
Yaptım daha farklı şeyler de bir uçamadım o saçma
Aile & Toplum konusunda 707 cevap paylaştı. kötü rüyalarda oluyor bu olay bir adının oldugunu bilmiyordum. ara ara uyandıgımda kendime telkinler verip olayı mutlu sona baglamaya calısıyorum
00 YorumlaEvet oluyo arada kendim yönetiyorm snki. Haberim oluyo rüyadan bilerek kendim yazmışım gibi bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılBnde de oldu mesela uyudugum koltugub hareket ettgni hissediyorsdm ama sanki gerçek gibiydi cikan sesleri de duyuyordum. Ama uykudayim sanki bilincim yari acik gibi diyorum ki bu koltuk nereye gidiyor sanki kilonetrelerce gttm gibi oldu snra noluyor ya dedim ruyamda gözümü actim ayni yerdeyim
Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Bu olay çok başımdan geçiyor rüya içinde rüya görüyorum ama anlıyorum biliyorumona göre konrtol edip uyanabiliyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki yatmadan once bunu dusnuyr msn yani sunu goreyim deyip de görebiliyor msn
Soran+1 yılHmm anladm. bir sure snra psikolojik sorunlara yol aciyorms
Soran+1 yılAnladım peki nasl engl oldun?
Soran+1 yılcogu insan zevkli olsgnu söyluyor :/
+1 yılBende de bazen oluyor, mesela cinsel ilişkiye girebiliyordum ve ya yüksek bir yerden istediğim gibi atlayıp aşşağı iniyordum güzel oluyor ama sürekli iyi değil bence
05 Yorumla
Soran+1 yılarastrmalarima gore uykuda yasayan insanlar varms gunde bir kac saat uyanıp gün boyu uyuyanlar
- +1 yıl
Gerek yok öyle şeye, bu arada burada konuştuk konuştuk yattım gene ona buna uçuyordum, kullanmak istediğim bir araç vardı, özlediğim onu kullandım falan
Soran+1 yılIyi olms :)
- +1 yıl
Aynen, çok iyi geldi. Zorlama ama zeki be kıvrak zekalıysan her türlü rüyada "rüya l*n bu" dersen sıkıntı yok istediğini yaparsın
Soran+1 yılRuyann icnde bunu demk cok zor
Ne yazik ki var.
Ne kabusun korkusu ne güzel ruyanin tadini alamiyorum. İğrenç bir durum024 Yorumla
Soran+1 yılHmm peki durup dururken mi basladi
- +1 yıl
Evet. küçükken sürekli gördüğüm bir kabus vardi çok etkilenirdim 6-7 yaslarimdayken.
bir sirtlan beni bir loş lambali koridorda kovalar sonra ben bir odaya girer sirtimi kapiya döner dizlerimin üzerine cokerim gelip sirtimdan isirir orda uyanirdim.
2 sene önce rüyamda o ruyayi gördüm. bir an hatirladim sonra ruyadayim dedim hemen orda bir sopa hayal ettim beyzbol sopasini tam beni isirirken kafasina geçirdim.
Gecen gün de sevgilimle yeniden barisip ciktigimizi gördüm ama rüya olduğunu biliyordum. Hoş bir durum değil her zaman. uzuyor
Soran+1 yılHmm yine de yasmaak istiyorum ya
Soran+1 yılAnladm dneemler yapicm
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 kere yaşadım ve çok korkunç bir ruyaydı. Hatta bir tanesinde olmus komsumuzun evindeydim onunla beraber şu an bile kotu oldum tek iyi yani hemen kendime geldim..
01 Yorumla
Soran+1 yılBu korkunc gerçekten. s
uyandıktan sonra tekrar aynı ruyaya deva edebldiğimi biliorum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBnu bnde bir kac kez yasadm ama yonetmedim rüyamda oldugumu anlayip. :)
Ben hep istediklerimi yapıyorum rüyada? Kontrol mü etmiş oluyorum dolayısıyla?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok iyi nasl yapıyorsun
Soran+1 yılUyumadan once planliyor msn aslnda onu sormstm biseyleri hayal ederek mi uyiyorsun
Ben kendi rüyamı aştım hepinizi kontrol ediyorum siz farketmiyonuz
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha o da iyi :D
+1 yıl2. kere yaşadım. aslında bir çizgi var ve o çizgiyi geçebilirsen kontrol edebiliyorsun ama kolay bişe değil. s
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani?
