Yani beyler lütfen işinize geldiği gibi algılamayın 😂
Erkekler artık babasının prensesi olmuş, bu gidiş nereye?
Yani beyler lütfen işinize geldiği gibi algılamayın 😂
Diz çöküp evlilik teklifi edelim en iyisi, ya da Allah’ın emriyle babasından isteyelim.
Sizin istediğiniz erkekler prens değil hizmetçi ve diktatör. Prenses hesabını prense ödetmez, kendisi öder. Prensesin şoförlüğünü prens değil şoförü yapar. Kapıyı prens açıp tutmaz, prens prensesin sandalyesini çekmez. Bunları ve diğer prens özelliği sandığınız şeyleri prensesin hizmetçisi yapar. Prens prensesin peşinden koşmaz. Prensler ve prensesler son derece modern bir hayat sürer, asla geleneksel normlara uymazlar. Siz prensi prensesin hizmetçisi sanıyorsunuz ve sosyal medyada gördüğünüz eril ve dişil enerji kavramlarını gerçek sanıyorsunuz. Bu yüzden erkeklerin prensesleştiğini sanıyorsun. Sevgiline yaverlik yaptırarak prenses olamazsın çünkü prenses ve prens eşit yaşar. Prens prensesin yaverliğini yapmaz, yaptırırsan prensin eşi olup prenses olmazsın, yaverin eşi olursun. Önce eşitlik istediniz, sonra onu beğenmediniz, şimdi de erkek üstünlüğü istiyorsunuz. Sonra da "Sevgilim beni dövdü, aşağılıyor, aldatıyor." Ee, sen aktifliği erkeğe verirsen, onu lider kendini yönetilen yaparsan olacağı bu. Kapıyı açtırmak, evden aldırmak erkeği küçümseyen şeyler. İlişkiyi yönetmek, randevuyu her zaman planlayan olmak kadını himayeye alıp devamlı hesabını ödemek kadını küçümseyen şeyler. Kadınlar olarak ne istediğinizi bilin artık. Erkeğin egosunu tatmin edip hep yönetilen olursan ezilmen normal. O sosyal medyada takip ettiğin, keşfetine düşen enerjici sayfaları hemen engelle. Aktif olmayı erillik ve ezillik sanıyorsunuz
toplum böyle yaptı. normal sağlıklı bir ekrek dogası gereği hayvani dürtüleri olmalı idi. ama zamanla erkek efendi olsun yok kibar vs. tabi olmasın demiyorum da son 10 20 yılda erkek nesli evcilleşti. maco erkek out oldu. düşün macosun ekmek cıkmıyor. yani bir kızdan artı puan alamıyorsun. böyle böyle erkekler değişti. misal dans hocası var gecen gördüm. hani ok işi. anlıyorumda kızdan iyi oynuyor kız oyununu. kız hocadan yani. ok olabilir. ama bi cekincesi yok. kız gibi oynarsın ama iş olarak bakarsın ya. o da değil. hosuna da gidiyor. hani ne derler cekincesi yok. gaylık da değil. dert edinmiyor bu durumu. karsı gruptaki erkeklerde imreniyor vay kız gibi de oynayabiliyor dediler. kızlarda ay ne tatlı diyorlar. normali soyle olmalı idi. kızlar ayıpsamaları gerekirdi erkekler de bir incinmeleri. sadece bi ornek. bi hikaye daha anlatayım. zamanında bi iett gorevlisi bir kız internet ünlüsü sanırım o tarafından taciz edilmişti. kameraya alınmıstı. garibim adam bi tepki vermemişti. o olay öyle kapandı. ama alttaki gercek su idi. bi kız erkeğe sırnasıyor. erkeği bastan cıkarma hamlesi yapıyor. ama ona ragmen erkek aman abi dur diyor. aman işimizi kaybederiz bi hoppa kız yüzünden. hani bişey olcagı da yok. oynadı gitti olcak bizle. dogalı erkeğin kıza atlaması. ha sunu diyebilirsiniz işte ayılık yapmasın vs. işte böyle kibar oluncada denge bozuluyor. belki tepki alcam ama olayın bence toplumsal analizi böyle yani dogrusu. kız resmen beni yap demesi gerekiyor tahrik noktası arttı.
Eee insan olarak hayvani duygularını bastırması gerekiyor. Sırf erkek diye bir kadının üzerine atlayamaz ya
@Hwksnhraomsndgaksm her şeyde denge olmalı şeklinde idi aslında kastım. her duygu gerektiğinde ortaya çıkabilmeli. cinsiyetten bağımsız olarak. özel anlarda başbaşa iken kızlar böyle erkek isterler. öyle erkeğe de saygı duyarlar. vay adamın içinden aygır çıktı demezler mi. bence derler. seks isteğini partnerine belirtirken ısrar etmesi o oyunu oynaması gerekiyor. kızdan gelen işaretleri anlaması ve dozajında hamle yapması gerekiyor. o yüzden bu da lazım. yapmazsa prenses erkek deniliyor işte ona.
Merhaba canım 😊, bu konu gerçekten zor ve karmaşık görünüyor. Bazı genç erkekler ailesine çok bağlı kalabiliyor ve bu da ilişkide zaman zaman sorunlar yaratabiliyor. Ama önemli olan dengeyi bulmak. Kendini değerli hissetmek ve karşı tarafın da aynı duyguları yaşaması lazım. Birlikte iletişimi güçlendirerek, sınırları ve beklentileri açıkça konuşmak en güzeli olur. Kendini ve sevginizi koruyarak ilerlersen mutlu olursun. Unutma, sevgi saygı ve anlayış en büyük anahtar 🌸💖. Her zaman içtenlikle birbirinizi anlamaya çalışın!
Cevap
74Cevap
çoğu öyle oldu maalesef
Bir kaç yorum okudum hepsi boş bomboş birde ciddi ciddi açıklama yapmışlar yok kadınlar istedi yok toplum böyle yaptı vs.
Kibarlikla prensesligi ayırt edemeyenlere burada sende bende bir şey anlatamayiz, prenseslikle ne kastedilginide gayet iyi bilip salağa yatan erkek dolu yorumlar. Çok yakışıyor canım devam etsinler
Soruna gelince evet çok kötü çekip çevirip bide naz niyazlarini çekmek çok zor. Ve çoğu prenses olmuş. Bı halt yaptıkları yok hep boş çocuk da doğursalar tam olurmuş keşke onuda yapıp boş konuşsalar. Lafa gelince çalışan kadınla evlenmek isterler ama neymiş kadınlar böyle istemiş toplumda rol degismis pe eh
Semer vuramadiginiz erkeğe prenses diyorsunuz
Erkekler esssssseginiz değil peşinizde koşup tribinizi nazinizi çekip hesap ödeme işinizi görüp esssseklik yapma devri bitti
Prenses erkek adamın dibidir karı kız yalakasi değildir
Esitlikcidir
Eşitiz bireyiz zorunda değiliz diyorsunuz ama herşeyi erkekten bekliyorsunuz
Eşit isek sadece kadınların çıkarları doğrultusunda değil layıkıyla eşit olalım
Zorunda Değiliz tamam mı
Bravo 👍👍👍 bencede. Her işine geldiği davranmayana prenses diyorlar sıkmaya başladı artık cidden
😅😅😅
Söylediklerine birebir katılıyorum lafa gelince kadın erkek eşittir derler ama iş bir yerde hesap ödemeye gelince erkek ödesin erkek ısmarlar böyle eşitlik olmaz eşitsek hesap ödemeye gelince elinizi cebine atacaksınız sadece paradan örnek verdim çünkü tek derdi para olan bir kesim var düzgün aklı başında kızlar baş tacı
@Majeste41 çalışan herkes para kazanıyor paranın kazanıldığı yerde kadında elini cebine atsın bir zahmet erkek öder kafasından çıksınlar gelipte ilk buluşmada görüşeyim yemekte yiyeyim adamı beğenmezsem karnım dolduğuyla kalırım kafası iyi bir kafa değil ya da ilkinde erkek ödemedi bu erkekle olmaz düşünceside çok saçma bir düşünce yapısı kimse sizin cüzdanınız olmaz olmak zorundada değil
Ben erkeğe asla hesap ödetmem kadın olmanın şanındadır hesabı kadın öder
@Majeste41 Şiddet sadece fiziki değil psikolojik şiddette vardır
Kaliteli kadınla olursan restoranda hesabı kim ödeyecek muhabbeti yapmazsın zaten
Erkeğe şiddete hayır diye haykırasım geldi 😂
@Mavi1Kelebek_ Hesap ödenir ödenmez değil ama karşında ki insanı para ya da cüzdan olarak görmemek gerek yeri geldiğinde kadında öder erkekte ortada bir eşitlik varsa bu her konuda olmalı ama özellikle bazı kadınlar bunu anlamıyor anlamak istemiyor
@Mavi1Kelebek_😂😂😂
@Baydiyeceksiniz tatlım fakir kızlarla takılma diyorum bende sana o zaman cüzdan muamelesi görmezsin
@Mavi1Kelebek_Canısı fakir zengin alnında yazmıyor ya hani ilk buluşmada nereden bilebilirim 😅
@Baydiyeceksiniz ilk buluşmada öde yeni ataerkil toplumun prensesi olamazsın pipin var senin sünnet oldun 😂
@Mavi1Kelebek_ bunla benim malzemenin ne alakası var şimdi 😅😂
@Baydiyeceksiniz yani erkek olmak bizim toplumda Waow bir şey hakkını ver diyorum 😂
@mavi1kelebek Yeri gelince onunda hakkı verilir merak etme 😅😂
@Baydiyeceksiniz yediğiniz yemeğin hesabını yapıyorsunuz buradan başlayabilirsin mesela hakkını vermeye 😂
@mavi1kelebek Buna değecek birisi ise yemeğin hesabı yapılmaz eşitsek kadında yapmayacak zaten öyle birisi olursa yeri geldiğinde para ödetmem 😅😉
@Baydiyeceksiniz sen yinede para göz olanlara cömert olma 🤗
@mavi1kelebek Tabiki öylesine dikkat ederim 😅😉
Ümit Can Uygur ya da Semih Çelik gibi erkek lazım sizlere öyleyse? Yaşanan onca cinayete rağmen bir akıllamainiz Ben efendi erkek severim adam olmasına centinmen kültürlü olmasına bakarım siz kaba saba olmayan asıp kesmeyen her erkeğe prenses demeye it köpekle takılmaya devam edin sonra yerden toplanıyor kesik kafalarınız 👍
Yorumun gercekten cok dusundurucu. Ozellikle o son cumleyi nasil kurabildin hayret dogrusu. Resmen adamlara destek veriyorsun cesaret veriyorsun.
@Milanista22 gerçekler. kızlarımız artık akıllanmali 16-17 yaşındayken bende kapılırdm o tip erkeklere o karanlık yönleri heyecan verirdi onlarla çıkmak havalı gelirdi ama şimdi anlıyorum ne kadar aptalca bir hevesmis. Gözleri açılması açısından önemli söylediğim partner seçerken sadece duygularına değil mantıklarina da yer verip iyi
düşünmeliler 👍
Niyetin iyi olabilir ama kurdugun cumleler , yakini , sevdigi, tanidigi boyle bir cinayete kurban gitmis biri icin sarsici olabilir. Daha dikkatli konusalim lutfen...
@Sude-Han02 Söylediklerine katılıyorum öncesinde centilmen kadınlara yardımcı olan erkek istediler bunun yanında eşitlik savunuldu şimdi iş ödeme yapmada yardımcı olma konularında eşitliğe gelince olay prensesliğe döndü kadın ne istediğini bilirse karşısındakine bunu hissettirirse erkek zaten yapması gerekeni kadın söylemeden ima etmeden her türlü yapar zaten
Erkekler haklı , kadınlar istedi /(bir kısmı en azında istedi kalanı ses çıkarmadı). her şey erkekten beklenir oldu ama karşılığında hiç bir şey sunulmadı. Geleneksel rolleri reddeden kadınlardı, erkekler de bir yer vazgeçeceklerdi bu sürdürülemezdi. Böyle devam, yeni dünya çok güzel oldu
Artık erkek kadından az kazanıyorsa ve boşanırlarsa yoksulluk nafakası da alabiliyor :) çok eşitiz süper
Herkes hak ettiği muameleyi beklemeli. Bunu yapan ve toksik maskülenlerin aksine daha hassas ve düşünceli olan erkekleri karalama kampanyasınaysa karşıyım.
Kadınları hizmetçi ve köle gibi gören erkeklere demedik bırakmazken, erkekler bankamatik ve bodyguard olmak istemediğinde onlara laf etmek neden?
Çifte standart yapmaya gerek yok. Herkesin bir tarzı, her dönemin bir farklılığı var. Bu değişimi benimsemeli çünkü direnmenin bir halta yaramadığını yüzyıllardır görüyoruz.
Bunu siz istediniz şöyle olsun böyle olsun herşeye eyvallah desin aman ben kendi hesabımı öderim o da kim diyerek erkekleri bu hale getiren sizsiniz şimdi de şikayetçisiniz biz ne yapsak kadınlar yine bir şey bulur tabi ben yinede prenses değilim ve asla olmam
Ev isi yapiyor muşum
Ne alakaaa
Herkes bilmeli yemek temizlik
Yok ben bilmiyorum yapmam da kadın ev işi yapsın erkek eve para getirsin bu kafadayım sakın yargılayım deme bence olması gereken bu ve herkes aynı fikirde olmak zorunda değil
O zaman zengin olmanız gerekiyor ayrıca kadın ev hanımı olsa bile yemek temizlik herkesin bilmesi gereken şeyler
Ablacım sen öyle birini bul beni sal
Ablacım mi? Neyse
Tam kardeşim olsun farketmez 😀
Prenslik verili bir rütbedir erkek için. O, ömür boyu annesinin prensidir zaten. Annenin nezdinde babaya ya da bir başkasına yenilmemiştir. Bu yüzden prens, beraber olduğu kadından rütbe değil; seks, hizmet, itaat, alkış gibi somut katkılar bekler. Prenseslik ise kadının kendisini “kurtaran” prens üzerinden edineceği bir rütbedir çoğu zaman.
Soruyu cehalet ve bağnazlık elçileri doldurmuş. Harika. Bu durum etinize kemiğinize işlemiş artık. Lütfen üstünüze alının. Ortaya değil, hepinize söylüyorum. 😅
İmam kör, cemaat sağır. Ne güzel.
Yaptığınız genellemelerle, cinsiyetçi söylemlerle boğulacaksınız haberiniz yok. 😅
Kız bana denk gelen hep anacı oluyor babacı da değil de vallahi çok şükür daha yeni yeni anıcılığından da vazgeçmiş öyle artık anlamış yani ailesinin değerini karısıyla çocuğunu değerini prenses de değil de aslında Babasına verdiği değerden kaynaklı aslında bazı erkekler hani şöyle düşünüyor bizi dünyaya getiren ve evlendiğimiz yörüngeler farklı şeklinde bu yüzden aslında diyoruz babasını prensesi falan diye aslında öyle değil 😂😂
Off vallahi çok haklısın... Bu devirdeki erkekler iyice nazlı, tripli olmuş birde prenses gibi ilgi bekliyorlar...Bizde yetişemedik vallahi bu yeni düzene.
Şaka maka biz güçlü durdukça onlar daha çok şımarıyor sanki. Bir yerde terslik var ama çözen yok. Neyse sabır taşı olmaya devamke.😸👍🏻
Çogu genc erkek anne baba golgesinde veya destegiyle daha kolay meslek veya is sahibi oluyor. Hayatin zorlugunu yemeyince bazilari boyle olabiliyor. Tabii bu durum başka faktörlerden de kaynaklı olabilir. Anne babalar simdi cocuklarinin ustune daha cok titriyor. Fazlası iyi değil tabii :)
Prenseslikle alakası yok kızlardan dolayı böyleler, ortalama bi türk erkosu ilkel düşünerek "el değmeyen kız mı kalmış da o kız için mücadele edeyim" diye geçiriyor aklından. O yüzden prenses davranıyorlar, zaten aklı olan yerliden uzak durur, yerliden ne karı ne de koca olur.
yurt dışı insanlarda da hastalık var be knk örneğin karabük ünisi
Anlamadım desem knk
karabük ünisi hastalık yaz anlarsın knk
2024ün haberiymiş ilk kez duyuyorum olay nedir özet geçsene bi, ama karabük ünisinin yorumumla ilgisini anlamadım
diyorum ki yabancı insanlar hastalıklı ne idüğü belirsiz insanlar çeşit çeşit hastalıkları var onlar timsah mı yiyor yılan mı yiyor yarası mı yiyor yani ne yiyorlarsa vücutlarında hepatitten aidsen daha beter hastalıklar var onlar daha serbest çeşit çeşit ilişki yaşayanları var yani bünyeleri çok hastalıklı karabük ünisinde de yabancılarla ilişkiye girenler hastlıktan mahvoldu çoğunun tedavisi de mevcut değil araştır knk
Adamlar açlıktan sinek köftesi yiyor knk, kim bilir daha hangi pis hayvanları yiyorlardır, tabii her türlü hastalıklar çıkar. Afrikalılara kadar düşen insanlar utansın, türkü beğenmezsin anlarım da afrikalıyla yatmak nedir ya? Hem komik hem tiksinç. Irkçılık değil yanlış anlama ama renkleri bile itici, ben asla kendime öylelerini yakıştırmazdım, öyleleriyle sevgili olanlar utanmalı ve kendine gelmeli, bu arada derinlemesine araştırmaya üşendim zira konu çok tiksinç görünüyor. Midemi bulandırdığın için teşekkürler.
knk diğer ülkelerin kültürlerine bak inan hepsinde aklına gelmeyen hastalıklar var kürtsen sana ırk falan fark etmez ama eğer Türksen soyunun kırılmaması ve hastalık kapmamak için Türklerle evlenmen gerekir yabancıyla evlenenler çok pişman çoğu hastalıklarından yakınıp ayrılıyor çoğu aldatılıyor örneğin danilo şef karadenizli karısını aldatmıştı git bak ayrıca Türkler kötü değil içine kim Türk düşmanlığı koyduysa yazıklar olsun
Haklısın knk, ama batılı insanlar hariç çoğu yabancı insanlar maalesef dediğin gibi. Türküm ama maalesef türkle evlenmeyi doğru bulmuyorum, soyun kırılması da pek umurumda değil açıkçası çünkü biliyorsun ki türk ırkı pek homojen bi ırk değil. Yabancılarla evlene evlene insanlar iyice kırma oldu zaten. Hal böyle iken ben mi düşüncem türk soyunun kırılmamasını, umurumda bile olmaz. İtalyanlar zaten sadık değil, başından beri danilonun gözü başı ayrı oynuyordu. Elin oğlunda İspanyol adam vardı şu an eşiyle başka ülkede mutlu mesut yaşıyor, keza Japon adam da öyle, Koreli adam da öyle. Bunların eşleri de türk bu arada. Türkle evlenmeye gelirsek, türkler hiç sadık değil, geçimsiz, öfke sorunu var, umursamaz. Maalesef bi türkle asla sağlıklı bi ilişki yürümüyor. Birbirimize göre değiliz, uymuyoruz birbirimize. Afrikalı hariç temiz bi yabancıyla ilişkide olmak, evlilik yapmak daha mantıklı, asil ve havalı geliyor.
sen bilirsin gittiğin yerde sevilmediğin zaman buraları özlersin knk Atatürk Türkleri bir arada tutmak için kurdu bu ülkeyi sen Türk olduğunu unutsan da düşmanın unutmaz ayrıca koskaca ülkede sana göre bir sürü erkek vardır sen içindeki bu nefretle gezmek yerine hoş görüyle yaklaşsan yabancılara duyduğun ilgiyi sevgiyi Türklere versen hani bak 81 tane il var birinden birinde sana göre birisi çıkar umudunu yitirip ele düşme seni büyüten aile Türk sana özgürlük hakkı sunan Türk hani bak Atatürk dünya ya öğretti kadınların seçme seçilme hakkını özgürlüğün olduğu tüm ülkelerde Atatürk heykelleri var ayrıca Türkler diğer ülkelerin erkeklerinden daha çok yakışıklı örneğin kerem bursin murat boz nejat işler vs rus ve irlanda kızları Türk erkeklerinin peşinden koşuyor ama o erkekler yine Türk kadınlarını seçiyor dediğim gibi koskaca ülkede sana göre bir sürü erkek vardır sen gözünü açık tut içindeki nefreti sevgiye dönüştür nefretinle nereye gidersen git sevilmezsin sonra da Türkler kötü dersin tarihini atalarını unutma senin çok düşkün olduğun batılılar savaşıp şehit oldu ataların
İyi yapıyorlar hemcinslerim arkalarındayım. Geçti o kacan kovalanır devri.
Elalem erkek arkadaşını bebek gibi seviyor niye sizin boş kaprisinizi çeksinler. Kızmı yok dünyada.
Bebek gibi seviyor ne? Para kazanıyor mu ev isi yapiyor mu?
