AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Bu çapkılınlıkla niye evlilik yaptın ki bide ilgisiz kıskanç diye bahene uydurma tek eşlilik zor geliyor size diye düşünüyorum
Bunları çok yaşamış biri olarak konuşmak isterim aslında
Neden cevap vermiyorsun?
Tedavi ol anormal olan sensin bence. Erkekler de böylelerini kadın yapıyor işte hak ediyorlar.
Neden öyle dedin?
Ya normal mi allah aşkına insanlar neler neler yaşıyor da çocuğunu bırakmıyor soğudum vs diyor evlilik her insanın işi değil evlenmek için evlenınce böyle olur işte.
Haklısın
Yazık günah çocuklara
Yorumu güncellemişsin tamam da o zaman bunu belirtseydin psikolojik şiddet deseydın sen çok hatalarım oldu çocuklarımı bıraktım gittim vs yazmışsın bizde ona göre cevapladık yani.
Ne iş yapıyorsun? Sen evli misin?
Aman boşanmayı düşünme eziyete katlanmaya devam edin yobaz kafalılar😁
Ne eziyeti lan canımsın ayrılınca ne olacak? Ne bulacak daha iyisini mi bulacak haydi buldu çocuklar ne olacak yaş gelmiş 40 a kıçındaki kıllar kadayıfa dönüşmüş daha hala kendi ni mi düşüneceksin kendini mi önceleyeceksin artık çocukların için yaşayacaksın
Kocana, çocuklarına evliliğine ihanet etmişsin. İnsanların hayatlarını alaşağı etmeye ne kadar meraklısınız. O da senden vazgeçerse mumla ararsın. Konuşmalarından bile belli gözünün dışarıda olduğu.
Kocanla otur eski anılarınızı anlatın Gülün eskiden yaptıklarınızı yapın ve ufak şeylerde evi terketmeyin
Oturulup konuşsa keşke benimle her konuşmak istediğimde itiyor beni ya da kaçıyor
Nasıl yani açık konuşabilirsen sevinirim
Tövbe et, kocana tam teslimiyet sağla. Seni ailenden, kocandan alıkoyan herşeyden uzaklaş, TV, internet vs ne varsa
Sevgin bittiyse yakında saygını da kaybedersin kafada bitmişse her şey bitmiştir
Sadece çocuklara üzülüyorum sizler gibiler yüzünden hayatları mahvoluyorlar
Çelişkili bir metin olmuş. Rahatlık derken anne evinde rahat misin yani?
Anne evi değil çalişiyordum
Lojmanda kalıyordum
Eşin ile birlikte çalışmıyor muydun? Ev hanımı mısın normalde?
Ev hanımı
Ve çalışmak ev hanımı olmaktan rahat geldi öyle mi?
Serbestlik yani karışan yok rahatlık özgürlük çok farklı geldi bna
Serbest olmuyorsun ki ama bu kadınların bu zihniyetini anlamıyorum. Eşin çok mu kıskanç ve kısıtlayıcı?
Çok bunaltıyordu çok kısıtlıyordu çok kıskançtı nasıl anlatayım daha bilmiyorum
Anladım gerçekten bazen insanlar böyle olabiliyor ama ne bileyim çalışmak daha rahat demen. Ayrıca hem seviyorum hem de soğudum demende ne bileyim... Kaç yaşındasın?
23 yaşındayım seviyorum demedimki ona karşı buz gibiyim soğudum artık
Pardon evet diğer soru ile karıştırdim. orada da sizde ki gibi çelişki vardı da... Kaç yıllık evlisiniz?
7 yıllık
Küçük evlendim
Yorulmanizda ki en büyük etken bu sanırım. Erken yaşta evlenen kadınlar bu yaşlarda yaşadıkları sebeblerden dolayı kaçmak istiyor... Kaç çocuğunuz var peki?
2 tane
Allah bağışlasın...
Bazı hatalarım oldu demişsiniz... Nedir ki onlar?
Sağol teşekkür ederim
Ne gibi hatalarıniz oldu?
Aldattım onu
Evden ayrıldıktan sonra mı?
Evet
Neden peki?
Pek kendimde degildim o an duygusal boşluktaydım oldu ama ö geceden sonra bn iflah olmadım
1 defa oldu sanırım doğru muyum?
Evet 1 defa oldu sadece
Daha önceden tanıdığın biri miydi. Ne ara kimi tanıdın da yaşadın?
Şunu okuyunca evlilikten korkmayan erkek yoktur zannımca
Empati erkek nederse ok de bildiğini yap bak nasi yonetiyosun yonetigi sandı adamı
Siz kadınlar çok tehlikelisiniz. Boşanınca club’lardan çıkmazsın artık.