- +1 yıl
odaklık gerektiren birşey... bilimsel olarakta mümkün tam uyumak üzere iken hayal kurmaya başla ve sen yönet yavaş yavaş bunu rüyadada yapmaya başlıyorsun...
Soran+1 yılDeniycem
ben yaşıyorum. çoğu zaman rüyamda gördüğümü a bu rüyaymış korkmayayım diyip devam ettirebiliyorum ona görede senaryo gelişiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılPki nasl yapmaya basladin bnu
Soran+1 yılEn sondaki lucid :)
Ben çoğu zaman yaşıyorum bunu rüyada olduğumu anlıyorum ve zihnimdeki beni ve çevremde olan bitenleri yönetebiliyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılBunu nasl yapmaya basladn peki
- +1 yıl
Bundan 2 sene önce rüyamda okuldaydım ve birden farkına vardım çünkü her şey o kadar gerçek gibiydi ki arkadaşlarım, çevrem sonra etrafımdaki nesneleri hareket ettirmeye başladım ve arkadaşlarımda bana çok değişik bir şekilde bakıyorlardı sonra hep orada kalacağımı düşündüm ve kendimi öldürmem gerektiğini anladım oradaki beni zihinsel değişik bir canlı yaratarak öldürdüm ve ancak bu şekilde uyanabildim. Sonra hiç denemedim
Soran+1 yılHmm Inception gibi :)
Soran+1 yılKendi istegnle mi yaşıyorsun yani uyumadan once istedgn seye odaklanp mi uyuyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılKasyopya Celseleri adlı kitabı pdf olarak indirip okumanı öneririm.
Ra Bilgilerini de okuyabilirsin sonra.01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
+1 yılçocukken bende olurdu. rüyadayken yarın rüya tabirinden bakarım derdim.
00 Yorumla
+1 yılBen acayip güzel oluyor nasıl olsa rüya deyip herşeyi yapmıştım araba çalma falan filan :)
02 Yorumla
Soran+1 yılIste bu ya bn de istiyorum :)
- +1 yıl
bir kaç kez oldu artık fazla olmuyor :)
ole bişey imkansızda öyle bişey olsa bazı rüyalardan uyanmak istemem :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOle bisey var
+1 yıl20snlik astral yaptım lucid olarak okuldaydım camdan falan atlamıştım ıdoser etkisiydi galiba
020 Yorumla
Soran+1 yılAstralla lucid ayni ssy değil
- +1 yıl
biliyorum zaten dedim lücid olarak diye
Soran+1 yılHa pardon :) anladim smdi Astral nasildi
- +1 yıl
evin içindeydim salona gittim sonra uyandım :)
Soran+1 yılBayagi kisa mesafli olms :))
- +1 yıl
aynen olmasaydı ne güzel gideceğim yerler vardı tekrar denemeye başlıcam ama :))
Soran+1 yılKaybolma da :))
- +1 yıl
o gerçek değilmiş :))
Soran+1 yılNe gerçek deilms? :)
- +1 yıl
kaybolma :)
Soran+1 yılBen aslnda şaka yapmıştım :)
- +1 yıl
ha anladım :) denicekmisin sende lucid :)
Soran+1 yılEvet istiyorum :)
- +1 yıl
bende bayadır yapmıyodum sorunu gördükten sonra bendede istek başladı :)
Soran+1 yılSen de dene bize yaz :)
- +1 yıl
Nasil yapcamki teknik bulmamlazim kendimi kosullicam falan :)
Soran+1 yılYap iste bnde bazi teknkleri uygulamaya basladm
- +1 yıl
Hangi teknikler ben kosullayarak yapmistim sadece