Açıkçası farkındayız bu ve başka durumların. Ben pes ettim. Artık ilişki vs bıraktım. Asla kaba olmadık. Ama düz olunca da hoşa gitmedik 😁 yani bu saatten sonra böyle biz zamanda yalnız kalmak sanırım en iyisi
Birileri tarafından erkekliğinle utandırılmaya çalışılıyorsa; ya bir kadın ya da toplum için bedavaya fedakarlık yapman isteniyordur. Bu dandik manipülasyon taktiklerini yiyen varsa afiyet şeker olsun. Vurun sırtına semeri tepe tepe kullanın
Önce erkekler içlerinde ki o testesteronla dolu aslanı salmak istiyor işte dövüş oyunları daha tehlikeli maceralar araba vs sonra erkeklere zorla böyle davranma ağlamak normal içini dök feminen şeyler söyleniyor yani siz kadınlar böyle yaptınız
Ya siz kadınlar bir halt bilmiyorsunuz önceden sert erkekti dediniz ki biraz daha şey olsun ondan sonra böyle olunca da yok işte prenses oldular siz işinize geldiği gibi davranıyorsunuz bir cacık bilmediğiniz gibi erkekleri de ATM olarak görürsünüz
Yorumlarda yine toplanmislar kadınlar ve toplum bizi böyle yaptı demeye 😂 bizimle ilgili bişey olunca kendileri böyle yaptı kendileriyle ilgili olunca kadınlar ve toplum böyle yapti
Az knce Instagramda makyaj yapan dudagna dolgu yaptrmis erkek hesabı gördüm 🤦🏻♀️ link atmış birde erkeklere makyaj malzemesi öneriyordu. Prenses deyince zorlarina gider birde
Prenses erkek denilen tipler bunlar ama bazıları hesap odememeyi vs öne sürüyor ki alakası yk bnc
İşte istenen performans, işte cinsiyet eşitliği, size yapmayın diyen yok, buyurup yapabilirsiniz.
erkeklerin prenses olduğu yok da sizi tercih etmiyorlar asıl derdiniz bu :)
Kim diyo prenses diye bahsettiğin adamlar boş tenekeden başka bişey değil maçoluktan bahsediyorsan
Sadece saygılıyız uslüp biliyoruz okadar
prenses değil kralım. Kendi adıma konuşuyorum. Her zaman kendi yolumdan giderim. Bütün kadınlarıda ret ederim nokta. Sizi mi çekcez. Sizle mi uğraşcaz
Buna neden olan şey kadınlar ne yazık ki. Son 15 senedir karı gibi erkek isteyen kızlar şimdi tam tersini istiyor. 😃😃 şükür ki çizgimizi bozmadık
Ev isi yapıyor musun
@Maviigunlerr hayır , hastalık vesaire özel bir şey yoksa yapmam :)
O halde ev hanimiyla evlenin calisan kadin asla çekmez. Tabii zengin olmaniz gerekiyor evlenmeden.
@Maviigunlerr tabii siz söyleyin ben ona evlenirim.
Enayi mi arıyorsunuz hem calisisn hem ev isi yapsın yok ya
@Maviigunlerr ya seve seve ya da ske ske
Calisan kadin çekmez zaten
@Maviigunlerr 😄😄😄😄
Komik mi
@Maviigunlerr senin gibi tipler 30 yaşına kadar bu kafayla gidiyor. 30 dan sonra da evde kalıyor. Sonra bir kedi alır ömür geçirirsin. Elinde telefon ile milletin reels videolarını izlersin
Hizmetçi olacağıma evde kalırım gezer tozarim. Çok bulursunuz enayi bu zamanda
Bence çoğu öyle değil, çalışıp para kazanma derdindeler.
Bu ekonomi de doğru
G3 piyade tüfeğini öğrenmeye başlayın kızlar çok doğru bir paylaşım olmuş yakında siz askere gideceksiniz
diz çöküp evlilik teklifi edince bir yerin mi eksilir veya babasından gelip istesen bir sorun mu oluşur? Hani kadın erkek eşitliği
Bence bunlara hiç gerek yok. Kadınların önemli bir kısmı geçimsiz olduğu için her konudan mesele çıkartabilme potansiyeli olduğu için mümkünse kadınlardan uzak bir yaşamı tercih etmek prenses erkek olmaktan daha iyidir.
İşin özeti prenses gibi erkek meselesinin özeti kadınlardan kaynaklı
Bence bundan sonra erkekler kadınları hangi konularda sorunlu görüyor diye sormalısın.