Anlayış ile ve doğru kişi ile
Galiba işin içine aldatma da girmiş gibi
Evet biran boşluktaydım pişmanım ama oldu yürütemiyorum bu şekilde
İşte o günden sonda çok şey degismistir çünkü tenin başka tene dokununca ne yaparsan yap dönüşü olmuyor.. yürümez de bu şekilde eh bide genç yaşın verdigi heyecanlar enerji eşin de senin tam tersin sanırım
Evet başkası oldu 1 kere sadece ama bn çok degiştim o geceden sonra onun yüzünede bakamıyorum elinide tutamıyorum kendimi kirli hissediyorum
İşte bak burada yanılıyorsun bizim. yaptigimiz en büyük hata kendimize yukluyoruz her suçu acaba seni o duruma ne itti bunu düşün... konuşuruz dilersen anlatmak istersen bir yabanciya
Evet o itti elleriyle bni ama yapmamam lazımdı kafayı yicem nasıl bu hatayı yaptım bilmiyorum
Çünkü sende insansın seninde sevilmeye arzulanmaya ne bilim kadınligini hissetmeye bir erkeğin cidden dokunusuna bakışına kokusuna tenine ihtiyacın olacak ve kocan bunlari bile bile yaptı sana
Evet ve çok güzel bir kadınım yanındayken kıymetımı bılmedi ellerinden kayınca kıymete bindim kaybetme korkusu aldı ama benim içimde her şey bitti artık buz gibiyim tek ona değil herşeye karşı
İşte bak gordun mu sen yapman gereken herşeyi yaparken o oturup sadece seyretti şimdi de aman kaçırmayım diye kendi kendine sönmüş kullleri alevlendirme çabasın da inan oda kendi için sen tekrar ona ilgili davransan olay başa saracak net
Ve şu an da en tehlikelisi sen kadinligindan soğumuş olman bana göre
Evet çok güzel biryere deyindin sönen külleri alevlendirmeye çalişiyor gezdiriyor vakit geçirmeye çalişiyor bnmle hep el ele ama farkında değil herşeye geç kaldı 🥀
Diğer adamla yaşadığın duygusal ve fiziksel şeyi hissederek yasayarak içinden gelerek yaptın aslında o sebeple kendini suçlama bu senin suçun değil
Biranlık boşluktu pişmanlıgım olarak hatırlıycam onuda
Ya bu boşluk değil işte bunu böyle düşünme... pismanlikta değil seni buna itti ne yapacaktın o an başka ne yapabilirdin
Bu duyguyu aşmak istiyorum hayattan zevk alamıyorum hiç bir şey bana iyi gelmiyor evliligide yürütemiyorum
Kendini suçlayarak varamazsın bir yere... oldu bitti ne yapacaktın sanki o anlarda ayrılmıştin evden ilgi yok alakaa yok tatlı söz yok eh cinsellikte belli ki saçma sapandi adamla bulusman da evde felan olduysa
Bunlar avutmuyor beni gün geçtikçe bu duygu içimde büyüyüyor taşımakta zorlanıyorum
Ya zaten 1 defa olmuş bir şey olmasa daha iyi olurdu demicem çünkü seni zorlamış baya baya bu duruma... ve bunu anlatarak ne bilim hiç tanımadığın birine de olur rahatla biraz içinde tuta tuta kendi kendini yicen
şu an konuşuyoruz ya işte içimi size döküyorum
İşte bu bile iyi gelir ama çık su ben yaptım ettim kafasından
Ozmn uzatma , net ol ve bitir
Tek taraflı değil bu şekerim
Birbirinize olan saygınızı asla yitirmeyin
Saygı bitince evlilik yerle yeksan olur ne yazık ki
Niye tartışınız ki
Ya çocuklar durumu nasıl karşılıyor ?
Çocuklar büyük ihtimalle küçükler ?
Ayrilsanız çocuklar kimde kalacak?
Ayrılma düşünceniz kesinlik kazandımı?
Ve birsürü sorular sorunlar
Cevaplarını bulup bi kenara yazın
Ve değip değmiceni öyle karar verin
Sabır ve alttan almak hoşgörü saygı.
Bence bitirin
Boşanarak mutluluğu sağlarsınız 😂
Seks hayatına önem ver, gerisi duzelir
Geçmiş olsun neden tartistiniz ne oldu
geçmiş olsun kendine eziyet edersin sadece
Bir haftadada nasıl başardın bunu
Sizin içinizdeki olanları bilemem ama kocan seni seviyor gibi kaç defa adam senden vazgeçmemiş bak
Nerden biliyorsun
Sonunda kadın yazmış o ben ondan geçtim ama o benden vazgeçmiyor diye
Evlilik terapistine gidin.
Heee sen o yasta evlenip gittinde başkasına öneriyorsun
Sıkıntılı mısın birader?
Yatakta daha yakın olun çözülür sorun
Bu evlilik bitmiş herhalde
Soğuduysan sevgide bittiyse boşan
ne diye iki cocuk yaptin oe
Sabredin herseye tartismayin susun
Biran önce boşan adamı kurtar o azaptan
Zorlamanın alemi yok
Sevilince kudurmayın
Keşke sevilseydik ve sevdigimize kudursaydık
Boşanmış birinin yorumu sanırım
7 senelik ilişkisinde nikahtan dönen birinin yorumu 🐥
Pişman mısın? Çok geçmiş olsun
Zamanıma yazık oldu ama devam etseydim daha çok zamanıma yazık olacaktı pişman değilim o yüzden
Her yorumun beni aynı üzüyor.
Konuşmak isterim gerçekten. Bende de az acı hikaye yok ama seninkini de merak ediyor insan. Özellikte süreçte hissettiğin şeyleri. Yorumlarını düşüncelerini.
😞
?
Biraz zor
Ayrılık en iyisi
Anlayisli olmak laizm
Artık geçti o iş
Bütün her şey bitmis anladığım kadar
Çocuklar senden çıktı niye bırakıp gidiyorsun
Neden tartışınız? Konu neydi
Eşinde iş yoksa zor sadece kadinin çabasiyla olmaz
Seven erkek bulmuşsun kıymetini bil
Koca bir yararratagahahak