Soran+1 yıl1. Gün içerisinde kendinize şu an rüyada mıyım diye sorun hatta kendinizi çimdikleyin uçmaya çalışın v. b2. Devamında bunu tekrar edin günlerce böyle yapın beyniniz buna alışsın ve alışkanlık haline getirin ister istemez yapın hatta bir tik haline getirirseniz süper olur3. Yatarken çok yorgun olmayın...4. Rüyadayken asla çok fazla şey düşünmeyin derinlere inmeyin ( tabii lucid de çıkabilirsiniz)) bu sizi rüyadan uyandıracaktır küçük şeyler düşünemeye çalışın5. İşin mantığı beyin bunu alışkanlık haline getirince kendinize rüyadayken de sormaya başlayacak beyin yarı uyanık olacağından kendinize evet rüyadayım diyince beynin bir kısmı da uyanacaktır ( aman tamamen uyanmayın ) ve belli şeyler yapabilirsiniz genelde bu çok heyecanlanınca korkunca filan başınıza gelir farkındaysanız özellikle kabuslarda kendiniz kontrol edebildiğinizi görürsünüz seçenekleri siz yaptığınızdan mesela masanın altına saklandınız acaba aniden buradan çıkar mı ya da arkadan gelse çok korkarım gibi düşündüğünüzde yarı uyanıksanız o iş olacaktır ve daha çok korkacaksınız en kısa yöntemi şudur: evet ben şu an rüyadayım buna bir patlatsam ölür gider ya da en iyisi uyanayım ( dalga geçin kabuslarınıza!!!) çok işe yarayacak göreceksiniz.
- +1 yıl
1-2 deneddigim yontem zaten kisa yollarini ariyodum ben bide bir renk dusundum o rengi her gordugumde soruyodum ruyadamiyim diye ole cikmistim bikerede istemsizce cikmistim
Evet oluyor rüyada olduğumu anlayıp ne yapıcaksam onu yapıyorum ona göre devam ettiriyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasil basladin bunu yapmaya
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli oluyor.. anlıyorum genelde rüyada olduğumu.. özellikle kabussa
04 Yorumla
Soran+1 yılKontrol eebiliyor msn
- +1 yıl
tam olarak değil..
mesela bir kabus görmüştüm.
yer yarılmaya başladı ben kaçıyordum.. sürekli her yer yarılıyor karanlığa dönüşüyordu her taraf..
kaçarken çok saçma olduğunu düşündüm karanlığa dönüşmesinin rüya olduğunun farkına vardım.
durdurmaya çalıştım yerlerin yarılmasını durduramadım. bende beklemeye karar verdim olduğum yerde. yarıklar bana ulaştı. düşüyor gibi hissettim ama düşmedim. öyle karanlıkta kalmıştım :)
buna benzer şeyleri çok yaşıyorum..
Soran+1 yılHmm bilncli oluyorsn ruyadayken yani :)
- +1 yıl
ama kontrol edemiyorum edebilsem neler yapacağım kim bilir haha
+1 yılastral seyahat daha güvenli hatta gidiş bileti alana dönüş yüzdeelli indirimli :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha :D
+1 yılProfesyonel olarak uğraşmışlığım var bir zamanlar bazı sebeplerden ötürü bırakmak zorunda kaldım
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm neden biraktn ki
+1 yılEvet bazen kontrol EDEBİLİYORUM ama hic iyi şeyler yapmiyorum ben
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Harem kuruyorum resmen
+1 yılBu işlere girme hele astral seyehat tehlıkelıdır benden soylemesi cıkamazsın valla
03 Yorumla
Soran+1 yılO kdr ileri değil de lucid ruyayi yasamak istyrm
- +1 yıl
lucidden baslar astrale gider o iş tutkuya doner :D
Soran+1 yılHaha Mukadderat :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBikaç kere oldu evet. Hatta birinde güzel bir hatunlaydım uyandırmasalardı iyiydi :)
07 Yorumla
Soran+1 yılÖzel seyler sende kalsn :)
Cevap sahibi+1 yılUnuttum gitti :) sorma
Cevap sahibi+1 yılBirinde de 3boyutlu süper mario oyunundaydım çok keyifliydi :)
Soran+1 yılHaha bak bu enteresan :))
Cevap sahibi+1 yılHem de nasıl, hügo ve mario karışımı bir oyundu. hatun çok klasikti dimi :)
Soran+1 yılSalliyorr msn :P
Cevap sahibi+1 yılHayır
Ben bir ara yapıyordum rüya bu diyip gözümü açıp uyanabiliyordum
05 Yorumla
Soran+1 yılHmm peki bu bir sure snra sürekli olmaya mi basladi
Soran+1 yılDevam ettirip farkli tecrübeler yaşayabilirdn
Soran+1 yılHmm bn de baslasam. keske ya
2 gun bilincsizce yaptım bidaha yapmak istedim yapamadım :Dddd
01 Yorumla
Soran+1 yılOnmli olan bilincli yapmak. zatn
+1 yılyok ama öğrenmek lazım isterdim
başlangıçımı izledin sende09 Yorumla
Soran+1 yılInception u izlemstm ondan once de merakm vardi buna
- +1 yıl
bende dün izledim etkilendim :D
Soran+1 yılEn son ne oldu acaba bnce ruyadaydi gercek deildi sence
- +1 yıl
en son derken çocuklarını gördü ve bitti rüya değildi... ama kendini ve o japonu nasıl geri getirdi anlamadım
Soran+1 yılIste bnce orda da ruyadaydi
Soran+1 yılCocuklarni gördügu yer rüya ydi bnce
- +1 yıl
hımm sen çok etkilenmişsin cidden değildi bence :D
Soran+1 yılYa ordaki cisim donmeye devam ediyordu gormedin mi
- +1 yıl
öylede durdu ama :D ve bitti
Gizli Üye(30-35)+1 yılRüyamda kate upton varken kontrol ettim düşünün artık.
02 Yorumla
Soran+1 yılDusunemedik :P
Cevap sahibi+1 yılSütyenini bağlayamıyordu yardım istedi. Yardımsever kişiliğim koştum :D
bunu yapmayı hep çok istemişimdir.
04 Yorumla
Soran+1 yılImkansz değil bnde yapmk istiyorum
Soran+1 yıl1. Gün içerisinde kendinize şu an rüyada mıyım diye sorun hatta kendinizi çimdikleyin uçmaya çalışın v. b2. Devamında bunu tekrar edin günlerce böyle yapın beyniniz buna alışsın ve alışkanlık haline getirin ister istemez yapın hatta bir tik haline getirirseniz süper olur3. Yatarken çok yorgun olmayın...4. Rüyadayken asla çok fazla şey düşünmeyin derinlere inmeyin ( tabii lucid de çıkabilirsiniz)) bu sizi rüyadan uyandıracaktır küçük şeyler düşünemeye çalışın5. İşin mantığı beyin bunu alışkanlık haline getirince kendinize rüyadayken de sormaya başlayacak beyin yarı uyanık olacağından kendinize evet rüyadayım diyince beynin bir kısmı da uyanacaktır ( aman tamamen uyanmayın ) ve belli şeyler yapabilirsiniz genelde bu çok heyecanlanınca korkunca filan başınıza gelir farkındaysanız özellikle kabuslarda kendiniz kontrol edebildiğinizi görürsünüz seçenekleri siz yaptığınızdan mesela masanın altına saklandınız acaba aniden buradan çıkar mı ya da arkadan gelse çok korkarım gibi düşündüğünüzde yarı uyanıksanız o iş olacaktır ve daha çok korkacaksınız en kısa yöntemi şudur: evet ben şu an rüyadayım buna bir patlatsam ölür gider ya da en iyisi uyanayım ( dalga geçin kabuslarınıza!!!) çok işe yarayacak göreceksiniz.
defalarca kez hatta sürekli oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEn ilgincini yazar msn
@Jösüiperdu aklıma geldi...
02 Yorumla- +1 yıl
Kırk yılda bir uyurum işte olanlar oluyor :D
Soran+1 yılBize de anlatijnn :)
çok zor bir durum valla
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılGercek hayattan kopuyor mu
Soran+1 yılArkadaslrin ne drmda
Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı. Evet olmuştu baya.. Çok ilginç bir şey..
00 Yorumlaakışına bırakırım genelde :D
00 Yorumla
+1 yılBende hep oluyor ama bilinçsizce
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Merhaba arkadaşlar; Lucid rüya (rüyada olduğunu anlayip kontrol edebilme) deneyimi yaşayanlar var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler