Erkeğin tüm başarısı kadının ona getirdiği şanstır. Bu nedenle karısını mutlu etmeli, eğer kadın mutluysa evde mutluluk olacaktır. Kırılırsa nimetini kaybeder. Erkekler gelirini bir kadından gizlememeli (bazen açgözlü veya cimri diyeyim erkekler bunu yapar). Bu iğrençtir çünkü tüm parasını onun sayesinde kazandı ve ondan saklar. Kadınlar ise mutluluğunu ve anlayışlarını paylaşmalı. Evde sıcak aşk olan dinlendirici bir atmosfer oluşturmalı. Mutlu evli çiftlerin bir sırrı, birbirlerinde yalnızca iyiliği görmek ve ona odaklanmak. Arkadaşlık, ortak ilişkiler/ iş, yakın ilişki, bu aile hayatının üç temel direğidir.
Karşılıklı saygı sevgi çok önemli. Bunlar zaten zorunlu. Erkekler dır dır sevmiyor, eşin mutluysa sen de mutlusun. Biraz da özel alan tanımak lazım ama onu ben henüz başaramadım, koala gibi yapışık geziyorum wjdksj
Vermeden almak olmaz, karşılıklı olmalıdır o zaman hem daha yaşanabilir hem de anlayışlı olur, mutlu evlilik için de mutlu eden her şeye ihtiyaç vardır
herkes neler sevmedıgını soyleyıp ortak kararla herkesın sevdıgı eyı denemelı ve eger gercekten zevk aldıgınız seyler olursa yapmaya devam etmelısınız dıye dusunuyorum