Ben yakıştıramıyorum fazla itici fazla dişil… Naz kapris böyle şeyleri yakıştıramıyorum herşeyin fazlası kimseye yakışmıyor aslında…
Erkeklere öküz diye diye bu hale getirdiniz.
😂😅🤣🤣 Şikayet etmeyin.
Kadınlar erkekleşti. Erkek gibi kadınlar ne işve var ne cilve.
Bana niye hep toxic maskulen erkekşer denk gelio
Bizim gibi sert erkeklerin genetik olarak çoğaltılması gerekiyor 😎
Yaşasın escortlar. catlayin. size ilgi yok sevgi yok haha 😂😂😂
Yemek pişirmesini nasıl istiyorsan yazdıklarını da yapacaksın 😄😄
Git iste Hatta başlık parasınıda ayarla😄
Boş ver Bu zamanın premseslerini bırak
Hayatına bak İş bul çalış
Katılmıyorum, çevrenizdeki üç beş kişi erkek gibi davranmıyor diye ne bu genelleme.
herşeyi bi seye baglamayın ve genelleme yapmayın kızlar arka kapısı gıcır gıcır gıcırdayan erkek bulmayıverin bi zahmet boyle karı gibi erkeklerden hayır gelmez
Sanırım kızımın evlendiğini göremeyecem gibi 🥹
E siz erkekliğe yelteniyorsunuz ya haksız değiller
Erkek olsaydın evliligin erkeğin sırtına verdiği yükü bilirdin.
Onları böyle yetiştiren anneleri yani yine bir kadın
Anne ve babalar benim oğlum yapar eder diye diye prenses yetiştirdiler ahhahah
Dişil enerjili erkeklere verdiğiniz zamanın karşılığı olarak psikolojiniz bozuluyor.
Biz kızımızı el bebek gül bebek büyüttük vermeyiz kimseye
Aferin
Ben bir şeyi anlamadım zaten ilk adımı biz atınca reddediyorsunuz karşıdan beklememizin kime ne zararı var ki?
Erkekler prenses oldu. Biz askere gidicez 😂😂😂😂ahhahsjahakzkaşaçzçaiaişssşskhfjs
Erkekten istediğini alamayınca sömüremeyince para avcısı kızların girdiği tripler
Kesinlikle bunu diyenlerin çoğu av bulamadıkları içindir
@şehrezan21 öyle zaten ilgiyi göremeyince çirkefleşmek tr kızlarının özelliği defalarca gördüm sorsan babalarının kçındaki donu yırtıktır ama elin oğlunun bmw si mercedesi olsun istiyor
Müthiş bir şekilde içimi özetledin sonuç itibariyle en beter birine gitti bende yüz kusur üretti halbüki ona çok fazlaydım gölgemin altında eziliyordu gide gide ha#çı Hasan'a gitti
@şehrezan21 boş ver kurtulmuşsun hayatının geri kalanını ezilerek geçirsin o da
Yıl olmuş kaç hala ilk date ücretini kızlar ödesin algısı var sorun para değil ama şu büründükleri kalıp çok komik azıcık centilmenlik erkek dolu etraf adam olan az
seçenek çok olunca kimse kimsenin kahrını çekmiyor artık
Sadece erkekler değil her iki cinsiyet içinde geçerli. Sanki roller değişti
Güncelleme süper olmuş 👌
Yakında kadınlar bakir erkek istemeye başlar 😄
Bunu zaten ezelden beri istiyorduk hepimizin tercihi bu ne yapalım ağır hasarlı erkekleri 😄
@Kalplivceld e o zaman biz isteyince artık bir şey demezsiniz herhalde yoksa bizim bedenimiz bizim kararımız yani 😄
Bırakta buna bakir erkekler karar versin
@Kalplivceld gerçekten sizin bu haliniz nolacak bilmiyorum acımaya başladım artık bir de ciddi ciddi cevap veriyor 😄
Cevapta veremiyormuş başka yerele çeker konuyu zavallı bakir olmayan erkek kızların gözü açıldı artık bakir tercih etmeye başlıyoruz artık evde kafayı yersin 😄😄 çöp hastalıklı potansiyel aidsli ağır hasarlı 2. El modelleri ne yapalım ne olacak bu haliniz ağır hasarlı gundi birde ciddi ciddi bakir erkek istemeye başlarlar diyor sanki iyi bir seçenek miydiniz ağır hasarlı gundiler😄😄
Bakir erkekler sorunsuz olduğundan tercih edilecek artık kaptığınız hastalıkla kalırsınız 😄😄
