Kısa anlattım lütfen okuyun belki arkadaşımın nişanı benim yüzümden bozulabilir.
En yakın kız arkadaşım iki ay önce 4 yıllık sevgilisiyle nişanlandı. Ben, nişanlısının erkek arkadaş grubundan bir çocukla yakın arkadaşım. İşte biz çocukla her gün ki dedikodumuzu yaparken konu nasıl olduysa döndü dolaştı kız arkadaşımla nişanlısına geldi, ve erkek arkadaşım bana kız arkadaşımın o*** olduğunu falan söyledi. Ben sinirlendim tabi nasıl böyle konuşursun diye kavga etmeye başladık, neyse sonra ben bunun üstüne gittim lafı ağzından aldım. Nişanlısı ilişkilerinin başlarında, yaşadıkları özel şeyleri tüm arkadaş grubuna anlatıyormuş. İşte sabah arkadaşımla buluşuyormuş kuytu köşelerde, sonra akşam arkadaşlarıyla buluşup “kızı şuraya götürdüm, böyle becerdim, şöyle bağırttım, bunları bunları yaptık, ben bunumla evlenmem kullanıyorum o*** teki” falan diye anlatıyormuş.
Benim bunlardan hiç haberim yoktu yani en yakın arkadaşım olmasına rağmen bana özelini açmadı, dangalak herifin teki gitti her şeyi marifetmiş gibi anlattı. Şu an 15-20 kişiye yakın erkek, arkadaşımın özelini biliyor.
Ciddi düşünmediğin bir kız olsa, hadi neyse, ciddi düşünmüyorsun gönül eğlendiriyorsun, bu da yanlış tabi ama… Evleneceğin kadının, ya ilerde çocuklarının annesi olacak kadınla mahremini elalemin oğlanlarına anlatacak kadar bir insan nasıl g*vat olabilir aklım almıyor.
Başta hemen arkadaşıma anlatmak istedim ama erkek arkadaşım durdurdu. “O çocuk salağın teki ama nişanlandılar artık ağzını açma karışma” dedi. Ne yapmalıyım sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer