Hakların gelebilmesi için de öncelikle köklü bir değişim gerekli çok berbat bir sistemle yönetiliyoruz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende sonuna kadar destekliyorum bu arada. Umarım böyle insanlar artar 🙏🏻. Şu an için kolay olacağını sanmıyorum ama umarım bir gün diyelim
Sevgili nevra 3 hesaptan engellemişsin anladım zaten bişiler olduğunu ben alışmınım sorun yok şimdi ise gittin merak etme seven çıkar arada konuşacak aslan akrep burcu çıkar elbette hadi kolay gelsin sever sevilirsin 😉
Adalet gelmeden hak hukuktan bahsetmek bile abes.
Hepsi aynı kapıya çıkıyor zaten söylediklerim
Genel olarak adaletten yoksunuz.
Maalesef
Bu tür hakların yasaların gelmesi zor
İnsan hakları ve adalet bu ülkeye gelmez
Kafa yapidini degistirmemiz gerekiyor
LGBT hakları dışında sana katılıyorum.
Lgbt de insan hakları kapsamına giriyor bilgin olsun onu es geçemeyiz
Ayrıca bir ülke de iktidar değiştiğinde otomatikman o ülkeye insan hakları ve kadın hakları gelir yanına da lgbt hakları gelmek zorunda sistem bu şekilde ilerler biraz araştırın bu kadar cahil ve nefret dolu olmanıza gerek yok yani
Avrupa ülkelerini biraz araştır
Cahil falan değilim! Bu şekilde konuşamazsın. İktidarı ben de istemiyorum.. Ama LGBT haklarını. Bak şu an Trump'a. Ülkesi gelişmiş bence ama LGBT'yi savunmuyor
Burada bir şey paylaşıyor, soru soruyorsa cevaplara acık olacaksın. Herkes sadece senin istediğin cevabı vermez. Farklı fikirlere saygı duymayı bilmekle başlar gelişmişlik ;) başkalarının fikirlerine saldırıp modern olduğnu mu sanıyorsun sen? Boşuna da cevap verme. Bir daha senin gibi birine cevap vermek ben
Kendi kendine yaz dur. Senin negatif enerjinle enerjimi düşürmem. Cevap bekleme. Yaz dur 🤣🤣
Ya he he beğenmiyorsan yazma arkadaşım sana mı soracağım birşeyler yazarken sen kimsin
Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Burada fikrimizi sorup senin gibi düşünmeyenlere saldırıyorsun
Lgbt günah günah sana ne
Peki sen lgbt misin?
Sen lgbt misin?
Sen lez misin peki?
Lez misiniz siz?
Değilim insan haklarından bahsediyorum hepimizin korunmaya ihtiyacı var
Allah aşkına bundan size ne bu ülkenin kanunlarına yöneticilerine karışmayın oturun oturduğunuz yerde maynak
Önce bir Türkçe dersi almanı tavsiye ederim bu bir ikincisi 23 yıl olmuş sen hâlâ ne konuşuyorsun boş boş ülkenin hâli ortada hiçbir insan hakkı bile yokken sen kendine bunları yakıştırıyor musun bir kadın olarak böyle yönetilmeyi
Yazıklar olsun ya kadın olacaksın bir de az çok hangi partiye oy verdiğin belli oluyor zateb
En son seçimde sayın recep tayyip erdoğan'nın resminin üstüne basıp oy vermiştim sen rahatsız mı oldun canım?
Anladın mı canım?
Sana bir tarafımla gülüyorum ancak o kadar cahilsin ki
Fikirlerin çok iyi tebrik ler
Teşekkürler :)
Ricaederim ☺️
Konuşabilir miyiz
Olur ben yazamıyorum ama sen yazman lazım
@Nevra756
İlgilenmiyorum
Olabilir