@Kalplivceld senin bu konularla alakalı olmadığın yaptığın yorumlardan belli şu an, onun için seninle bu tartışmaya girip zamanımı boşa harcamayacağım güzel kezban kardeşim benim 😄
Tamam gundi aynen ondan ağır hasarlı sorunlu bedenini hangi Kezban hangi zavallı kabul edecek acaba halbuki o hastalıklı bedenini yakıp doğayı temizlemek lazım insanlık için zararsın 😄
@Kalplivceld Birincisi ben evliyim, ikincisi korunma diye bir şey var biliyorsun di mi 😄
Evliysen senlik konu yok kendi hayatına bak ayrıca istediğin kadar korun çocuk yapma değil bu cinsel yolla bulaşan hastalık neyin koruması aw 😄
@Kalplivceld Benim yazdıklarıma bakarsan zaten konunun benimle ilgili olduğunu ben söylemedim, konulardan çok uzaksın bence kendini daha fazla rezil etme, bakir prenses kocanla sana mutluluklar, tabi seni nasıl mutlu edeceğini bulması uzun sürmezse 😄
Herkesi kendin gibi Abaza tatmin ustası sanmakla asıl sen rezil oluyorsun ki gizlenmişsin birde 😄 her haltı yiyen Abaza cinsel hastalıklı kötü erkek figürü mu sanıyorsun kendinizi 😄 sizden daha çok çıkıyor prensesler aklın sıra hemcinslerin evlenmeden her haltı yesin ama değeri düşmesin artık değişen toplumsal eşitlikte kötü öküz Abaza hasta çocuklar geride kaldı bakir temiz erkekler değerleniyor 😄
@Kalplivceld Halin acınası, eminim yaşın küçük ve hayatında sevgilin bile olmamış, gülüyorum sana sadece ve acıyorum, prenses kocana nereye sokacağını gösterirsin dikkat et de kendine bir şey yapmasın çocuk 😄
Hastalıklı emmi herkesi kendin gibi zevkten kafası bulanmış malum organıyla düşünen sanma hayatta daha önemli şeyler var senin pis organından 😄
@Kalplivceld Birincisi benim aletim tertemiz, gördün mü de biliyorsun? İkincisi evlilikte cinsellik çok önemlidir, bunun için evlilikler bitme noktasına kadar geliyor, bunları iyi öğrenmen lazım çünkü prenses kocan bilmeyeceği için çok sorun yaşarsınız 😄
Ya hadi dayıcım hadi kafanız hayatınız cinsellik olmuş tipik tc erkeği organından başka bir şey düşünmez yüzyıllardır bu kafadakilerden kadın nefret etti size göre kadın sadece bir oyuncak pis organılılar bakir erkek sizden üstün
beyni yerine organıyla düşünen zat o kadar saçma ki yorumu kadınlar bakir erkek ister diyor zaten bakire bir kadının bakir erkek istemesinden doğal ne var herkesi kendiniz gibi cinsel hayattan başka bir şey bilmeyen mal mı sanıyorsunuz. O zaman sizde bakire kadın istemeyin zorluk yaşarsınız beyne bak
@Kalplivceld bir kere ben dayı falan değilim 28 yaşındayım, cinsellik her şeyden önemli demiyorum sadece önemli şeylerden biri diyorum, ayrıca bakir erkek demek doğru olmaz çünkü bakirsen daha erkek olmuş olmuyorsun😄
Ok
Prenses yaptıklarımız psikoloji bırakmadı. Neden bahsediyosun sen?
Kadınlarda babasının oğlu olmuş gibi davranıyolar maskülen bir imaj çizme derdine düşmüşler ahahhahahah
Bir az sevilmek prenses olmak sa evet prenses im her erkek sevilmek ister erkek siz kızlar gibi günde 100 kişi den iltifat almıyor
hep öylelerdi önlerine hizmet bekliyorlar gene aynılar işte kalsınlar analarının evinde
Evet bana da son zamanlarda biraz öyle gelmeye başladı tövbe estağfurullah jdjfjch
Kadınları tınlamayan erkeklere prenses deme bence
e prenses olsunlar sana ne? taht kavgası mı yapacaksın onlarla :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?